Jump to content

•  

Photo
- - - - -

Отиде си един прекрасен автомобил

• Please log in to reply
49 replies to this topic

#1 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2,833 Posts:
  • Град:Pleven D'ge
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Posted 06 April 2011 - 04:06

Повечето от колегите знаят , колко много беше запазен моя Мерцедес.Пиша ви със сълзи на очи , защото видях както се казва смърта от близко.

Всичко давах за колата , когато я взимах от Германия си казах , това е моя Мерцедес.Преди 2 години го боядисахме , сложихме нови пружини , амортисиори , лагери биалетки , ксенон , нова генерация , музика , нов акумулатор и куп други неша .Колата беше просто перфектна. Двигателя , винаги е обслужван с качествени масла , антифриз и т.н.

Беше хубав ден , с нищо не подозирах , че ще видя най-лошото от толкова близко.Всичко вървеше по план . Бях си на Габрово , в стаята , бях си направил таратор , тъкмо мислех да лягам , докогато единия съквартирант каза , че ще му идват приятели и да идем да се поразходим малко .Беше 10 вечерта , тръгнахме леко и спокойно , беше леко мокро , по пътя имаше пясък (останъл от зимата) перфектната предпоставка за катастрофа.Стигнахме ние телевизионата кула , приказвахме си , чоплихме семки и дойде време да си тръгваме.Всичко перфектно , ксенона светеше много добре , колата се държеше , слушахме музика и си правех план да изям 2 банички с боза от кварталната закусвалня и след това да легна да спя и на следващия ден да си представя презентацията и всичко да е тип топ.НОО не , всичко се обърна срещу нас , да подчертая снОщи ограбиха камиона на баща ми и там ядове . Карам си аз с 70 , слушаме Танци мръсни на мишо шамара и мечтаем за банички.Докогато не се появи този долен обратен завой и поглеждане за миг в цд-то за сменяне на песента.Толкова долен завой , че чак те изхвърля в насрещното движение , а точно там много пясък , а до пясъка много мокра трева.От наклона и пясък предницата толкова бързо поднесе и след нея задницата , че имах части от секундата да спра.Всичко точно , колата с мъки спря , гумите се провлачиха все едно нямаше абс. Навих пълен десен и колата все едно беше на лед , ти завиваш тя продължава напред.След точно 2 секунди малко от колата беше на ръба на пропаста и точно след по малко от секунда вече ми се губят кадри.Колата започна да се върти през таван , около 20 пъти се превъртяхме и се ударихме в едно дърво.Живота ми мина на лента точно за секунди.Сякаш автоматично ръцете ми се дигнаха на главата за да я пазят и сякаш някой ми каза да се свия на кълбо колкото ми позволяваше пространството.Всичко това става за части от секундата и след това последваха ужасните покъртителни звуци на желязо , пластмаса и чупещи се клони и всичко това става в 12:00 , мислех , че санувам и това е просто един кошмар.Колата спря , бях с още 2 момчета в нея.Първата реакция всички допре ли са и за около 2 секунди вече бяхме избягали от колата за да се предпазим от евентуален взрив.Толкова бързо изкачих скалите и тръните , че изобщо не чувствах къде се удрям и какво ме боде , земята беше осеяна в бодли и много клони , но адреналина в мен напираше и не усещах нищо.Едното момче беше по бързо от мене докато се укроти колата тия 100 метра ги зима за секунди , другото момче беше отзад без колан , той е с счупен нос.Благодаря на Господ , че ни пази , защото можеше да стане най-лошото. :kill_myself: Полицията и линейката дойдоха много бързо.Пътна помощ , нямаше толкова въже , че да издърпа колата , но намериха начин и мойта първа радост излезе след 2 часа мъки.Сега ви пиша , защото не мога да заспя , хем ми е студено , хем ми е топло . Много се извинявам , че ви занимавам , ама просто няма на кой да споделя .Ето и снимки на колата , незнам какво да я правя , мисля да я давам за части , трудо ми е да се разделя с нея , не съм плакъл така когато са си отивали от тоя свят роднини , както плача сега за нея.Трудно , ще приема друг Мерцедес , но за всичко си има време , все още си мисля , че е сън и колата е долу на паркинга до Мареата на съквартиранта , а самата истина е , че тя я няма и никога няма да я има ! Благодаря на тези , който ще ми съчустват , знам , че много от вас ще ме разберат , защото Мерцедеса е начин на живот . Пак благодаря на Господ , че ми даде 2ри шанс. :4036: :allhail: :kill_myself:

Attached Files

• 0
Публикувано изображение Публикувано изображение

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.

#2 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3,301 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Posted 06 April 2011 - 07:22

Съжалявам за случилото се приятелче - горе главата,
повтаряй си , че това са само ламарини , и че живота е далеч по-важен :flagMB new:
Направи необходимото да се почувстваш по-добре и приеми нещата такива каквито са -
време има за всичко :flagMB new:
  • 1
Застраховки Каско и ГО - Тук!

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано изображение

#3 Marty

Marty

Напреднал

• Потребители на форума
  • 604 Posts:
  • Град:Радомир/ София
  • Автомобил:
    Vito 112CDI 2002
    C S203 2.7CDI 2002
Garage View Garage

Posted 06 April 2011 - 07:54

Важното е че сте живи и здрави!!! А иначе колега напълно те разбирам за каква мъка говориш!
  • 0
Публикувано изображение

#4 crush

crush

Напреднал

• Потребители на форума
  • 451 Posts:
  • Интереси:Автомобилни климатични системи
    Газови инжекциони
  • Автомобил:
    Ford Fusion '04 1.4 16V

Posted 06 April 2011 - 08:06

На твое място и със свидетели в колата бих завел дело с/у общината, защото е нейна работа да поддържа пътното платно чисто. Пролетта настъпи астрономически преди повече от 10 дена и нямат оправдание да не са чистили. Предполагам са ви проверили за алкохол и всичко е наред?
  • 0
http://www.CarProfi-BG.com/
Монтаж и поддръжка на газови инжекциони; зареждане и ремонт на автоклиматици!
Най-атрактивните цени в София!

#5 hammer^BaTe

hammer^BaTe

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 5,566 Posts:
  • Град:Дружба Сити :D
  • Автомобил:
    2004 W211 E55
    1995 W140 S500L - ex
    2014 W124 E500 - ex
    1996 W140 S350TD - ex
    1994 W124 E250D - ex
    1982 W201 190D - ex

User's Awards

3
24
15
3
Garage View Garage

Posted 06 April 2011 - 08:08

Радвай се , че няма нищо по сериозно по вас.
Преживял съм подобно нещо и то с Деу Матиз... няма да ти казвам , че въпреки че мина през таван 1 или 2 пъти.. изглеждаше около 5 пъти по-смачкана.
От снимките не мога да преценя точно колко е смачкано всичко.. но може и да има шанс да се вкара в ред с доста средства...
За адреналина си прав.. няма друго такова животно..
Крум е прав.. повтаряй си че са ламарини... бъди убеден , че живота е далеч далеч по-важен. И не забравяй.. всяко зло за добро :flagMB new:
  • 0
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left... :)

#6 ХаPu

ХаPu

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 2,695 Posts:
  • Автомобил:
    ATV

User's Awards

2
52
7
3
5
Garage View Garage

Posted 06 April 2011 - 08:09

Най=важното е ,че сте добре! Кола се купува ,това са ламарини , Мерцедеса е изпълнил своята цел - запазил ви е живи. Знам че няма как да не те е яд ,но живота продължава горе главата.
  • 0
NO PAIN - NO GAIN!

#7 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Posts:
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Posted 06 April 2011 - 08:15

Прави са колегите, Хари, Крум и Хамъра. И при мен МБ е все едно част от семейството, близък ми е, но колкото и да си го обичам, в крайна сметка, това е една вещ, която е създадена да ни служи. И както вече бе споменато, МБ те е опазил в екстремна ситуация, а това е много повече от удоволствието да го караш и да му се радваш.
  • 0
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!

#8 Мишо

Мишо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2,421 Posts:
  • Град:СОФИЯ
  • Автомобил:
    W210-E200

Posted 06 April 2011 - 08:46

Трифоне - искренно съжалявам...
Знам какво е, знам че е натрапчива мисълта и сега само, затова мислиш.
Колкото и банално да е щом сте ОК всички другото няма значение.
Още един път - съжалявам.
  • 0
Публикувано изображение
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?

#9 Pe6o666

Pe6o666

極真会館

• Потребители на форума
  • 2,222 Posts:
  • Град:Варна
  • Интереси:Apple & Mercedes
  • Автомобил:
    ML 270 CDI '02
    ML 320 CDI 4matic '05
    S 500L 4matic '06
Garage View Garage

Posted 06 April 2011 - 09:03

Важно е че сте живи и здрави!!!
  • 0

#10 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8,412 Posts:
  • Автомобил:
    Turbo Quattro

User's Awards

3
16
3
2
Garage View Garage

Posted 06 April 2011 - 09:03

Пий едно малко и нещо за сън.
Наспи се малко.
Благодари на всички около теб, че си жив и ти няма нищо и са до теб.
Прибирай колата в един гараж. Свършила си е работата да ти спаси живота.
Пусни я на части и си купи друга количка. В началото се чувстваш тъпо, но после ти минава.
  • 0

Audi_A4_avatar.gif

#11 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3,721 Posts:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Posted 06 April 2011 - 09:28

Майната и на ламарината, важното е че сте живи и здрави!
Вместо да гледаш в миналото, почвай да се услушваш за нова.
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#12 alipi

alipi

Майстор

• Потребители на форума
  • 2,185 Posts:
  • Град:селяндурин от класа

User's Awards

4
2
8
5

Posted 06 April 2011 - 09:45

Трифка,искрено съжалявам за случилото се.Важното е че сте живи и здрави.
Като знам тука какви "тикви" сме се събрали в тоя форум,знам и съчувствам за колицата ти.
Оглеждай се за нещо друго,пък ще помагаме ако трябва.
  • 0
Не хапи този,който може да те изяде.

#13 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2,761 Posts:
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
Garage View Garage

Posted 06 April 2011 - 09:57

Съжалявам за случилото се...
Късметлии сте, че сте живи...колата, за разлика от живота, е заменима...
  • 0

#14 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5,604 Posts:
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
Garage View Garage

Posted 06 April 2011 - 10:19

Пич,един ден всичко ще се оправи. Времето и младостта ти ще излекуват на 100% психическата травма!

След като толкова обичаш марката която ни е събрала тук,ТИ ПРИЯТЕЛЧЕ ЩЕ ИМАШ ОЩЕ ПО ХУБАВ БЕНЦ а споменът ще те кара още повече да я обичаш понеже ТЯ е запазила живота ти и ще си спомняш само с добро за нея!!!!!

Горе главата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 0

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#15 DEOdriver

DEOdriver

Майстор

• Потребители на форума
  • 983 Posts:
  • Град:Смолян
  • Автомобил:
    VW Passat B7 4motion
    Mercedes Sprinter 311CDi 07г.
    Mercedes 308 Diesel 90г.
    Mercedes 1317 TurboDiesel 90г.

Posted 06 April 2011 - 10:35

Много съжелявам колега :( .Пожелавам ти да си жив и здрав и никога вече да ти се случва такова нещо.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users