Помогнете за избора на .....
Започната от Milenko, 31 юли 2011 - 23:13:20
24 мнения по тази тема
Публикувано 04 август 2011 - 20:36
Липсата на снимки от вътре,говори за салон бербат. С ремонтите ще надскочиш 4500 в най добрият вариянт. Публикувай тук и не бързай. Ние ще познаем хубавата кола.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 04 август 2011 - 23:34
Моята мисъл беше някой колега да я погледне . Дали има нещо друго освен кутията и климатик , да няма нещо и по окачването че тогава не си заслужава въобще. Все си мисля че с 1 една смяна на масло ще мина метър , искам да рискувам този път !!
Искам някой да мине преди мен на оглед ако трябва ще си заплатя за услугата.
Искам някой да мине преди мен на оглед ако трябва ще си заплатя за услугата.
Съншайн
Публикувано 05 август 2011 - 08:34
....и след това ремонта на кутията ще ти струва колкото колата и ще караш без климатик,защото никога няма да го оправиш.
Публикувано 05 август 2011 - 09:09
Къде се намира колата? Пари не ти искам,само ще сложиш горивото.
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 05 август 2011 - 09:24
Той само климатика е мининум 250 лева ....та камо ли автомата.
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 05 август 2011 - 09:34
Тази кола е за човек който си разбира,има частите и му се занимава да я направи и да я препродаде....но само ако е с перфектното боди и салон фреш.
Публикувано 05 август 2011 - 13:36
Ами все си мисля че може да е пресилен проблема с кутията .. докато не се прецени на място . За това апелирам някой колега да отиде да я погледне да не бия 500 километра ... А най-малкия проблем е климатика ...
Бай Васил , съвестно ми е да те разкарвам от София до Пловдив, ако никой друг не се навие ще разчитам на теб все пак
Благодаря
http://nfs.mobile.bg...8101&f1=details
Бай Васил , съвестно ми е да те разкарвам от София до Пловдив, ако никой друг не се навие ще разчитам на теб все пак
Благодаря
Съншайн
Публикувано 05 август 2011 - 15:23
Е ти за 3000лв какво искаш, кукла лиПопаднах на нещо интересно , но има 2 проблема кутията и климатика
Кутията докато колата е студена сменяла добре скоростите след като загрее се чувало някакво чукане причукване ....
Иначе на климатика му бил проблема компресора... С 2-3 приказки смъкна 400 лева и ме навежда на мисълта че има нещо скрито ...
Според мен колата си има хубав челен удар , пак ще помоля за вашето мнение !
Ако може някой колега да я погледне ще бъда благодарен
Челен удар няма, не силен, или поне не си личи на снимките, може да е имало някакво чукване, колкото да счупи решетката, бронята си е оригинална Авангард, има някакъв тунинг обаче. Решетката е върла циганийка, фаровете изглеждат стари оригиналните ксенонови (поне левия другия не го виждам добре) което отговаря и се връзва 100% с пръскалките за фаровете, луфтовете и са добре, поне на снимки. Обявена е на 3'450лв смъкнал си 400лв, да разбирам че можеш да я вземеш за 3'000лв???
Ако е така офертата е много добра, с оглед че колата е регистрирана, спестяваш от екотакса, номера, гражданска, преглед. За тия пари читава 124-ка трудно ще намериш, камо ли 210-ка, така че направи си добре сметката. Със сигурност ще има да се вложи някой лев, но като сметнеш че 210-ки по моргите има бол, все ще успееш да я стегнеш за някакви нормални пари.
пп Много рядък салон между другото, платнен Авангард с червени шарки, среща се доста рядко
Публикувано 05 август 2011 - 21:15
Тази която си избрал за 3000 лева + тази с десен волан, излишните части на пазара ...., стига да ти се занимава.
W210 E300 D 1996
W124 and E300
W124 and E300
Публикувано 10 август 2011 - 15:12
Милене, какво става, избра ли нещо? А относно Пежото прочети тук относно френските автомобили.
W210 E300 D 1996
W124 and E300
W124 and E300
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни