Сбъдната мечта , Мерцедес W140 S600L V12.Гуцомецан.
Започната от Рошен, 21 авг 2011 - 17:31:59
1078 мнения по тази тема
Публикувано 07 март 2012 - 20:26
Добре че не си я чаластрил...а па маани, ако се яанеш връз некоя френска капсула. Мали бейби шаш!
От кво ти отказват? Ти и бръже си карал.
От кво ти отказват? Ти и бръже си карал.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 07 март 2012 - 20:48
Ааа аз така си карам Прекъсна ми се кабела на предно дясно коуеуо и трябва да му пусна нов кабел ,ама нали знаеш ,че обущара бос ходи.
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 08 март 2012 - 10:36
Само не му слагай жица за крайно стъпало, понеже спирачният ти апарат ще започне да пулсира като бас каса на бордо S klasa.
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 08 март 2012 - 12:57
бай Василе не съм го измислил аз стоманени са тръбите на спирачките на всички коли май.... налягането е сериозно - над 100 атмосфери при някой ...все пак ако е дълга тръбата 4м може да деформира при по-къса по става както е при Рошена, но с еднакви размери ако са то не може да сравним якостно медна и стоманена тръба. абсурд...медната требва да е с поне 50% по-дебела стена.
За маслото да добавя - спецификацията 229.5 е излязласлед 2003г и наистина миналия месец я отричат за двигатели 104,119, 120. В официален документ.
За по дебели масла са си...полусинтетика, но ако е мерак има и синтетики 5W40 пo 229.3
И понеже темата е супер мераклийска ще покажа на бай Васил какво става като се изпари 5пъти по 100 грама вода от е тая железна паница на парното.
Водата е от квартал О.купел чешмяна питейна става екстра.
Остават е това светло жълтото плътно залепено по железото...
това остава от половин кило вода...не е болка за умиране ама не ми се иска за се лепи това по ризата...
за тва бъзикайте се ама купувам от аптеката 5 кила дестилат смесвам с фукс концентрат и наливам ...онова по бензиностанциите също не е дестилирана вода...
Това ако не е вътре мазало де...аз като смених термостата светеше вътре метала по чиста от паницата ...беше с оригиналния жълт антифриз...та го смених и викам си ше й набия концентрат и дестилирана вода от аптеката както го пише по книгите...
За маслото да добавя - спецификацията 229.5 е излязласлед 2003г и наистина миналия месец я отричат за двигатели 104,119, 120. В официален документ.
За по дебели масла са си...полусинтетика, но ако е мерак има и синтетики 5W40 пo 229.3
И понеже темата е супер мераклийска ще покажа на бай Васил какво става като се изпари 5пъти по 100 грама вода от е тая железна паница на парното.
Водата е от квартал О.купел чешмяна питейна става екстра.
Остават е това светло жълтото плътно залепено по железото...
това остава от половин кило вода...не е болка за умиране ама не ми се иска за се лепи това по ризата...
за тва бъзикайте се ама купувам от аптеката 5 кила дестилат смесвам с фукс концентрат и наливам ...онова по бензиностанциите също не е дестилирана вода...
Това ако не е вътре мазало де...аз като смених термостата светеше вътре метала по чиста от паницата ...беше с оригиналния жълт антифриз...та го смених и викам си ше й набия концентрат и дестилирана вода от аптеката както го пише по книгите...
Този пост е редактиран от polaris: 08 март 2012 - 13:02
Публикувано 08 март 2012 - 19:26
Така е, като тенджерата е била без капак.
Зиме и лете по едно апче 'калгон' баце и ралтата спи
Зиме и лете по едно апче 'калгон' баце и ралтата спи
Публикувано 27 март 2012 - 20:29
Това значи ли че си на линия за събора?
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 27 март 2012 - 20:41
Роска, работата е сериозна при теб : )
Пожелавам успех с начинанието. Дано моята кутия не ми се налага да я виждам така
Пожелавам успех с начинанието. Дано моята кутия не ми се налага да я виждам така
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 27 март 2012 - 20:43
И срещу тебе да тичам , пак няма да те догоня братле
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 27 март 2012 - 20:44
Божа работа.
Ще ти липсвам ли?
Ако искаш да си играем на гоненица във която само ти гониш може да го направим и тук.
Определено ще ми липсваш.
За гоненицата ще се направя че не съм го прочел.
А,скива ли ми подписа?
Ще стискам палци да си на линия за събора.
Ще стискам и други неща ако трябва.
Този пост е редактиран от alipi: 27 март 2012 - 20:47
Публикувано 27 март 2012 - 21:01
Пафко , ти ще дойдеш ли на Дряново :?
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 27 март 2012 - 21:18
Божа работа.
да си играем на гоненица .
Публикувано 27 март 2012 - 21:28
Бай Василе , къде си слагал линкове на снимки Нещо не се е получило :P
Публикувано 27 март 2012 - 21:32
Е па я не съм искал да се получи друго мой.
Публикувано 27 март 2012 - 21:35
Извинявам се тогава , мислех , че си искал да я сложиш долу в подписа
Рошен сорру за спамчето
Рошен сорру за спамчето
Публикувано 27 март 2012 - 21:39
На Гоуфо нема как да станат тия 18-ки.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни