Отиде си един прекрасен автомобил
Започната от mbthepower, 06 апр 2011 - 04:06:27
49 мнения по тази тема
Публикувано 06 април 2011 - 11:14
Според мен вместо да плачеш трябва да си щастлив, че си е заминал прекрасният автомобил, а не някой от вас.
Горе главата
Горе главата
Публикувано 06 април 2011 - 11:27
бай Васил го е казал най точно...даже сега пак ми се прииска да си взема 124ка....Пич,един ден всичко ще се орави. Времето и младостта ти ще излекуват на 100% психическата травма!
След като толкова обичаш марката която ни е събрала тук,ТИ ПРИЯТЕЛЧЕ ЩЕ ИМАШ ОЩЕ ПО ХУБАВ БЕНЦ а споменът ще те кара още повече да я обичаш понеже ТЯ е запазила живота ти и ще си спомняш само с добро за нея!!!!!
Горе главата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
всичко ще е ок пич-след няколко дена ще имаш само хубави мисли ,че си жив и здрав и ще почнеш да си избираш новата кола
Публикувано 06 април 2011 - 11:56
Ламарини братле .. правиш ... купуваш продаваш .. ама живот няма как да си купиш нов
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 06 април 2011 - 13:01
Важно,че сте живи и здрави,всичко останало са бели кахъри приятелю..горе главата
Публикувано 06 април 2011 - 16:50
Докарах колата , Габрово до Плевен с пътна помощ.От колата не става нищо , става само за части.Пълен скраб.
Благодаря на Господ , че ни запази живи , бърза помощ се хвана за главата , като видя къде е паднала кола.Колата беше паднала на 120 метра вътре в дерето , няма да ви описвам , какъв ужас изживяхме , за секунди живота ми спря и мозъка ми блокира.Да съм жив и здрав . Няма да споменавам пораженията по колата
Важното е , че съм жив и здрав
Благодаря на Господ , че ни запази живи , бърза помощ се хвана за главата , като видя къде е паднала кола.Колата беше паднала на 120 метра вътре в дерето , няма да ви описвам , какъв ужас изживяхме , за секунди живота ми спря и мозъка ми блокира.Да съм жив и здрав . Няма да споменавам пораженията по колата
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 06 април 2011 - 16:53
Прикачени файлове
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 06 април 2011 - 17:10
Сега си у дома - обърни внимание на близките си, помисли какъв шок е това за родителите ти.
Скоро ще си пак с любимата марка
п.с. баси купето братче - колонките не са поддали грам, страничните стъкла са здрави.
това ако беше друга кола не ми се мисли просто. Голям късмет сте имали ей, предполагам ти звучи много глупаво, но е така.
Скоро ще си пак с любимата марка
п.с. баси купето братче - колонките не са поддали грам, страничните стъкла са здрави.
това ако беше друга кола не ми се мисли просто. Голям късмет сте имали ей, предполагам ти звучи много глупаво, но е така.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 06 април 2011 - 17:47
Какво да ти кажа , колата си изпълни задачата , доволен съм , че всичко в нея е така устроено , че да ти спаси живота.Цялото купе пое ударите , а не отделна част от него.Доволен съм , че прескочихме трапа , доволен съм , че карам Мерцедес !
Публикувано 06 април 2011 - 18:02
наистина няма нищо по ценно от здравето и от живота / видял съм много неща / , така че вдигай главата и смело напред !!!
Публикувано 06 април 2011 - 18:25
След 1 - 2 разговора с колегата Боян / Лоринсър / помеждодругото разбрах , че скоростна кутия и двигател от 124ка се трансплантират лесно
Ако ти е мерак можеш да си караш пак същата кола
А иначе нямам думи ... много здрава кола това Мерцедеса ... и на тая дата курбан тряя прайш ... не съм вярващ ама според мен трябва ...
Ако ти е мерак можеш да си караш пак същата кола
А иначе нямам думи ... много здрава кола това Мерцедеса ... и на тая дата курбан тряя прайш ... не съм вярващ ама според мен трябва ...
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 06 април 2011 - 18:43
Майната й на колата ще си купиш друга по-готина.Радостното, е че сте живи и здрави. Ако беше друг автомобил след такава каскада едва ли щахме да можем да познаем марката му дори.Горе главата.
Луд умора нема, само се поти
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Публикувано 06 април 2011 - 19:26
Добре че сте живи, друже!
Запали свещ и както казва Насето - дай курбан, че сте добре.
Ламарини се правят или се сменят, от живота по-ценно няма.
Колата ви е запазила - изпълнила си е задачата докрай!
Запали свещ и както казва Насето - дай курбан, че сте добре.
Ламарини се правят или се сменят, от живота по-ценно няма.
Колата ви е запазила - изпълнила си е задачата докрай!
Публикувано 06 април 2011 - 19:36
Ще се оглеждам за запазено купе и да сложа двигателя и т.н Ако ли не ще чакам лятото и ще го ползвам за резервна кола на другата 124-ка.
Радвам се , че има Господ и ми помогна
Радвам се , че има Господ и ми помогна
Публикувано 06 април 2011 - 20:11
Най-важното е, че всичко е наред с вас. Нищо друго.
Публикувано 06 април 2011 - 21:48
Господ, колега, нема нищо общо със системите за пасивна сигурност, които имаше в твоята кола. Казвам имаше, защото след деформациите, които се виждат на снимките, системите явно са срабоотили добре, но вече няма как да работят. Имаш нужда от ново купе.Докарах колата , Габрово до Плевен с пътна помощ.От колата не става нищо , става само за части.Пълен скраб.
Ролята на Господ в случая е съобщението, което ти праща. Имало е нещо да ти се случва, благодари се, че е било свързано само с криви ламарини и си минал толкова тънко!
Чети си пощата редовно, че виждаш има важни съобщения, бъди човек и се радвай се на живота. Почвай да търсиш следващия автомобил и имай предвид случката, че някои автомобили само изглеждат сигурни, но най-сигурно е зад трилъчевия щит!
Mercedes-Benz - Unlike any other!
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни