![:)](https://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/smile.png)
![:)](https://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/smile.png)
Публикувано 26 септември 2014 - 18:30
Публикувано 27 септември 2014 - 03:20
Този пост е редактиран от babaneze: 27 септември 2014 - 03:21
Публикувано 27 септември 2014 - 09:47
След iPhone и iOS като реших да се пробвам да ползвам Андроид със някакво сони, ами изглеждаше ми като нещо много, много не до дялано, нещо което нищо не му е наред и нищо не работи както трябва за разлика в продукта на Епъл. Там нещата просто работят без да те интересува нищо.
Нито дали има 18-найсе ядра и незнам си колко рам за да може да върви нормално.
Евтиното винаги ще си остане евтино и с по ниско качество : )
Този пост е редактиран от staniola: 27 септември 2014 - 09:49
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 27 септември 2014 - 11:18
Този пост е редактиран от babaneze: 27 септември 2014 - 11:19
Публикувано 27 септември 2014 - 11:33
Този пост е редактиран от drjivago: 27 септември 2014 - 11:34
Публикувано 27 септември 2014 - 12:13
Публикувано 27 септември 2014 - 12:39
Публикувано 27 септември 2014 - 12:56
Публикувано 27 септември 2014 - 15:50
Аз никога не бих си взел айфон, всъщност каквото и да е на епъл, по същата причина по която никога няма да си купя и бмв, просто мразя да съм от мнозинството, от стадото овце, които са като коне с капаци и смятат че айфона е яката работа, беденвето е най адската бегачка и друго не съществува на тоя свят. Също и няма човек който да ме накара вместо S5 да дам 2 пъти че и отгоре повече пари за айфон 6 който ще ми се сгъне в джоба само и само като седна в някое кафе да може да го плясна на масата и всички да ма видят къв съм гъзар че имам айфон Истината е другаде..
Публикувано 27 септември 2014 - 16:46
Публикувано 27 септември 2014 - 17:06
Почнахте с локумите.
А това да имаш телефон и за 50 000$ не означава нищо ако не знаеш какъв трябва да бъде.
За толкова пари може да си купиш и Нокиа с диаманти ама... пак си остава смотана Нокиа.
вместо S5 да дам 2 пъти че и отгоре повече пари за айфон 6
Къде ги гледаш тея цени дай и аз да видя.
И кога виждахте 6-цата та вече взехте за нея да говорите.
Иначе да всеки предпочита различна марка спор няма.
Но... знаете дет се казва бест ор нотинг : )))
Да чакам да се моля не оператора да ми пусне ъпдейта за дроида.... пълен смях.
За iOS пускат ъпдейт и той пристига при ВСИЧКИ поддържани у-ва по ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ.
Постоянно да помпам някоя програма да ми затваря приложенията от който съм излязъл и не ползвам защото телефона ми почва да лагва.
По отношение сигурност.... ами заключен айфон няма отключване, само за части.
Докато това не важи за дройдите без значение марка и модел.
Случва се нещо с айфона ти, дава дефект копче платка или каквото и да било. Отиваш оставяш и след няколко дена ти се обаждат да си вземеш НОВИЯТ телефон от тях понеже за тях е важен клиента.
А не ходене по мъките както със един самсунг 5 пъти на сервиз, ъпдейт на фърмуер, смяна на незнам си какво и пак падерията падаше за 1 ден само отбиват номера.
Така че колеги хайде да махнем кюфтета от очите: )
Този пост е редактиран от staniola: 27 септември 2014 - 17:11
Публикувано 27 септември 2014 - 17:23
Публикувано 27 септември 2014 - 17:54
По-добър пример за безпроблемност би бил колко дълго си ползвал един телефон, колко пъти си му ъпдейтнал актуален софтуер и т.н. Като са нови всички са безпроблемни нКолега за няколко години колкото самсунги ми минаха през ръцете, един прпблем съм нямал.
Този пост е редактиран от drjivago: 27 септември 2014 - 17:58
Публикувано 27 септември 2014 - 18:04
Колега за няколко години колкото самсунги ми минаха през ръцете, един прпблем съм нямал. Излишно е да спорим, както написах по горе всеки си има вкус. Само да се палим тука във форума е безсмислено!
Аз не споря, аз ти давам факти.
: )
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни