Какво да гледаме при покупка на w140s300td
Започната от mbthepower, 31 май 2011 - 15:40:15
735 мнения по тази тема
Публикувано 27 февруари 2012 - 20:48
Това по горе го казвам взимайки напредвид твойте думи че като я смачкате и суче яко гъзО .Е така прави и тази на Омарата (3,2-ката),а и той е с АСД като мене ама още са му живи повечето конье под капака за разлика от моята
Публикувано 27 февруари 2012 - 20:57
Няма , пали си гумите , поднася , ама нищо не я спъва , таблото и според мен е сменяно...
Той казва , че не е сменяно стария собственик , а колата е 91+
На таблото няма никакви надписи , нито асд аср :s
Ти ще я видиш , като я покаже станиола на някоя сбирка.
Той казва , че не е сменяно стария собственик , а колата е 91+
На таблото няма никакви надписи , нито асд аср :s
Ти ще я видиш , като я покаже станиола на някоя сбирка.
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 27 февруари 2012 - 21:15
Ако отпред при мотора в дясно под малкото капаче има казанче за масло .
Ако има казанче и от него излизат две тръбички значи е за дифа и ASD-то.
Ако има казанче и от него излиза една тръбичка значи честито има нивомат и убава но скъпа возия.
Но ВИН-ще си каже най добре всичко.
Ако има казанче и от него излизат две тръбички значи е за дифа и ASD-то.
Ако има казанче и от него излиза една тръбичка значи честито има нивомат и убава но скъпа возия.
Но ВИН-ще си каже най добре всичко.
Публикувано 27 февруари 2012 - 21:18
Сега ще пусна вин-а за проверка че направо не ми се вярва да няма ESP
Но таблото е сменяно а то мисля че не управлява а само индикира. Може наистина да не работи. И слино се надявам ма май ше си остана само с надеждата в надежда
Сега ше зема да слеза да видя кво има под тая кора Мимо.
Хем я всигах днеска и има разни вакуми там ма точно кво има не поня по точно не ги разбирам и само си ги гледах че са там
Но таблото е сменяно а то мисля че не управлява а само индикира. Може наистина да не работи. И слино се надявам ма май ше си остана само с надеждата в надежда
Сега ше зема да слеза да видя кво има под тая кора Мимо.
Хем я всигах днеска и има разни вакуми там ма точно кво има не поня по точно не ги разбирам и само си ги гледах че са там
Този пост е редактиран от staniola: 27 февруари 2012 - 21:25
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 27 февруари 2012 - 21:24
ОООО къде отиваш ти може би.Годината в която е произведена не са и чували за ESP.НО То и не ти трябва само да те кастри и да нямаш удоволствие от шофирането на дву тонен танк.Повярвай удоволствието от шофирането на тази машина е голямо
Публикувано 27 февруари 2012 - 21:27
Трябва да има блокаж някакъв , защото човека каза че зацепват двете гуми при въртене в снега.
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 27 февруари 2012 - 21:28
Тая е първата от всичките който гледах без триъгълника на таблото.
То така си е еб@на работа. Чакам за ляв и понеже не съм свикнал на автомата дадох малко газ и веднага почна да върти.
А за удоволствието може много да си говорим днеска от Плевен до София и не ми се прибираше. Ма като покарах малко в "София-та" и ми мина мерка
То така си е еб@на работа. Чакам за ляв и понеже не съм свикнал на автомата дадох малко газ и веднага почна да върти.
А за удоволствието може много да си говорим днеска от Плевен до София и не ми се прибираше. Ма като покарах малко в "София-та" и ми мина мерка
Публикувано 27 февруари 2012 - 21:31
Трябва да има блокаж някакъв , защото човека каза че зацепват двете гуми при въртене в снега.
ASD най вероятно.Нека провери казанчето налице ли е гордия собственик.
Публикувано 27 февруари 2012 - 21:37
Ма като покарах малко в "София-та" и ми мина мерка
Що бре,ако е нужно да ти се цаним за шофьор срещу добро заплащане.Нема по голем кеф от това като види тоа пред тебе в огледалото нещо огромно прииждащо и веднага ти направи път разбира се.
Публикувано 27 февруари 2012 - 21:44
Публикувано 27 февруари 2012 - 21:47
Ето ти примерна снимка на кола с ASR (има си и копче за изключване но не ми се качва и друга снимка)
Триъгълника не се вижда докато не светне (километраж с дигиталнте цифри),а при теб явно не са могли да го свържат щото на старите километражи свети от крушле (зад стъкалце),а на новите незнам как е може и диод да е(да кажат запознатите)Не бой му се.Може пък да му е изгоряла крушката.Ке се смени.
http://imageshack.us...0548009pic.jpg/
Триъгълника не се вижда докато не светне (километраж с дигиталнте цифри),а при теб явно не са могли да го свържат щото на старите километражи свети от крушле (зад стъкалце),а на новите незнам как е може и диод да е(да кажат запознатите)Не бой му се.Може пък да му е изгоряла крушката.Ке се смени.
http://imageshack.us...0548009pic.jpg/
Този пост е редактиран от mimo160: 27 февруари 2012 - 21:52
Публикувано 27 февруари 2012 - 21:55
Е крушка ма си върти не те спира.
Публикувано 27 февруари 2012 - 21:55
Верно немаш АСД или нивомат липсва ти казанче.
Това дето се вижда на снимката е за климатика.
Вин-а какво казва.
Това дето се вижда на снимката е за климатика.
Вин-а какво казва.
Публикувано 27 февруари 2012 - 21:57
Чакам колегите да го проверят.
Ма то вече... след като каза тежката дума : )
Ма то вече... след като каза тежката дума : )
Публикувано 27 февруари 2012 - 22:00
Дизела върви ли станиоле
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни