Нямам какво друго да добавя...
Публикувано 27 септември 2014 - 18:32
Публикувано 27 септември 2014 - 18:40
И пак продължаваш да пишеш "празни" постове.
Както казах по горе, говори с факти за да може да стане дискусия.
В противен случай мисля че няма смисъл да пиша повече.
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 27 септември 2014 - 18:45
Публикувано 27 септември 2014 - 18:48
Кое му е грозното?!?
Та те всички изкопираха дизайна на iPhone и си направиха телефоните...
Публикувано 27 септември 2014 - 18:51
Този пост е редактиран от ///sasho: 27 септември 2014 - 18:53
Публикувано 27 септември 2014 - 18:55
Аз казах, за мен айфона е грозен! За мен това е повече от достатъчно за да не си купя никога айфон!
Когато епъл правеха телефони, гнусмас<=>самсунг правеха още микровълнови.
След като стана "бума" на айфона всички почнаха да правят такива у-ва копирани от айфон.
Така че определено след поредният ти "празен" пост спирам да ти отговарям : )
Успех!
Публикувано 27 септември 2014 - 19:01
Публикувано 27 септември 2014 - 19:14
Нещо усещам че се нервираш, но незнам защо.
Ние просто водим "разговор" в темата : )
Или поне аз съм с такова впечатление.
Далече съм от идеята да се караме.
До сегати не даде една основателна причина поради която айфона да "не става" освен че на теб не ти харесва което звучи леко казано смешно.
Няколко пъти се опитвам цивилизовано да насоча разговора в друга посока но ти или не искаш или не можеш.
Сега накрая написа че едва ли не всички щом не се съгласяваме с тебе че айфона е грозен значи сме форумни ... не знам си кво.
От началото на разговора твърдиш че си имал скъпи телефони но явно технологично ти убягват нещата.
Лошо няма не може всички да разбират от техника.
Но това не означава че нещо което не го разбираме само защото не го разбираме трябва го заплюваме като не добро или като по лошо.
И дройдите и айфоните си имат плюсове и минуси но ти не изтъкна нито един плюс на дроидите само обясняваш как си си бил подарил айфона и видиш ли като извадиш фаблета и сички ах-ват.
Това значи че аз ако извадя таблета който е 10 инча всички трябва да ах-ват два пъти повече.
А какво остава тогава за маковете с ретина дисплея, тогава трябва хорово да ах-кат?!
За това колега мисля да те оставям те и ти полежавам приятна вечер : )
Този пост е редактиран от staniola: 27 септември 2014 - 19:22
Публикувано 27 септември 2014 - 19:24
Този пост е редактиран от babaneze: 27 септември 2014 - 19:25
Публикувано 27 септември 2014 - 19:28
Публикувано 27 септември 2014 - 21:10
Ами мен не ми е проблем че ще поживея 1-2 седмици или месеца повече със софтуер 4.1.1 вместо 4.1.2, наистина мога да го преживея.. Но пък ако всеки ми даваше по 1 лев всеки път като съм искал от някой с айфон да ми прати снимка или песен и чуя "еми.. не може"... До сега да съм си купил 5-6 нови галаксита. За батерията - ами колкото хора има около мен с галаксита и айфони - всеки като излезе сваля телефона от зарядното и като се прибере го слага пак на него.
Колкото до дизайна, самсунг от край време правят най-красивата техника, говоря от по разпространените и достъпни производители - погледнете всичко от телефони през телевизори, уредби до хладилници, печки, прахосмукачки... Самсунг правят най-добрия дизайн. Иначе аз навремето бях заклет фен на нокия, те откриха смартфоните, и бяха номер едно преди майкрософт да купи симбиян за да го закрие и да забият нокия в земята.. Всъщност каквото и да купят майкрософт вече е за боклука, и скайпа вече не става.
За цените ги видях в този сайт, честно казано не съм обикалял по операторите да питам кой телефон за колко ще ми го дадат ако платя в брой, просто това ми попадна.
http://restore.bg/bg...-galaxy-s5.html
http://restore.bg/bg...one-6-16gb.html
В семейството има 2 S3-ки от по 2 години, и от по една година две S3-mini, нито един не е стъпвал в сервиз. А това че айфоните ги сменяли с нови като се счупят е вярно, но причината далеч не смятам че е да се мазнят на клиентите Честно казано нямам много наблюдения над айфони, няколко колеги имат, на едната колежка айфона се счупи точно преди да му изтече гаранцията и и дадоха нов от което тя беше много щастлива, в останалите хора с айфони които познавам просто апаратите не се задържат достатъчно дълго, че да имам някакви по-сериозни наблюдения, тъй като всеки себеуважаващ се фен на епъл се чувства длъжен като излезе нещо ново да си го купи, а както знаем нови айфони излизат през около 2 седмици и няма как просто.. Какви работи прави суетата, нагледал съм се просто
Публикувано 27 септември 2014 - 21:36
Този пост е редактиран от ///sasho: 27 септември 2014 - 21:49
Публикувано 27 септември 2014 - 21:49
Този пост е редактиран от drjivago: 27 септември 2014 - 21:51
Публикувано 27 септември 2014 - 22:25
Ако става въпрос за мен - да, доводите ми са предимно от преки наблюдения над чужди телефони, не знам какъв човек трябва да си за да си имал всички смартфони които излизат и да говориш от собствен опит - първо това са телефони които като нови са с 4 цифрени цени, второ - излизат поне по 1 на година от няколко конкурентни марки, трето - ако си бил доволен от един телефон - защо ще го сменяш? За мен не е оправдано да броиш по 1000лв на година или по-често само и само да си с най-новия айфон, още повече че айфона дори и да приемем че е по добър (а аз не смятам че е), то със сигурност не е 2 пъти по-добър, както изглежда по цената. Както са казали хората let's agree to disagree
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни