Аз ще ходя на протеста, та дайте нещо да се разберем за среща преди това и да ходим заедно
НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ 13.03.2011 г.НЕ НА ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА !
Започната от Yovev, 04 мар 2011 - 14:35:07
119 мнения по тази тема
Публикувано 12 март 2011 - 22:01
Я кажете как ще се организираме за утре? Къде ще е срещата? По принцип се пада на "Лабиринт"... какъв е тоя Невски?!?
Аз ще ходя на протеста, та дайте нещо да се разберем за среща преди това и да ходим заедно
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 12 март 2011 - 22:47
Тъй като има официално разрешение само за Кино Арена да се съберем ... 11 : 00 на ЛАБИРИНТА КАКТО ВИНАГИ И ОТ ТАМ ТРЪГВАМЕ !
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 12 март 2011 - 23:16
Кой разрешава и кой забранява?Тъй като има официално разрешение само за Кино Арена да се съберем ... 11 : 00 на ЛАБИРИНТА КАКТО ВИНАГИ И ОТ ТАМ ТРЪГВАМЕ !
А аз си мислех че при демокрацията протестите не се разрешават или забраняват.
Не че паля фитили, ама да ви има протеста, ако някой ви разрешава къде да протестирате... ето за това няма да участвам, защото не позволявам на никой няма да ми разрешава да протестирам!
Пак добре, че са разрешили да се съберете в София, ами не са ви разрешили в Сусурлево да се събирате, или вие просто си отивате на кино?
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 13 март 2011 - 00:27
Ти няма да дойдеш, щото по-принцип не идваш АдашКой разрешава и кой забранява?
А аз си мислех че при демокрацията протестите не се разрешават или забраняват.
Не че паля фитили, ама да ви има протеста, ако някой ви разрешава къде да протестирате... ето за това няма да участвам, защото не позволявам на никой няма да ми разрешава да протестирам!
Пак добре, че са разрешили да се съберете в София, ами не са ви разрешили в Сусурлево да се събирате, или вие просто си отивате на кино?
п.с. бих отишъл и в "Сусурлево"

Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 13 март 2011 - 00:32
Хвана ме адаш!Ти няма да дойдеш, щото по-принцип не идваш Адаш
няма нужда да се обясняваш!
п.с. бих отишъл и в "Сусурлево"
Ако имаше организация щях да дойда, само ако не беше на кинто пак щях да дойда, дори и без организация, ама на кино без жената не мога да ида...
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 13 март 2011 - 00:37
Хах - скица!!!Хвана ме адаш!
![]()
Ако имаше организация щях да дойда, само ако не беше на кинто пак щях да дойда, дори и без организация, ама на кино без жената не мога да ида...
п.с. утре да си на линия ей!!!

Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 13 март 2011 - 00:39
Последно ЛАБИРИНТА или НЕВСКИ остава?Ми ОК , последно : В 11.00 ч. на Невски и от там на протеста , и край по темата (наче още 2 часа ще има To be, or not to be...)
п.с. аз тръгвам към Невски... после му мислете

Публикувано 13 март 2011 - 00:52
Последно ЛАБИРИНТА или НЕВСКИ остава?
п.с. аз тръгвам към Невски... после му мислете
Lab
i will be there the Hool
Публикувано 13 март 2011 - 00:56
Оф Наскоооо - жив и здрав да си брате - тръгваме двама... Марти писа и той нещо, ама предполагам, че няма да е там... И сам война е войн, а двама са войскаLab
i will be there the Hool

Публикувано 13 март 2011 - 00:59
Оф Наскоооо - жив и здрав да си брате - тръгваме двама... Марти писа и той нещо, ама предполагам, че няма да е там... И сам война е войн, а двама са войска
Защо да кисна на Невски пък после да ходя към Арена не виждам смисъл
Направо на Лабиринта и арена е на един х*й РАСТОЯНИЕ ...
а иначе
1 - четник
2 - чета
3 - чета с предател
Публикувано 13 март 2011 - 01:06
Мда - Невски си е мЕстото!!! Пием хафето пък после ще сваляме акциза

Публикувано 13 март 2011 - 02:03
Лично смятам , че е добре да се спазват и клубните традиции, ако може така да се наречът де ... Лабиринтска среща Неделя и след това ще се присъединя към протеста
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА