Гръмнаха радар на КАТ...
Започната от vencislav, 13 яну 2011 - 19:46:40
65 мнения по тази тема
Публикувано 13 януари 2011 - 19:46
От Новините
Четвъртък, 13 януари 2011
Разярен шофьор отстреля с пушка радар на КАТ на столичния Орлов мост.
Малко след 3 ч в нощта срещу сряда джигитът направи на решето камерата.
Тя обаче продължила да мига и да заснема нарушители.
Затова изперкалият водач резнал и захранването й.
Всички данни преди това се пазят, увери МВР.
Четвъртък, 13 януари 2011
Разярен шофьор отстреля с пушка радар на КАТ на столичния Орлов мост.
Малко след 3 ч в нощта срещу сряда джигитът направи на решето камерата.
Тя обаче продължила да мига и да заснема нарушители.
Затова изперкалият водач резнал и захранването й.
Всички данни преди това се пазят, увери МВР.
Публикувано 13 януари 2011 - 20:09
хахахххаа евалата на Човеко ама е трябвало и куките да ги направи на решето

By Batev
Публикувано 13 януари 2011 - 21:04
Eвалла другия път с гранатомет

Луд умора нема, само се поти

Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.

Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Публикувано 13 януари 2011 - 21:16
Айде всички тази вечер на червено през Орлов мост
Така де, малко прИмоцийка

Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 13 януари 2011 - 21:26

Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 13 януари 2011 - 22:08
Чудя се, ако махнат ограниченията за скорост и знацие за предимство, колко ло време ще отнеме на сганта да се самоизбие?
Съгласен съм да не се вясвам по пътищата година две, ако се решат на подобна мярка.
Нали се сещате какво ще се случи на подобен урод в Германия? Дано да няма деца, че ще има да разкава на внуците си какъв "герой" е...
Няма воля за налагане на правилата за движение, иначе лесно ще стане, по-лесно и приятно е да се вземат рушвети...
Съгласен съм да не се вясвам по пътищата година две, ако се решат на подобна мярка.
Нали се сещате какво ще се случи на подобен урод в Германия? Дано да няма деца, че ще има да разкава на внуците си какъв "герой" е...
Няма воля за налагане на правилата за движение, иначе лесно ще стане, по-лесно и приятно е да се вземат рушвети...
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 13 януари 2011 - 22:40
Отмъстил си е човечеца

ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН - ПРОДАЖБА, МОНТАЖ И НАСТРОЙКА ОТ МАКС ГАЗ
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60

Публикувано 14 януари 2011 - 00:16
Евала на човека
Точно това трябва да се случи и на всички други курвенски заложени камери на КАТ. Не знам, колко от вас знаят, но и камерата на бул Н.Вапцаров (до бифшия Софияленд) я сполетя зла участ- БОЯДИСАХА Я с черна боя.
Нали я знаете тая преди Орлов мост как е (беше
) сложена- на 10 метра след знака за ограничение на скоростта до 50км. Да приемем, че минаваш за първи път от там или пък не знаеш че има камера, та караш си с 80км, колкото е разрешеното по Цариградско шосе, изведнъж виждаш знак 50 и докато намалиш виждаш светкавицата. Просто нямаш реално време за реакция. Редно е 100-ина метра преди това да има знак 60 примерно и след това 50 и камера.Но по този начин, камерата е заложена чисто и просто като капан, нарочно е сложена там по този начин, за да се ловят много нарушители и от там да си пълнят бюджета.
Пк казвам браво на "извършителя"

Точно това трябва да се случи и на всички други курвенски заложени камери на КАТ. Не знам, колко от вас знаят, но и камерата на бул Н.Вапцаров (до бифшия Софияленд) я сполетя зла участ- БОЯДИСАХА Я с черна боя.

Нали я знаете тая преди Орлов мост как е (беше

Пк казвам браво на "извършителя"

Публикувано 14 януари 2011 - 00:28
Евала на човека
![]()
![]()
![]()
Точно това трябва да се случи и на всички други курвенски заложени камери на КАТ. Не знам, колко от вас знаят, но и камерата на бул Н.Вапцаров (до бифшия Софияленд) я сполетя зла участ- БОЯДИСАХА Я с черна боя.![]()
![]()
![]()
Нали я знаете тая преди Орлов мост как е (беше) сложена- на 10 метра след знака за ограничение на скоростта до 50км. Да приемем, че минаваш за първи път от там или пък не знаеш че има камера, та караш си с 80км, колкото е разрешеното по Цариградско шосе, изведнъж виждаш знак 50 и докато намалиш виждаш светкавицата. Просто нямаш реално време за реакция. Редно е 100-ина метра преди това да има знак 60 примерно и след това 50 и камера.Но по този начин, камерата е заложена чисто и просто като капан, нарочно е сложена там по този начин, за да се ловят много нарушители и от там да си пълнят бюджета.
Пк казвам браво на "извършителя"![]()
![]()
Има ги, има ги по Цариградско знаците за ограничение на 60км/ч. преди този за 50км/ч. И то не един, а цели 2 са. На 100 и на 50 метра преди знака за 50км/ч., ама няма кой да гледа. И дори са обградени освен със стандартния червен кант и с другия, "извади очи", електриково жълт. Но не би било лошо да ги поизмият малко, че напоследък покрай снеговете и калта са се "маскирали".
Публикувано 14 януари 2011 - 00:41
Ако има, то не е от началото, сложиха я някъде април ли беше или май миналата година и си беше чист капан. От тогава знам, предупреден бях, че там има камера и си карам леко, но за знаци в последствие не съм се оглеждал.
Но това не променя мнението ми, пак казвам браво на стрелеца.
Но това не променя мнението ми, пак казвам браво на стрелеца.
Публикувано 14 януари 2011 - 01:54
очаквам с нетърпение целия кат да гръмнат.
Публикувано 14 януари 2011 - 03:34
Днес радар HA KAT , утре КАТ
![]()
АМИН
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 14 януари 2011 - 08:58
Така като чета повечето изказвания, с две думи може да бъде обобщено: "Кои сте Вие бе МВР, каква е тая държава, че ни се пречи да нарушаваме закона най-безцеремонно. Евала на тези, които премахват пречките да си правим каквото искаме, да газим, да бутаме, да си караме с по 150 км./ч. в населено място".

От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 14 януари 2011 - 09:57
Алфонсо, специално за тази камера вече има знак за 60 и то със подходящите отстояния.Евала на човека
![]()
![]()
![]()
Точно това трябва да се случи и на всички други курвенски заложени камери на КАТ. Не знам, колко от вас знаят, но и камерата на бул Н.Вапцаров (до бифшия Софияленд) я сполетя зла участ- БОЯДИСАХА Я с черна боя.![]()
![]()
![]()
Нали я знаете тая преди Орлов мост как е (беше) сложена- на 10 метра след знака за ограничение на скоростта до 50км. Да приемем, че минаваш за първи път от там или пък не знаеш че има камера, та караш си с 80км, колкото е разрешеното по Цариградско шосе, изведнъж виждаш знак 50 и докато намалиш виждаш светкавицата. Просто нямаш реално време за реакция. Редно е 100-ина метра преди това да има знак 60 примерно и след това 50 и камера.Но по този начин, камерата е заложена чисто и просто като капан, нарочно е сложена там по този начин, за да се ловят много нарушители и от там да си пълнят бюджета.
Пк казвам браво на "извършителя"![]()
![]()
Знам защото всеки ден минавам от там, а и един приятел писа писмо до общината нещо сходно с написаното от теб. След един месец много изненадващо му отговориха, че са разместили знаците да са по-напред и са сложили знах 60км. Направо невероятно!!! г-н едикой си, в следствие на вашето писмо и тнт
I expect nothing. I fear no one. I am free.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни