Мнение за конкретен W140
Започната от Милослав, 06 сеп 2011 - 20:37:39
176 мнения по тази тема
Публикувано 10 септември 2011 - 21:33
Дори и 140-ка бих гледал от 1998-ма,а не 95-та, поне да е с по-новата 5 степенна автоматична кутия и по-новия климатроник.
Публикувано 10 септември 2011 - 21:35
Абе като има излишни пари да ги изсипе за някой такъв дърт кошник който гори по над 25 л/100 км градско, после още хиляди левове за ремонти... Да не говорим колко нови технологии има в моделите от 2001 които липсват в тези стари коли. По-стар мерцедес от 1998 г. не бих взел.
Колега, стана ми много интересно.
Я кажи какви много нови технологии има в бенцовете от 2001 които ги няма дъртите дъргели?
Кефиш ме.Давай с изказванията че ме развеселяваш стабилно.
Чакам да ми изброиш новите технологии,а аз ще ти пусна после едно линкче на дърт дъргел да четеш и да се биеш по челцето.
Не хапи този,който може да те изяде.
Бе аз не разбирам що такива като теб дет сигурно само на снимки са гледали тези коли се изказват неподготвени???Абе като има излишни пари да ги изсипе за някой такъв дърт кошник който гори по над 25 л/100 км градско, после още хиляди левове за ремонти... Да не говорим колко нови технологии има в моделите от 2001 които липсват в тези стари коли. По-стар мерцедес от 1998 г. не бих взел.
За твое сведение ФАБРИЧНО моята S ка която е 600 и е 1992 г. гори 19 ГРАДСКО а сега след 19 години и неизвестно колко километри гори 20 ГРАДСКО така че първо се поинформирай за нещата за които говориш преди да изказваш "Експертно" мнение. А по въпроса за технологиите няма смисъл да говориш щото в "дъртия кошник" серийно има технологии които и до ден днешен при доста автомобили се броят за екстра !!!!!
Жив и здрав както каза Павката и друг път пиши когато знаеш за какво пишеш !
България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрещното движение може някой да те шибне отзад !!!
Не да ги няма в 140....в 140 има неща които никога няма да се поставят във Цклас!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 10 септември 2011 - 21:36
Дори и 140-ка бих гледал от 1998-ма,а не 95-та, поне да е с по-новата 5 степенна автоматична кутия и по-новия климатроник.
Колега,ти си идеалния купувач за Горубляне.
Публикувано 10 септември 2011 - 21:41
Колега,ти си идеалния купувач за Горубляне.
- Много лично приемаш нещата колега. Аз си казах мнението и нямам намерение да споря с такива като тебе! Който иска да изсипе една торба пари за Мерцедес от 95-та пък после да се бие по главата като почне да налива още в нея за ремонти и гориво. Както казах повече от 7000 лв не бих дал за тази кола.
Публикувано 10 септември 2011 - 21:42
Само за пример... стъклопакет не се слага на никоя друга Ес-ка след 140.. дабрично
2ро.. Вярно много развеселявате с това мислене
5-степенната кутия се пуска 96-7 година.. да не говорим , че има и по-рано , но пък по-рядко срещана...
Така , че ако проблема ти е кутията.. има я и преди 98.
И ние всички казахме , че цената е по-ниска по принцип.
Въпреки че може да разгледаш колите в мобайл.де...
има едно 600.. за 29500 евро 94г ако не се лъжа
2ро.. Вярно много развеселявате с това мислене
5-степенната кутия се пуска 96-7 година.. да не говорим , че има и по-рано , но пък по-рядко срещана...
Така , че ако проблема ти е кутията.. има я и преди 98.
И ние всички казахме , че цената е по-ниска по принцип.
Въпреки че може да разгледаш колите в мобайл.де...
има едно 600.. за 29500 евро 94г ако не се лъжа
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 10 септември 2011 - 21:45
аз мога да ви споделя някои неща липсващи в 140 и появили се в 220 и някои появили се в 221...
спор няма 140 е уникален автомобил
и е много по добър от 2001 ц класа или е класа
ма както казах щом човека търси нова година кола за тея пари има сузуки... технологии от япландия и мноооого удобнииии...
спор няма 140 е уникален автомобил
и е много по добър от 2001 ц класа или е класа
ма както казах щом човека търси нова година кола за тея пари има сузуки... технологии от япландия и мноооого удобнииии...
Публикувано 10 септември 2011 - 21:46
- Много лично приемаш нещата колега. Аз си казах мнението и нямам намерение да споря с такива като тебе! Който иска да изсипе една торба пари за Мерцедес от 95-та пък после да се бие по главата като почне да налива още в нея за ремонти и гориво. Както казах повече от 7000 лв не бих дал за тази кола.
Ами приемам ги лично,защото преди да си купя кола се интересувам подробно, и не се изказвам като теб за да не ставам смешен.Най малкото ще се поинтересувам преди да пиша или ще чета известно време за да разбера какви хора пишат мнения за да не се изложа като кифладжия.
Такива изказвания от напълно заблудени хора като теб нямат място в такова запитване.
Публикувано 10 септември 2011 - 21:51
Мерси ,подобно ! Но не мисля че в тая тема е мястото спамер със спамер !
Лазо , ще ви преместя мненията.. ама ме е шубе утре да не каже тоя ме модна.. чакай ся да пропусна един детайл да пръсна
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 10 септември 2011 - 21:53
нямам намерение да споря с такива като тебе!
К'ре,ае по-леко с финтовете! Щото,като нищо ще вземеш една лавина от фини попръжни!!!!!
Какъв е Павката че ще се изразяваш по този начин? Ти къв си,най-правия ли си?
Като не можеш да спориш с финес,не спори,щото провокираш и после ще си спомняш със срам и с лошо за тази тема!!!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 10 септември 2011 - 21:54
alipi аз се опитвам да спазвам добрия тон но виждам че ти се правиш на много голям че и се опитваш да обиждаш...
Публикувано 10 септември 2011 - 21:57
alipi аз се опитвам да спазвам добрия тон но виждам че ти се правиш на много голям че и се опитваш да обиждаш...
Пиши по темата и не расъждавай като не можеш.
Аз не се опитвам да те обиждам,ами направо си те обиждам,пак не можа да разбереш.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни