Какво да гледаме при покупка на w140s300td
Започната от mbthepower, 31 май 2011 - 15:40:15
735 мнения по тази тема
Публикувано 26 февруари 2012 - 18:31
Сега вече не помня че говорих със много хора но имам спомен че каза че е 92-ра може и да бъркам.
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 26 февруари 2012 - 18:37
Като му се е отронило зъбче от зъбното колелце и си е купил цяло табло с дигиталния.Мимо не е преди 94 , защото е със ел числата за километрите
А под секрет зъбното колело е 14лв ама никой не знае че е толкова и от къде и дават по 150лв за табла втора ръка.
Признавам си преди да си направя моето и аз бях готов да ги дам тия пари.
Публикувано 26 февруари 2012 - 18:40
Другото е закопчалките на коланите.От първия модел са.
Публикувано 26 февруари 2012 - 18:43
Решетката е на квадрати тя е присъща май до началото на 93г или края на 92г не съм сигурен
Публикувано 26 февруари 2012 - 18:47
Между другото колата ми харесва тоа пич дали нема да иска да му дам 320-ката за нея хем моята е с газ и че му е по евтино и те така
Публикувано 26 февруари 2012 - 18:55
Да коланите са от старите , със стария ключ е и пича не обича ес-класа с газ :{
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 26 февруари 2012 - 19:00
ЕЕ Мимо вода ли ми подливаш
Трифка може би утре може и да запаля до Плевен да видим кво се случва.
Трифка ти утре как си ?
Трифка може би утре може и да запаля до Плевен да видим кво се случва.
Трифка ти утре как си ?
Този пост е редактиран от staniola: 26 февруари 2012 - 19:04
Публикувано 26 февруари 2012 - 19:19
Тука съм цял ден
Звънни ако идваш
Звънни ако идваш
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 26 февруари 2012 - 19:28
Ключа не е решаващ ако има инфраред тоест да си го е платил (поръчал)някога баровеца можеше и да е със сгъваемият.
Публикувано 26 февруари 2012 - 19:45
Утре съм в д'ге : )
А за ключа си прав Мимо. Оня с бежавия салон беше с IR ключ а 91-ва началото.
А за ключа си прав Мимо. Оня с бежавия салон беше с IR ключ а 91-ва началото.
Публикувано 26 февруари 2012 - 19:55
Ееее в колко е тоя автобус , да дойда на гарата
Публикувано 27 февруари 2012 - 20:13
Мимо , колата върви , показах му как върви и моя , нека той пише , че я е покарал вече около 200 км , оказа се , че парното не му работят и степените , едвам едвам работи , при рязко настъпване ,направо върти задницата и пищят гуми , звука на осмака е невероятен , направо жесток
Колата няма блокаж , не са ми наясно старите модели , но нито копче има за включване и изключване , нито триъгълник на таблото , каза , че блокирало само до втора предавка ...
Колата не е 94 година , на стъклата пише 91-92 година ...
Даде оригинален ключ със инфраред .
Абе колата е хубава , заслужаваше си парите , тези проблеми са поправими и не са скъпи
Със здраве да си я кара Станиола , заслужава колата , много разбрано момче .
Колата няма блокаж , не са ми наясно старите модели , но нито копче има за включване и изключване , нито триъгълник на таблото , каза , че блокирало само до втора предавка ...
Колата не е 94 година , на стъклата пише 91-92 година ...
Даде оригинален ключ със инфраред .
Абе колата е хубава , заслужаваше си парите , тези проблеми са поправими и не са скъпи
Със здраве да си я кара Станиола , заслужава колата , много разбрано момче .
Публикувано 27 февруари 2012 - 20:18
Трифчо, това кой е на снимката?
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 27 февруари 2012 - 20:41
На снимката е станиола
Публикувано 27 февруари 2012 - 20:44
Как така няма блокаж,само тракшън ли има тоест ETC,абе с това сменявано табло не се знае.То като е с дигитал триъгалника не се види ,да не излезе накрая че е с ASD като при мене -тоест най доброто.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни