Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Минисъбор на Жабокрек06 - 07.08.2011

• Please log in to reply
202 мнения по тази тема

#106 alipi

alipi

Майстор

• Потребители на форума
  • 2185 Мнения:
  • Град:селяндурин от класа

Публикувано 05 август 2011 - 08:27

Оооооо така ли стана почнахме да се забравяме ли вече :)

Незнам как искате така се разбирайте.....или Ти или Пафката или Хамъра да ми удари шайбата като тръгнете.....щото това ако не стане....като дойда на Жабокрек

да не хвърчат кокали до Рилския Манастир Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Е,тогава ке зема да те сабуда.Шом ке фарчат кокаляци,работата е сериозна.:icon_coolgrin:
А,кокаляци че ше фарчат е ясно ама следобеда след барбекюто,кФо остане от манджата ке фарчи.
  • 0
Не хапи този,който може да те изяде.

#107 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 август 2011 - 09:27

кФо остане ке фарчи.

:lol: :D :lol:

Ке имало некфи французи у комплексо. Цела нощ ке ги питаме...как цел живот не се научиа да праат коли и как не ги е срам постоянно да гепат идейте на другите в дизайна!

Ке фръчат и они. :lol:
  • 0

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#108 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 август 2011 - 09:37

Оооооо така ли стана почнахме да се забравяме ли вече :)

Незнам как искате така се разбирайте.....или Ти или Пафката или Хамъра да ми удари шайбата като тръгнете.....щото това ако не стане....като дойда на Жабокрек

да не хвърчат кокали до Рилския Манастир Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

На мене ли ми се струва... или на клещавия.. говори за хвърчане на кокали :D
Да не те ударим верно с шайбата... ама през ръцет , че пишеш така а :D :D
Иначе.. немаш ягоде браат.. знаеш ке ти звъннемо :icon_coolgrin:
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#109 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:
  • Град:114445

Публикувано 05 август 2011 - 10:15

Гангста, най-харно е да се чЕкаме на края на Кочериново, у лево.
Там има един особен тип, Били му викат, който събира секакви стари работи. Има какво да се види, особено един изключително запазен Вартбург от първите. Има и едно шантаво БМВ, дето се отваря отпред, и файтони има, и мотори, и Волги, Варшави, и т.н.
Ако си навит, обади за часа.
  • 0

#110 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 август 2011 - 10:23

Там има един особен тип, Били му викат, който събира секакви стари работи.

Били е пич!

Вальо се казва,бих заместил 'особен' с приятен. Там в неговия двор е супер интересно. Може да се видят страшно много стари и интерсесни техники.

Влизал ли си?
  • 0

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#111 cyanogen78

cyanogen78

Чирак

• Потребители на форума
  • 113 Мнения:
  • Град:Gabrovo
  • Интереси:абсолутно всекакви
  • Автомобил:
    W124 E 200 - 1995
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 август 2011 - 10:32

Момчета, и на мене много ми се идва, и съм убеден, че ще пропусна незабравими моменти, но ... днес следобед заминавам (както казах на бай Васил) на пре-парти в провинцията - гр. Баня, Карловско. Утре заран в съседното село ще ми сменят комплект съединител, таман го поръчах, ZACHS - 488 лв. Ще видим утре де, ама според мен ще трябва да се смени. Към бай Васил - ще снимам какво става отдолу, да коментираме после, колкото повече сме видели, толкова повече знаеме ;) А утре вечер потегляме към Куклен на горско парти си около 100 човека, там вече какво ще става, мога само да предполагам. А не бива :)

На всички вас желая паметни мигове на Жабокрек, без спирачки, газ към Космоса и това и ... Публикувано изображение
  • 0

#112 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 август 2011 - 10:36

Отпива от кафето и казва, че за да видят и снимат колекцията му, тук са идвали журналисти от почти всички наши и много чуждестранни вестници, списания и телевизии, но е запомнил в детайли само визитата на екипа от географското списание "National Geographic", защото само те са разбирали цената на това, което снимат.

http://www.monitor.b...ticle?id=177002

Като дете ми е давал,уроци и всякави насоки придружени със полезни съвети. Има какво да се каже за него. Ще спрем и ще разгледаме...интересно е.:)
  • 0

#113 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 август 2011 - 10:38

Момчета, и на мене много ми се идва, и съм убеден, че ще пропусна незабравими моменти, но ... днес следобед заминавам (както казах на бай Васил) на пре-парти в провинцията - гр. Баня, Карловско. Утре заран в съседното село ще ми сменят комплект съединител, таман го поръчах, ZACHS - 488 лв. Ще видим утре де, ама според мен ще трябва да се смени. Към бай Васил - ще снимам какво става отдолу, да коментираме после, колкото повече сме видели, толкова повече знаеме ;) А утре вечер потегляме към Куклен на горско парти си около 100 човека, там вече какво ще става, мога само да предполагам. А не бива :)

На всички вас желая паметни мигове на Жабокрек, без спирачки, газ към Космоса и това и ... Публикувано изображение

Аз не усетих нито претрисане на колата ти нидо нужда от смяна на съединител,камо ли комплект! Оди да купонясваш но не си пипай колата.
  • 0

#114 cyanogen78

cyanogen78

Чирак

• Потребители на форума
  • 113 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 E 200 - 1995
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 август 2011 - 11:33

Ша видим, ако няма нужда - няма да сменяме. Но разглобяването не ни мърда ... пък дали съм прав или греша ммм, да цитирам Джордж Сорос:

"Не е важно дали си прав или грешиш, а колко пари правиш, когато си прав, и колко губиш, когато грешиш." Надявам се, че разбирате мулти-приложимостта на казаното, бай Василе, не става дума само за пари, чичо Джордж не е случаен хехеех
  • 0

#115 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 август 2011 - 12:50

"Не е важно дали си прав или грешиш, а колко пари правиш, когато си прав, и колко губиш, когато грешиш.

чичо Джордж не е случаен хехеех

Усещам старанието ти в употребата на интересни фрази и понеже стана дума за грешки,ти казвам да не се позоваваш на чифуто еврейски помисли а да поправиш своите.

На Сорос му казвам че е алчник....а теб те връщам на това:

А да ви кажа, този свят ще си отиде, защото всеки иска още и още. Такива глупаци, напрао, низнам.

И понеже нещата глобално са наистина осрани от такива като него,споменавам че и неговите пари не са му толкова сладки не от друго а от грешки. Грешиш като се позоваваш на този 'спекулант и за твоя сметка'!

цитат:
Благодарение на огромните си капитали, спечелени със смели финансови спекулации, североамериканският милиардер от унгарски произход Джордж Сорос, близък до Международния валутен фонд и администрацията на САЩ, провежда широка колонизаторска дейност в бившите социалистически страни, доведени до крайна нищета.

Сорос е мръшляк!

...който икога не си е поставял въпроса: справедливо ли е един човек да печели 2000 милиарда лири на ден, както е направил той, спекулирайки на валутните пазари, и по този начин решавайки съдбата на милиони хора, докато цели народи тънат в мизерия.

http://www.omda.bg/b.../Bulgaria/SOROS
  • 2

#116 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3671 Мнения:
  • Град:5Rich-California
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz W 140 S500 L
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 август 2011 - 13:32

С Били се познаваме покрай работата....много неща съм купувал от него :)

Като цяло ако не намеря никъде дадено нещо той винаги ги има :)

Печен е и е мноо готин :)

А на мен най мноо ме кефи Форда....нема такава машина :)

Танасов и с тебе ке се прислушаме сабалето ОБЕВЕЗНО :)
  • 0
Публикувано изображение

By Batev

#117 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 август 2011 - 13:42

Бате,поклон! Никога не сваляй усмивката от лицето си!
:) :) :) :) :)

• 0

#118 alipi

alipi

Майстор

• Потребители на форума
  • 2185 Мнения:
  • Град:селяндурин от класа

Публикувано 05 август 2011 - 15:45

Хулигана отпада за Жабокрек.Барбекюто е в мене.Мисля че той беше ангажирал стая?
Васе, виж оправи я.Ако ли не Гангстъ да се настанява.
  • 0
Не хапи този,който може да те изяде.

#119 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 август 2011 - 15:49

Както бай Васо и Павката знаят.. аз утре ще си направя разходка за през деня.. и вечерта се прибирам.. че ме чака път към морето.
Ако някой иска да се разходим за през деня до Жабокрек и да си изкараме приятно в приятна компания.. да звънка да се разбираме
0888 52 24 27
0878 20 46 64
0897 02 70 14
В колата съм сам.. и има място за 3-4 човека...
От сега да ви кажа.. че мисля да пътувам на обратно към 20 часа...

И друго.. Павката ми каза че Хулигана е отпаднал за Жабокрек.
Хайде момци.. и до утреее
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#120 cyanogen78

cyanogen78

Чирак

• Потребители на форума
  • 113 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 E 200 - 1995
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 05 август 2011 - 15:55

:)