Сбъдната мечта , Мерцедес W140 S600L V12.Гуцомецан.
Започната от Рошен, 21 авг 2011 - 17:31:59
1078 мнения по тази тема
Публикувано 15 ноември 2011 - 20:34
Ами те са си заводски червеникави с много малко жълто...не са пипани до сега.....така че може да им се побае доста успешно. Примерно....много леко да се "опуши" жълтото отвътре,квот ти душа иска отвън и да заспи на новата ти багра.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 21 ноември 2011 - 23:14
Супер е станала.
Публикувано 22 ноември 2011 - 11:39
Абе да ти кажа.. без преден капак особено много ме радва
Особено на първата снимка дет си дал.. Само да сложиш фарове марове и тн.. и ... Убавец
Още не мога да свикна с това червено , ама определено радва
Особено на първата снимка дет си дал.. Само да сложиш фарове марове и тн.. и ... Убавец
Още не мога да свикна с това червено , ама определено радва
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 22 ноември 2011 - 23:18
Ей, искам и аз такава помпичка за 9.10
Изглежда ми същата като моята, все пак можеш ли да провериш дали става за CLK 99г, от миналата зима се каня да я сменя, моята работи, ама ми се струва че не прави достатъчно налягане.
пп Респект за колата, много хубаво е станала, ти да не си бояджия случайно
Публикувано 30 декември 2011 - 19:22
Чини ми се Пацовата джанта а Рошко ?
By Batev
Публикувано 30 декември 2011 - 19:29
Джам!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 30 декември 2011 - 19:39
Май ще трябват твърди амове. Дано! Джантата заслужава. Колата ще стане друга ама ще трябва и да е по нисичка!
пс
Имам пред вид дано да можете да ги уйдисате!
Рошав, изхвърли си предния капак и си поръчай да ти огънат един стъклен.
пс
Имам пред вид дано да можете да ги уйдисате!
Рошав, изхвърли си предния капак и си поръчай да ти огънат един стъклен.
Публикувано 30 декември 2011 - 19:58
Начи от това което се вижда на снимката......може и наистина да стои малко навънка ама това вече си е до вкус......на мен ми харесва как стои, но гумата е много, много, много тесничка за 140-ката.Една прилична широчина за отпред е поне 245.
Аз мисля, че като се свали колата, което е ОБЕВЕЗНО и като се сложат по широки гуми, че стане Бенцо.
Пък в краен случай едни 5мм от джантата, мисля че няма да са проблем да се свалят.Това говорим само за отпред.
Аз в момента карам 140-ката с 275/35/20 на 4-те колела и яко движи
Аз мисля, че като се свали колата, което е ОБЕВЕЗНО и като се сложат по широки гуми, че стане Бенцо.
Пък в краен случай едни 5мм от джантата, мисля че няма да са проблем да се свалят.Това говорим само за отпред.
Аз в момента карам 140-ката с 275/35/20 на 4-те колела и яко движи
By Batev
Публикувано 30 декември 2011 - 20:01
Брат, това са джантите, но наистина трябва дооооста по-широка гума и ако може да я свалиш малко, че така идва височка
Публикувано 30 декември 2011 - 20:01
Забравих да добавя, че джантата е широка 8.5 е ЕТ 38
By Batev
Публикувано 30 декември 2011 - 20:02
Тази джанта с ЕТ 31 ми е много интересно как ще я ползваш като сложиш подходящ размер гуми за 140...
Я виж на оригиналните ти джанти ЕТ-то, колко е голяма разликата...
Аз залагам,че ще опират гумите.
Иначе става супер.
Давай още снимки.
Я виж на оригиналните ти джанти ЕТ-то, колко е голяма разликата...
Аз залагам,че ще опират гумите.
Иначе става супер.
Давай още снимки.
Публикувано 30 декември 2011 - 20:22
Иначе Рошко много мо харесва като си я полирал.......огледало отсекъде
Браво !
Браво !
By Batev
Публикувано 30 декември 2011 - 22:01
и аз да се обадя, мисля си, че задължително трябва да полираш и броните, просто ще добие цялостен и уникален вид. На ръка ли я полираш?
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни