Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Застрахователите изземват закона!!!!Или някой им позволява да тормозят хората!

• Please log in to reply
55 мнения по тази тема

#46 crush

crush

Напреднал

• Потребители на форума
  • 451 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Автомобилни климатични системи
    Газови инжекциони
  • Автомобил:
    Ford Fusion '04 1.4 16V

Публикувано 03 ноември 2011 - 20:44

Бе да ти кажа, братче, и човекът си е прав! В тая държава плащаш за какво ли не и нищо не получаваш. Пък който може да си е тарикат, да бъде. Мен много пъти ме е било яд, че за кяраджия не ставам, да си призная...
  • 0
http://www.CarProfi-BG.com/
Монтаж и поддръжка на газови инжекциони; зареждане и ремонт на автоклиматици!
Най-атрактивните цени в София!

#47 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 03 ноември 2011 - 20:47

Браво браво колега!!!!!!!!! Медал заслужаваш да ти закачим. Гоуем си тарикат, а после всички псуваме, че няма оправия тази държава и искаме да се оправим. :kill_myself

:rolleyes :thumbup
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#48 Blond

Blond

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3955 Мнения:
  • Автомобил:
    C124 200E 1992
    S202 220CDI 11.1999
    W211 220CDI 04.2004
    C207 350CDI 06.2009
    W212 220CDI 11.2013
    W213 400d 07.2020

Публикувано 04 ноември 2011 - 08:48

аз имам служебна кола от 5-6г. не съм копувал винетка места я от служебната на личната, имаа ги ибаам аз! ако ще да станат 100лв. !!! нали не ги плащам аз даже съм му фанал цаката и на винетките с вписване на номера и тях ги връткам на 2-3 коли! Даже и ГО на служебната кола ползвам за личната ми кола!/има си и за тва начин/ Да не съм луд да плащам 200лв за ГО.И данък не плащам защото съм я прхвърли на член от семейството инвалид а винетката която ми дават от социялните безплатно я продавам да имам парички за бензин да си джитка нагоре надолу.

Те заради такива хитреци и Андрешковци може да им изгорят привилегиите на инвалидите.
Чудя се с кой акъл ползваш ГО на друга кола? Това не е само да "прецакаш" КАТ, друже! Сещай се ако не дай боже удариш някого по-сериозно - свят ще ти се извие от ходене по съдилища и плащания после.
За винетките - един проблем по-малко ще имаш от догодина - няма да се вписват номерата на колите на тях.
Ако тези 60-70 лв от винетка и 200лв от ГО ти стигат, за да си зареждаш за година колата - ти си за оплакване бе човек!
Добро ще направиш на всички ни ако си продадеш колата - хем ще се видиш у пари, хем за другите участници в движението няма да си опасен.
Това е личното ми мнение!
  • 4

#49 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 04 ноември 2011 - 10:07

Аз пък не мога да разбера защо подобни постове се допускат и не се трият на мига, още повече пък да им се отговаря от модератори и членове на УС!

За да се знае отношението ми/ни към подобни "изяви".
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#50 talaz

talaz

Прохождащ

• Нови потребители
  • 4 Мнения:
  • Град:пловдив

Публикувано 04 ноември 2011 - 19:21

Имам и няколко акта ама ще мехванат за цървула за никога при нарушение не си давам синия талон така че той си е в мен и нкога няма да ида да си получа наказателните постановления. Досега не съм дал 1лв. за глоби. Въпреки че за 10-на години имам поне 20 нарушения с фишове и актове!Сигорно на повечетио им е минал давностния срок!
  • 0

#51 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 04 ноември 2011 - 19:35

Човече , при следващия ти такъв пост.. който явно показва и описва как погазваш закони лично аз ще те банна. :kill_myself
ГО от друга кола , винетка от друга кола , не си даваш синия талон и незнам си какво ...
Не може ли просто.. да караш в рамките на закона ? Надали има някой , който да не прави някакви нарушения ама това твоето прекрачва всякакви граници.
20 нарушения за които са ти писани актове и фишове... :kill_myself
Освен тези глупости , които пишеш следи си и правописа ако обичаш.

Този ми пост може да го считаш за предупреждение.
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#52 talaz

talaz

Прохождащ

• Нови потребители
  • 4 Мнения:

Публикувано 04 ноември 2011 - 19:44

е какво 20 нарушения за 10г. да не са много?
  • 0

#53 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 04 ноември 2011 - 20:10

20 за който са те хванали.. А за колко си платил да си затворят очите ? За колко си минавал на късмет ?
Проблема не е в броя на нарушенията , а в това , че се опитваш по какъв ли не начин да избегнеш да си понесеш последствията.
И в случая горния ми пост не е точно за тези 20 нарушения... а и за всички останали неща които си написал.
Ако не е тайна... би ли казал какви са били тия 20 нарушения ?
  • 1
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#54 talaz

talaz

Прохождащ

• Нови потребители
  • 4 Мнения:

Публикувано 04 ноември 2011 - 20:56

Дреболии, без колан ,говорене по тел.,за светлини, десен завой на червено, пресичане на двойно непрекъсната линия, превишена скорост с 20км.над разрешеното, не носене на талон и др. просто карам страшно много по около 5000к. на месец и това е неизбежно! но никога не съм карал пил просто защото съм бивш професионален спортист и съм абсолютен трезвеник и нямам нито едно ПТП по моя вина са толкова км. зад гърба!КОй ще пострадат, от това че не си плащам или не спазавам "правилата"? По-добре ли е някои надрусан и пиян помяр, който излиза от някоя чалга кочина и при спиране от куките им дава 200лв, и си продължава като пич. Знаете ли колко такива при липса на кинти в тях са придружавани от куките до банкомат или до тях, за да си платят и отново после са на пътя. ПОследното нещо, с което бих се гордял, е че съм си платил глобите и данъците. ПОследното място където ще отидат тези пари е за подобряване на инфраструктурата или нашия стандарт. Пари за ранзебитените пътища, смешното здравеопазване и жалкия ни стандарт на живот ще доидат от заеми, които ни заробват за поколения на пред и които пак ние ще връщаме. Поне малко да се държим като НАРОД, а не като миришещо на конска подопашка племе. Да вземем поне малък пример от тея педерасти гърците: не плащат данъци/това им е национален спорт/, не плащат глобите/ карат си колите с картонени номера/, докараха страната си почти до фалит и пак искат тя да се покрижи за тях, да им даде кредити и да цицат от ЕС. И тя ще го направи, защото това е работата на държавата: да се грижи за своите граждани, независимо дали те да пример за гордост и заслужават. Предполагам знаете че една овца се стриже по много пъти, а само веднъж се дере. Е при нас не е така. Дерат не ежедневно. Пък и на всичко отгоре се гордеем с това.
  • 0

#55 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5566 Мнения:
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 04 ноември 2011 - 21:14

Просто от любопитство питах. Нито мога , нито искам да ти казвам какво да правиш или как и тн.
Прави каквото искаш , както искаш , само те моля тук , във форума , да не ни обясняваш начините по които ти прескачаш законите.
Съгласен съм за много от нещата които си написал на долу , но държавата има по-важна работа от всичко това - а именно , да гледа за ксенон афтър маркет :kill_myself :hailandkill
  • 1

#56 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2833 Мнения:
  • Град:Pleven D'ge
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Публикувано 04 ноември 2011 - 21:26

Хем си прав , хем не си прав :)) Еваларка за 5000к на месец :)
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни