Mercedes-Benz & FriendsBerlin, Tempelhof 26-28 август 2011
Започната от Илия Горанов, 04 сеп 2011 - 00:36:55
25 мнения по тази тема
Публикувано 05 септември 2011 - 06:21
Илийка евала.Супер.Чакам с нетърпение продължението.

Публикувано 05 септември 2011 - 12:39
Имам интересни клипчета .. споделете ми къде да ги кача и да Ви ги предоставя да ги гледате колеги ?
И за да не е офф
Това е гравирано на капачката на Унимога ( онзи зеления от халето )

Превод : Жаден съм !
И за да не е офф
Това е гравирано на капачката на Унимога ( онзи зеления от халето )

Превод : Жаден съм !
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 05 септември 2011 - 12:55
хе хе. много яко
качи ги в ютуб де, ако са по дълги от 15мин ми ги прати на мен, че моя акаунт е специален
но ако са малки, нема сми
качи ги в ютуб де, ако са по дълги от 15мин ми ги прати на мен, че моя акаунт е специален
но ако са малки, нема сми
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 05 септември 2011 - 13:27
Браво Илия!!! Номер 1 си!
Въпреки че бях там, пак ми беше много интересно да изчета всичко!
Въпреки че бях там, пак ми беше много интересно да изчета всичко!
Публикувано 07 септември 2011 - 03:51
Браво Илийка, много интересно... аз таман си помислих, че тоя Mercedes Isdera Imperator прилича на тоя С 111, щото навремето имаше едно изложение в културният център на тогавашната ФРГ и от там имаме една брошура (като списание е) където иде реч точно за тоя С 111. Имаме и една друга пак на Мерцедес, но за високо проходими камиони , ако се направи нещо като клубен музей - за там са.
Тоя Мерджан ръждясалия от Некар беше интересен също ... Ние живеехме (къщата ни беше точно над реката) на приток на Некар - Кохер , а адреса ни беше Некарсулмер щрасе 4 ...
(просто улицата водеше към градът Некарсулм) ... Та чудя се, какво ли е станало с тая кола... защо е лежала на дъното на реката толкова време... ако знаеш нещо повече за нея
Аз всъщност ще потърся сега нещо, директно на немски, като инфо... ако има за тоя ръждив Мерджо. Може да е бил скрит така при някакъв случай на убийство преди 30 г. примерно...кой знае.
Много хубав разказ и снимки, само дано не се налага да се ползува наученото при търкал...
Тоя Мерджан ръждясалия от Некар беше интересен също ... Ние живеехме (къщата ни беше точно над реката) на приток на Некар - Кохер , а адреса ни беше Некарсулмер щрасе 4 ...
Много хубав разказ и снимки, само дано не се налага да се ползува наученото при търкал...
Публикувано 08 септември 2011 - 09:08
Публикувано 08 септември 2011 - 10:01
много хубави снимки! хубаво е било!
барем за 150-годишнината да присъстваме и ние
барем за 150-годишнината да присъстваме и ние
Публикувано 09 септември 2011 - 23:26
Ето и няколко клипчета от състезанието на сребърните стрели...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 09 септември 2011 - 23:27
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 09 септември 2011 - 23:27
Публикувано 09 септември 2011 - 23:39
Качил съм и снимките от сребърните стрели в същия фотосет...
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА