Публикувано 08 март 2006 - 15:52
И аз съм на същото мнение и не е геройство и не е за хвалба, че виждате ли аз дето бях на 5 водки карах като Шумахер. Относно за Германия, тук ти съдират гъза без да питат, а камо ли ако е твоя вина, както един колега, който спомена. Другото, което тук много ме учуди и хареса е, че ако стане инцидент и аз примерно съм с летни гуми, а е зима, няма значение кой кой какво и къде, аз поемам - съответно застраховката щетите, и допълнително след всичките санкции, се плаща глоба от 5000 евро за това, че съм карал с летни гуми през зимата. Аз дето съм на 25 години карам като баба, но пък да си призная ми харесва бавното и спокойно каране из града, изчакването, даването на предимство на пешеходците и тн. Има си магистрала за скоростите, макар, че там съм имал най-много емоции и то заради възрастни хора или жени. Не искам да обиждам или да се перча, но доста често жените извършват доста неадекватни маневри и реакции. А генерално в тая " Велика" Германия, не са се научили да използват огледалата за задно виждане. Аз може 50% от погледа ми е в тях, когато извършвам изпреварване и навлизане в най-лявата лента. А немците, няма проблем с 120км се задминава монотонно без да издърпа малко и кретените с голамите коли, дето хвърчат с по над 200км яко светкат бибиткат и спирачки пушат.
Съжалявам, че се отклоних малко от темата ма скоро имах такова изживяване та ми е пресно още.
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"