Никелирани пинчета за заключване на вратите и смяната им.(chrome door pins)
Започната от kdl, 09 яну 2011 - 18:45:36
73 мнения по тази тема
Публикувано 09 януари 2011 - 21:45
Матираните на АМГ ги поръчай през Ивайджет, но са малко скъпички. Иначе тези в ebay 99% са реплики, за които казват че са с ужасно качество, противно на снимките, докато на AMG са шедьовър.
0007660228 $66.00 $49.50 <- Front, each
0007660328 $66.00 $49.50 <- Rear, each
Може в БГ да са по-евтини.
Иначе диодите... абе ти намери къде да ги вържем по комфорт модула. Мен това ме спира. Трябва да ги боднем някъде по пиновете, които примерно управляват централния плафон. Да гаснат с даване на контакт, но иначе да си светят точно колкото плафона.
0007660228 $66.00 $49.50 <- Front, each
0007660328 $66.00 $49.50 <- Rear, each
Може в БГ да са по-евтини.
Иначе диодите... абе ти намери къде да ги вържем по комфорт модула. Мен това ме спира. Трябва да ги боднем някъде по пиновете, които примерно управляват централния плафон. Да гаснат с даване на контакт, но иначе да си светят точно колкото плафона.
Публикувано 09 януари 2011 - 21:59
Ако има пинчета с лика на Сергей Станишев и аз искам! Той верно малко мязана черепчетата на Хулигана, ама все пак има малко мръвка по плъховидната мутра. За топка за скорости с лика на бат'Бойко убивам човек!
Сигурни ли сте че тия никелирани неща ще се вържат с интериора? При мен всичко е черно и дърво, имам никел само по скоростомера, оборотомера и едно пръстенче на скоростите. Виждал съм интериор, който е карбон и алуминии, там със сигурност ще паснат.
Сигурни ли сте че тия никелирани неща ще се вържат с интериора? При мен всичко е черно и дърво, имам никел само по скоростомера, оборотомера и едно пръстенче на скоростите. Виждал съм интериор, който е карбон и алуминии, там със сигурност ще паснат.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 09 януари 2011 - 22:16
Aми на моята пасват добре, аз от доста време си търсех такива. Като разбрах, че от B-класата има оригинални, направо умрях от кеф. И цената им е смешна. Затова ги монтирах. А и аз съм с рингове на километража, имам на скоростния лост, ключалката на жапката ми е такава, имам плочка на вратата, която е същия цвят.
Трифка, тея с черепчетата... просто измери диаметъра на оригиналните ти и не допускай над 0.5мм толеранс нагоре. Накарай тоя дето ги продава в ebay да ти ги измери и дълбочината няма значение. Няма сгъвка колчето... или поне не близо. Заключваш вратите и тъпчеш пинчето надолу, докато черепчето опре в рамката
Трифка, тея с черепчетата... просто измери диаметъра на оригиналните ти и не допускай над 0.5мм толеранс нагоре. Накарай тоя дето ги продава в ebay да ти ги измери и дълбочината няма значение. Няма сгъвка колчето... или поне не близо. Заключваш вратите и тъпчеш пинчето надолу, докато черепчето опре в рамката
Публикувано 09 януари 2011 - 22:22
Кажи ми само, твоите с какъв диаметър са, за д ане си играя да меря моите
те са еднакви
дължината не ме притеснява и мен, ама диаметъра, ако са по тснище има луфт и ще е грозно, ако са по дебели няма да влязат изобщо
те са еднакви
дължината не ме притеснява и мен, ама диаметъра, ако са по тснище има луфт и ще е грозно, ако са по дебели няма да влязат изобщо
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 09 януари 2011 - 22:24
Като каза за жабката и моята е с никелирана ключалка, дето ми вади очите при слънчево време, както и лоста за отваряне на врата от вътре, явно е твърде късно и нещо ми е зле, та не мога да си представя как ще стоят при мен никелирани пинчета, ама хремата от човека маймум прави...Aми на моята пасват добре, аз от доста време си търсех такива. Като разбрах, че от B-класата има оригинални, направо умрях от кеф. И цената им е смешна. Затова ги монтирах. А и аз съм с рингове на километража, имам на скоростния лост, ключалката на жапката ми е такава, имам плочка на вратата, която е същия цвят.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 09 януари 2011 - 22:31
Ясно че са еднакви 
8мм са моите като диаметър (на око с ролетка, но съм 99% сигурен че са толкова).
Ако са по тесни, ще ги разпробием.
Ако са по-широки... силикон
8мм са моите като диаметър (на око с ролетка, но съм 99% сигурен че са толкова).
Ако са по тесни, ще ги разпробием.
Ако са по-широки... силикон
Публикувано 09 януари 2011 - 23:16
Тия пинчета от Б-класата сигурно ли е че стават на 202-ката,щото още утре отивам в Ивайджет и взимам за четирите врати,моята е Елеганс и хром и алуминий колкото щеш навсякъде.
Публикувано 09 януари 2011 - 23:36
Да
Публикувано 10 януари 2011 - 02:43
Аз се двуомя м/у Брабусови пинове и хром пинчета ... пари бол
въпроса е дали да рискувам с някакви брабус "реплики" от и-бей които уж пише , че са оригинални или да си купя оригиналдъ от Ивайджет ?!
П.П Б класа , а ? Ще запеете и Вие мойта песен ..
П.П Б класа , а ? Ще запеете и Вие мойта песен ..
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 10 януари 2011 - 11:16
На кръговото на панайра ли са вече колега Ивайджет?Там последно май ги мярнах,че имат магазин.Тия пинчета от Б-класата сигурно ли е че стават на 202-ката,щото още утре отивам в Ивайджет и взимам за четирите врати,моята е Елеганс и хром и алуминий колкото щеш навсякъде.
Публикувано 10 януари 2011 - 11:23
И на мене най ми харесаха тия брабусовите.
Добре де Наско на твойта не са ли такива никелирани?
Добре де Наско на твойта не са ли такива никелирани?
ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН - ПРОДАЖБА, МОНТАЖ И НАСТРОЙКА ОТ МАКС ГАЗ
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
Публикувано 10 януари 2011 - 11:26
На кръговото на панайра ли са вече колега Ивайджет?Там последно май ги мярнах,че имат магазин.
На кой панаир бе колега? Ти поне напиши от къде си тада ти каже някои къде се намират.
А предполагам, че и в БС ги има
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
Публикувано 10 януари 2011 - 11:41
В Пловдив колега.Колегата nikolai4eto ме разбираНа кой панаир бе колега? Ти поне напиши от къде си тада ти каже някои къде се намират.
А предполагам, че и в БС ги има
Публикувано 10 януари 2011 - 11:49
В Пловдив колега.Колегата nikolai4eto ме разбира
Ако напишеш в профила от къде си всички ша разбереме
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
Публикувано 10 януари 2011 - 11:54
Мислех,че пише.Не съм обърнал внимание,ще го оправим.А честито ми 500-но мнениеАко напишеш в профила от къде си всички ша разбереме
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА