Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * * 1 гласа

Android vs AppleВ картинки... или pe6o666 vs me :)

• Please log in to reply
627 мнения по тази тема

#556 Pe6o666

Pe6o666

極真会館

• Потребители на форума
  • 2222 Мнения:
  • Град:Варна
  • Интереси:Apple & Mercedes
  • Автомобил:
    ML 270 CDI '02
    ML 320 CDI 4matic '05
    S 500L 4matic '06
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 септември 2014 - 18:12

Нямам какво друго да добавя... :D

a45zrq.png

• 2

#557 babaneze

babaneze

Напреднал

• Потребители на форума
  • 363 Мнения:
  • Град:Бургас
  • Автомобил:
    w124coupe 2броя, w111 , 300 sl R129. Jeep Wrangler YJ, cl 420 1997

Публикувано 27 септември 2014 - 18:32

софтуери и тем подобни не ги разбирам! За мен е важно телефона да работи, бърз интернет и да ми вървят игрите. Това е! Айфона е нечовешки грозен дизайн. Един път човек като пипне нпут или ултра зет и свикне, не искам никога да използвам повече такива дребни телефони. Хубаво си мислих да не започвам да пкша в тази тема:) може да спорим до без край. Айфон е известен с това че е Хамерикански, нищо друго. Там си е популярен и защо в европа да не копираме американците? В Азия да не би да са по назад с технологията? Онзи ден четох статия мисюя че беше в факти. Бг защо айфон бил толкова скъп. Елак няма като апъл имат повече от 150 чроцента печалба на парче, като сглобяването на един айфон струвало от порядъка на около 200 долара. А те го продават за 600 700..
  • 0

#558 staniola

staniola

Майстор

• Потребители на форума
  • 1736 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W201 190D '93 продаден :(
    W140 400SE '92 продаден :(
    S210 E280 4matic '00
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 септември 2014 - 18:40

И пак продължаваш да пишеш "празни" постове.

Както казах по горе, говори с факти за да може да стане дискусия.

В противен случай мисля че няма смисъл да пиша повече.

• 0
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance

Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!

#559 babaneze

babaneze

Напреднал

• Потребители на форума
  • 363 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 27 септември 2014 - 18:45

Аз казах, за мен айфона е грозен! За мен това е повече от достатъчно за да не си купя никога айфон!
  • 0

#560 Pe6o666

Pe6o666

極真会館

• Потребители на форума
  • 2222 Мнения:
  • Град:Варна
  • Интереси:Apple & Mercedes
  • Автомобил:
    ML 270 CDI '02
    ML 320 CDI 4matic '05
    S 500L 4matic '06
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 септември 2014 - 18:48

Кое му е грозното?!?

Та те всички изкопираха дизайна на iPhone и си направиха телефоните...

• 2

#561 ///sasho

///sasho

Напреднал

• Потребители на форума
  • 742 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK W208 200 KOMPRESSOR 192 PS

Публикувано 27 септември 2014 - 18:51

Грозен грозен, ама е иновация. След излизането на айфона всички започнаха да правят телефони които приличат на айфон. И не сравнявайте айфон с БМВ, защото айфон е Мерцедес в телефоните, просто от него тръгват иновациите както е при Мерцедес при колите. Самсунг да не се правят на много готини защото от време оно когато продаваха най големите тояги и се мериха с нокия и сименс, а сега се мерят с айфон , копират от някой нещо и след това изкарват уж новия си модел който бил по добър. Кое е новото нещо в телефоните което самсунг са въвели?

Този пост е редактиран от ///sasho: 27 септември 2014 - 18:53

• 2

#562 staniola

staniola

Майстор

• Потребители на форума
  • 1736 Мнения:
  • Автомобил:
    S210 E280 4matic '00
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 септември 2014 - 18:55

Аз казах, за мен айфона е грозен! За мен това е повече от достатъчно за да не си купя никога айфон!

Когато епъл правеха телефони, гнусмас<=>самсунг правеха още микровълнови.

След като стана "бума" на айфона всички почнаха да правят такива у-ва копирани от айфон.

Така че определено след поредният ти "празен" пост спирам  да ти отговарям  : )

Успех!

• 1

#563 babaneze

babaneze

Напреднал

• Потребители на форума
  • 363 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 27 септември 2014 - 19:01

Ей колега празни или не празни, затова е форум! Всеки да изкаже мнение! С вас на глава не може да се излезе, затова и рядко пиша тука и влизам в спорове. Защото ей такива разбирачи като вас купили по един телефон и не могат да спрат да пишат как тяхното било най добро! Нека айфона да е номер едно! За това където изкарам зет ултрата и на хората устите им зяпват, пък нека да е игрална конзола!
  • 2

#564 staniola

staniola

Майстор

• Потребители на форума
  • 1736 Мнения:
  • Автомобил:
    S210 E280 4matic '00
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 септември 2014 - 19:14

Нещо усещам че се нервираш, но незнам защо.

Ние просто водим "разговор" в темата  : )

Или поне аз съм с такова впечатление.

Далече съм от идеята да се караме.

До сегати  не даде една основателна причина поради която айфона да "не става" освен че на теб не ти харесва което звучи леко казано смешно.

Няколко пъти се опитвам цивилизовано да насоча разговора в друга посока но ти или не искаш или не можеш.

Сега накрая написа че едва ли не всички щом не се съгласяваме с тебе че айфона е грозен значи сме форумни ... не знам си кво.

От началото на разговора твърдиш че си имал скъпи телефони но явно технологично ти убягват нещата.

Лошо няма не може всички да разбират от техника.

Но това не означава че нещо което не го разбираме само защото не го разбираме трябва го заплюваме като не добро или като по лошо.

И дройдите и айфоните си имат плюсове и минуси но ти не изтъкна нито един плюс на дроидите само обясняваш как си си бил подарил айфона и видиш ли като извадиш фаблета и сички ах-ват.

Това значи че аз ако извадя таблета който е 10 инча всички трябва да ах-ват два пъти повече.

А какво остава тогава за маковете  с ретина дисплея, тогава трябва хорово да ах-кат?!

За това колега мисля да те оставям те и ти полежавам приятна вечер  : )

Този пост е редактиран от staniola: 27 септември 2014 - 19:22

• 3

#565 babaneze

babaneze

Напреднал

• Потребители на форума
  • 363 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 27 септември 2014 - 19:24

Виж какво аз казах, че не разбирам от техника. Когато си купувам телефон гледам дизайна, после характеристиките. Имам възможност да си позволя лукса да имам верту, че е дърво дърво. Но като кажеш Верту и е като все едно да караш Ламбо. Колега вадя достатъчно, за да си позволя шя да си купувам игрални конзоли и да подарявам айфон. Не ме бъркат! А когато започнах да коментирам темата, изказах лично мнение! Да видя да говоря с факти или да показвам други статии. НЕ! Имал съм почти всички модели смартфони, единствено ми харесва зет ултрата! Това е, не харесвам айфон!
Таблета си е таблет, а зет ултрата е смарт телефон. Едно е да се разхождаш с таблет съвсем другонсъс смарт телефон с размите на таблет!

Този пост е редактиран от babaneze: 27 септември 2014 - 19:25

• 0

#566 babaneze

babaneze

Напреднал

• Потребители на форума
  • 363 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 27 септември 2014 - 19:28

Не ми се губи време и нерви повече!
Отивам да купя един айфон 6 на шурикена!
  • 0

#567 Lambo_Rambo

Lambo_Rambo

Майстор

• Потребители на форума
  • 1647 Мнения:
  • Град:Варна/София
  • Автомобил:
    W201 190 '88 3.2 daily
    W201 190 '88 5.0 project car

Публикувано 27 септември 2014 - 21:10

Ами мен не ми е проблем че ще поживея 1-2 седмици или месеца повече със софтуер 4.1.1 вместо 4.1.2,  наистина мога да го преживея.. Но пък ако всеки ми даваше по 1 лев всеки път като съм искал от някой с айфон да ми прати снимка или песен и чуя "еми.. не може"... До сега да съм си купил 5-6 нови галаксита. За батерията - ами колкото хора има около мен с галаксита и айфони - всеки като излезе сваля телефона от зарядното и като се прибере го слага пак на него.

Колкото до дизайна, самсунг от край време правят най-красивата техника, говоря от по разпространените и достъпни производители - погледнете всичко от телефони през телевизори, уредби до хладилници, печки, прахосмукачки... Самсунг правят най-добрия дизайн. Иначе аз навремето бях заклет фен на нокия, те откриха смартфоните, и бяха номер едно преди майкрософт да купи симбиян за да го закрие и да забият нокия в земята.. Всъщност каквото и да купят майкрософт вече е за боклука, и скайпа вече не става.

За цените ги видях в този сайт, честно казано не съм обикалял по операторите да питам кой телефон за колко ще ми го дадат ако платя в брой, просто това ми попадна.

http://restore.bg/bg...-galaxy-s5.html

http://restore.bg/bg...one-6-16gb.html

В семейството има 2 S3-ки от по 2 години, и от по една година две S3-mini, нито един не е стъпвал в сервиз. А това че айфоните ги сменяли с нови като се счупят е вярно, но причината далеч не смятам че е да се мазнят на клиентите :) Честно казано нямам много наблюдения над айфони, няколко колеги имат, на едната колежка айфона се счупи точно преди да му изтече гаранцията и и дадоха нов от което тя беше много щастлива, в останалите хора с айфони които познавам просто апаратите не се задържат достатъчно дълго, че да имам някакви по-сериозни наблюдения, тъй като всеки себеуважаващ се фен на епъл се чувства длъжен като излезе нещо ново да си го купи, а както знаем нови айфони излизат през около 2 седмици и няма как просто.. Какви работи прави суетата, нагледал съм се просто :)

• 1
Follow your own star...

#568 ///sasho

///sasho

Напреднал

• Потребители на форума
  • 742 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK W208 200 KOMPRESSOR 192 PS

Публикувано 27 септември 2014 - 21:36

Айфон не излиза през две седмици като другите телефони , а 2 пъти в годината и то втория път е като си вадят същия модел от версия S.Колега нали ти сравняваше айфон с БМВ, прочети ми предишния пост , това не е БМВ, а Мерцедес в телефоните което гласи - иновация

Този пост е редактиран от ///sasho: 27 септември 2014 - 21:49

• 0

#569 drjivago

drjivago

Майстор

• Потребители на форума
  • 1881 Мнения:
  • Автомобил:
    Вече бивш s212, e200 cdi
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 септември 2014 - 21:49

Доста щуротий се изписаха :)
Почнахте ги от типа на един приятел му казали......
А цените на новия модел айфон винаги са били спекулативни в началото у нас. След месец всичко ще се нормализира.

Пп: Флагманите на всички водещи марки излизат един път годишно. Нали все пак са в пряка конкуренция за парите на потребителите.

Този пост е редактиран от drjivago: 27 септември 2014 - 21:51

• 0

#570 Lambo_Rambo

Lambo_Rambo

Майстор

• Потребители на форума
  • 1647 Мнения:
  • Град:Варна/София
  • Автомобил:
    W201 190 '88 3.2 daily
    W201 190 '88 5.0 project car

Публикувано 27 септември 2014 - 22:25

Ако става въпрос за мен - да, доводите ми са предимно от преки наблюдения над чужди телефони, не знам какъв човек трябва да си за да си имал всички смартфони които излизат и да говориш от собствен опит - първо това са телефони които като нови са с 4 цифрени цени, второ - излизат поне по 1 на година от няколко конкурентни марки, трето - ако си бил доволен от един телефон - защо ще го сменяш? За мен не е оправдано да броиш по 1000лв на година или по-често само и само да си с най-новия айфон, още повече че айфона дори и да приемем че е по добър (а аз не смятам че е), то със сигурност не е 2 пъти по-добър, както изглежда по цената. Както са казали хората let's agree to disagree

• 0
Follow your own star...

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни