Понеже казваш че газаджийте те подхвърлят да не би газовата да е KME diego (полска)?Случва се често от немско да идват с такива газови.
Компютърна диагностика Къде?гр. София
Започната от s500bg, 25 ное 2010 - 11:11:52
107 мнения по тази тема
Публикувано 24 януари 2016 - 20:25
Публикувано 24 януари 2016 - 20:33
Понеже казваш че газаджийте те подхвърлят да не би газовата да е KME diego (полска)?Случва се често от немско да идват с такива газови.
Честно не знам, освен да сляза сега в гаража и да правя снимки. Май така ще е най-добре.
Публикувано 24 януари 2016 - 21:01
Ето и газовото:
http://screencast.com/t/NLD0Fxd1p
http://screencast.com/t/wA0kPGowg3K6
http://screencast.com/t/lin35vb68
http://screencast.com/t/069r96LfL
Ето това е газовото. PRINS - холандско.
Публикувано 24 януари 2016 - 21:08
Публикувано 24 януари 2016 - 21:10
Публикувано 25 януари 2016 - 16:13
Здравейте отново колеги.
Днес ходих в сервиза на Петко и меко казано съм очарован.
Вкараха ми колата вътре извикаха ме и мен до нея и си почнаха диагностиката.
Направиха я, казаха ми какво и има и варианти за разрешаване. Евтини и скъпи варианти.
Цялата процедура заедно с ремонта не беше повече от 1 час.
Нямаше го онова отношение все едно си отишъл при Господ.
Занимаваха се трима с нея: Петко, Бинката и още един човек на когото не запомних името.
Благодарности, спечелиха ме за постоянен клиент, колата не е същата вече В добрия смисъл.
Публикувано 25 януари 2016 - 16:25
Много се радвам,че си решил проблема!Би ли споделил как и какво решение дадоха майсторите?
Интересно е как за един и същ сервиз има различни отзиви!
Публикувано 25 януари 2016 - 16:33
Много се радвам,че си решил проблема!Би ли споделил как и какво решение дадоха майсторите?
Имах прекъсване в двигателя на ниските обороти, а тъкмо я бях взел.
Като я вкарах те ме хвърлиха на земята . Абе тая кола що седи на криво. Призля ми отиде Еър матика.
Закачиха прегледаха на цяло. 6 цилиндър не работеше в норми, извадих нова бобина. Промяна нямаше извадиха нови кабели и всичко со дойде на място. Бърникаха още нещо и казаха сега е добре. Платих си само кабела на 6-ти цилиндър на канал А.
Обясниха ми че ако я вдигнат горе и след спускането на земята цялата кола не е клекнала доло, нещата ще се оправят. Диганаха я свалиха я и почнаха да мерят височинитие и наново зададоха параметрите на лява и дясна страна. И всичко си дойде на мястото.
На мен ми се въртяха в главата вече едни хиляди левове
В общи линии това беше. Ако искаха можеше да опляскат, а не да се размина за всичко малко над 200 лв. труд и материали.
Можеше да ме пуснат по пързалката.
Публикувано 25 януари 2016 - 16:44
Екстра,екстра.Качи някоя снимка на хубавицата да и се порадваме.
Публикувано 25 януари 2016 - 16:48
Екстра,екстра.Качи някоя снимка на хубавицата да и се порадваме.
Хахахаха, не съм и правил. Като я цъкна ще ги пусна тук.
Много съм доволен
Публикувано 08 юни 2016 - 09:13
Здравейте, нов съм тук извинявам се ако пускам въпроса не където трябва!
Имам следния проблем:
Карам w202 компресор 180к.с 1996г. Преди няколко дни ми светнаха ABS, накладки, ръчна спирачка, скоростомера не работи и не отчита колко км съм изминал! Пробвах да я закача на стар диагностика, но дава грешка и не може да се свърже с ABS и Двигателя?
Единя ден ту светваха ту гаснеха лампите в двежение и на място, на следващия ден светнаха и до там?
Някакви идеи?
Благодаря предварително.
Имам следния проблем:
Карам w202 компресор 180к.с 1996г. Преди няколко дни ми светнаха ABS, накладки, ръчна спирачка, скоростомера не работи и не отчита колко км съм изминал! Пробвах да я закача на стар диагностика, но дава грешка и не може да се свърже с ABS и Двигателя?
Единя ден ту светваха ту гаснеха лампите в двежение и на място, на следващия ден светнаха и до там?
Някакви идеи?
Благодаря предварително.
Публикувано 08 юни 2016 - 16:06
Иди при Бай Васил да погледне.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано 04 август 2016 - 19:18
Здравейте,
нова съм във форума може ли да препоръчате сервиз за диагностика на Е 320 CDI 1999 г.
Колата няма проблем, просто искам да направя профилактичен преглед
Публикувано 04 август 2016 - 19:34
Тогава по-добре не превързвай здрав крак и не търси под вола теле, щото един господ знае какво ще намвриш.Здравейте,
нова съм във форума може ли да препоръчате сервиз за диагностика на Е 320 CDI 1999 г.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 04 август 2016 - 19:39
Здравейте,
Колегата mradulov го е написал доста точно , едва когато започне да създава проблеми ходи по сервизите .
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни