Най-добрите летни гумиЕдан интересна статия за гумите и оценки за тях
Започната от hammer^BaTe, 25 апр 2011 - 14:30:57
43 мнения по тази тема
Публикувано 30 май 2011 - 10:23
Най-накрая имах възможност да взема Vredestein Hi-Trac (195/65/15) на добри цени, тъй като фирмата, в която работя, купихме 16 гуми. Щастлив съм, гумите изглеждат супер и са произведени в края на февруари 11 в Холандия. 110 лв на гума с ДДС късметлийче съм си !
Публикувано 01 юни 2011 - 17:55
чак и на мен ми се прииска да си купя такива
много радват
много радват
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 31 март 2012 - 14:55
Дали нещо се е променило за тази година?Насочил съм се към тези три марки спрямо почти еднаквия ценови диапазон:Клебер,БФ Гудрич и Гуд Иър.Някакви съвети и препоръки?
Публикувано 31 март 2012 - 15:23
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 31 март 2012 - 15:47
В момента съм с GoodYear Eagle F1 (първата картинка) и съм крайно недоволен. Много друсат и превъртат при съвсем леко подаване на газ. Вярно е, че са доста износени, но следващите определено няма да са такива. От миналата година заглеждам Vredestein Ultrac Sessanta (втората картинка). Ако някой има преки впечатления от тази гума, нека сподели мнението си. Мнооого ме кефят!
Прикачени файлове
Посети моя сайт или станицата ми във Facebook
Публикувано 31 март 2012 - 17:03
Вредещайна не стои хубаво на колата. Виждал съм го на ауди и на GL.
Изобщо не ми харесва.
Изобщо не ми харесва.
Публикувано 31 март 2012 - 17:11
Виж таблиците и се ориентирай по тях.
Публикувано 31 март 2012 - 17:33
Аз ги гледах таблиците,но за Клебер и Гудрич няма нищо.Толкова ли са зле и кое им е зле-то?
Публикувано 31 март 2012 - 17:44
Колега, включи в списъка и Дънлоп. Преди 2 седмици си купих джанти 16-ки и след ровене в нета се спрях на най-новия модел на марката - Dunlop Sportmaxx RT. Гумата е много мека, не много шумна и се държи чудесно на пътя, особено последните дни, когато хем беше студено хем валеше. Нито веднъж не занесе или пък АБС-а се включи. Гледах тест на Ауто Билд на близо 50 гуми и там тази беше на 4-то място. Това допълнително наклони везните в тяхна полза и затова ги взех. Успех при избора и сподели на какво си се спрял.Дали нещо се е променило за тази година?Насочил съм се към тези три марки спрямо почти еднаквия ценови диапазон:Клебер,БФ Гудрич и Гуд Иър.Някакви съвети и препоръки?
Ето и линк към резултатите от тестовете:
http://www.tyrerevie...e-Tyre-Test.htm
Ето и малко повече инфо за самата гума:
http://www.tyrerevie...RT-Launched.htm
Прикачени файлове
Този пост е редактиран от HERMES: 01 април 2012 - 07:14
Публикувано 01 април 2012 - 11:11
Гумите на които се спрях са Гуд Иър ЕАГ Ф1,произведени в германия,което всъщност наклони везните.Цената на брой за 235/45/17 с вкл.монтаж и баланс е 274лв.Първото впечатление е че са много меки и приятни за каране и добре държат в завой.Други за сега нямам,тъй като съм минал само 20 км.с тях но се надявам в бъдеще всичко да е наред.
Публикувано 01 април 2012 - 11:49
Според теста на Ауто билд тази година споменатите Гуд Иър и Нокиан са с най-добри показатели, така че честито и безавариини хиляди километри с тях
Публикувано 01 април 2012 - 15:36
Аз не бих се доверявал на аутобилд. Многократно са излъчвали странни победители в различни дисциплини. Било то кога бус гуми и т.н.Според теста на Ауто билд тази година споменатите Гуд Иър и Нокиан са с най-добри показатели, така че честито и безавариини хиляди километри с тях
Повече се доверявам на ADAC.
Но в крайна сметка важното е гумата да е нова
Публикувано 01 април 2012 - 16:48
Просто го споменах като факт, така или иначе колегата вече е направил своят избор
Публикувано 23 май 2012 - 09:34
И аз съм за нови гуми - четох, четох и в крайна сметка май ще взема Дънлоп. Искам да попитам дали някой има пресни впечатления от тези гуми??? Имам предвид Спорт макс по специално, но питам принципно. В момента съм с континентал Контиспорт 3, но не мога да кажа обективно, защото гуметата са вече доста изтъркани, а и понарязани отстрани, та не смея да тествам на високи скорости...
Кучета не са ме хапали, само хора...
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни