Отиде си един прекрасен автомобил
Започната от mbthepower, 06 апр 2011 - 04:06:27
49 мнения по тази тема
Публикувано 06 април 2011 - 22:59
Хех ....(дълбока въздишка) Колегите много точно са се изказали , и на мен ми стана тъжно от случката ти.
Според мен заглавието ти трябва да бъде... Верния ми другар ...ми спаси живота....
Не просто нямам думи , покъртителна история . Момчета радвам се , че сте добре и горе главата.
Амин и поклон пред памета на твоя БЕНЦ !!!
П.С. Дано всеки един от нас си вземе поука !
Според мен заглавието ти трябва да бъде... Верния ми другар ...ми спаси живота....
Не просто нямам думи , покъртителна история . Момчета радвам се , че сте добре и горе главата.
Амин и поклон пред памета на твоя БЕНЦ !!!
П.С. Дано всеки един от нас си вземе поука !
Съншайн
Публикувано 07 април 2011 - 16:14
Адаш, важното е, че сте живи и здрави, ламарините им еби майката! Аз като човек претърпял доста, на две и четири колела, ти казвам, коли/мотори се купуват, ама здраве не!
Майната и на колата, важното е, че ви е спасила, ще си купиш друга, по хубава, по нова, пак ще те кефи и вози...
Поздрави
Майната и на колата, важното е, че ви е спасила, ще си купиш друга, по хубава, по нова, пак ще те кефи и вози...
Поздрави
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 07 април 2011 - 19:52
Ей т'ва е гадно
сега видях темата,дано скоро се отърсиш от шока
сега видях темата,дано скоро се отърсиш от шока
Публикувано 07 април 2011 - 21:21
добре че сте живи и здрави другото ще се оправи
Публикувано 07 април 2011 - 21:56
Трифка Бате сега и аз видях темата.......много съжалявам за Бенца ти братле.........рано или късно ще си купиш нов по хубав и ще те радва повече.
Щом като ти и твоите авери сте добре.......пускай една обява за 124 на части и хич да не ти пука.
Приеми го като нещо нормално и те това е.Сигурен съм, че рядко има колега който да не е участвал в ПТП.
Горе главата Батенце.....ако можем да помогнем с нещо само кажи.
Щом като ти и твоите авери сте добре.......пускай една обява за 124 на части и хич да не ти пука.
Приеми го като нещо нормално и те това е.Сигурен съм, че рядко има колега който да не е участвал в ПТП.
Горе главата Батенце.....ако можем да помогнем с нещо само кажи.
By Batev
Публикувано 07 април 2011 - 22:27
Благодаря на всички , сега карам 26годишната 190-ка.Не е като 124-ката , но пък съм жив заради 124-ката . Сега се връщам от Рибарица , ходихме да се разходим с един авер с голФа , ми какво да каже то тая кола няма нищо общо с мойте представи за кола Направо ме схванах отзад.
За сега ще карам 190-ката , докато си намера читава 140-ка.Утре ще ида да сваля музиката от 124-ката и да я прехвърля в 190-то.Но мисля , че 190-то ще дава по нисък разход , но за сметка на това , няма нищо общо с возията на 124-ката.
Аз искам да ви питам 15-ките бубреци от 124-ката с гуми 195/65/15 ще станат ли на 190-то.
Още не мога да свикна , че не карам 124-ката ама свикнах с мисълта , че съм жив , което е безценно Лека вечер и много много поздрави
За сега ще карам 190-ката , докато си намера читава 140-ка.Утре ще ида да сваля музиката от 124-ката и да я прехвърля в 190-то.Но мисля , че 190-то ще дава по нисък разход , но за сметка на това , няма нищо общо с возията на 124-ката.
Аз искам да ви питам 15-ките бубреци от 124-ката с гуми 195/65/15 ще станат ли на 190-то.
Още не мога да свикна , че не карам 124-ката ама свикнах с мисълта , че съм жив , което е безценно Лека вечер и много много поздрави
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 07 април 2011 - 22:34
С джантите и гумите ядове няма да имаш слагай и си свиркай Трифка
By Batev
Публикувано 08 април 2011 - 09:38
докато си намера читава 140-ка.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 08 април 2011 - 09:48
Брат немога да повярвам че това е станало със 124-ката..........
Добре че нищо ви няма на вас. Знам каква е болката за колата ти говорилисме си във Каилъка.
Добре че нищо ви няма на вас. Знам каква е болката за колата ти говорилисме си във Каилъка.
Публикувано 08 април 2011 - 10:02
Радвам се, че сте живи и здрави и не сте пострадали сериозно.
Нямам какво да добавя друго - те колегите са го казали. Гледай напред.
Нямам какво да добавя друго - те колегите са го казали. Гледай напред.
Публикувано 08 април 2011 - 11:41
Тия джанти ще опират в кормилните накраиници отпред на 190-ката.Освен ако нямаш фланци!!!Казвам го от опит!!!!!Благодаря на всички , сега карам 26годишната 190-ка.Не е като 124-ката , но пък съм жив заради 124-ката . Сега се връщам от Рибарица , ходихме да се разходим с един авер с голФа , ми какво да каже то тая кола няма нищо общо с мойте представи за кола Направо ме схванах отзад.
Публикувано 08 април 2011 - 16:57
Всичко зависи от ЕТ-то т.е. виж колко е предполагам ЕТ49 и виж на 190-ката колко препоръчват (мисля че ЕТ49 е ОК)Тия джанти ще опират в кормилните накраиници отпред на 190-ката.Освен ако нямаш фланци!!!Казвам го от опит!!!!!
Публикувано 08 април 2011 - 19:24
С ЕТ49 няма да имаш проблеми знам от личен опитВсичко зависи от ЕТ-то т.е. виж колко е предполагам ЕТ49 и виж на 190-ката колко препоръчват (мисля че ЕТ49 е ОК)
Публикувано 08 април 2011 - 23:04
С ЕТ49 няма да имаш проблеми знам от личен опит
Аз на Ет 49 съм със 5мм. фланец на предните джанти.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни