Новости и проблеми по форумаконтакти във форума
Започната от Илия Горанов, 08 авг 2010 - 12:01:09
207 мнения по тази тема
Публикувано 13 януари 2011 - 17:36
червен Х щото си с Explorer, при мен във Firefox си излиза текстче... аз затова не съм обърнал внимание, че липсват...
Е ми - ще ги шибна старите, пък каквото стане... Ама по-късно довечера - от вкъщи, че сега имам работа в офиса...
Е ми - ще ги шибна старите, пък каквото стане... Ама по-късно довечера - от вкъщи, че сега имам работа в офиса...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 28 януари 2011 - 14:01
Новият бутон "Моето съдържание" е изключително удобен. Дори си признавам, че като вляза първо него натискам, за да видя развитието на темите, и след това "Най-новото". Обаче. Снощи забелязах, че на 2-ра и нататък страници има нови постове по теми с мое участие, които не съм видял. Стори ми се най-малкото странно.
Въпроса е - по какъв критерии се подреждат темите в "Моето съдържание", и съответно не може ли този критерии да бъде "последен пост в темата"?
Благодаря за отделеното време.
Въпроса е - по какъв критерии се подреждат темите в "Моето съдържание", и съответно не може ли този критерии да бъде "последен пост в темата"?
Благодаря за отделеното време.
Публикувано 31 януари 2011 - 11:47
Ами те СА подредени по последен отговор в темата... Просто, ако не си го видял, че има непрочетено - може да иде и на втора страница и да си остане непрочетено.
За съжаление форумът няма функция да подрежда по това дали е прочетено или не - специално търсих такава функция, но не намерих.
Проблемът е един и същи и в раздел "Най-новото" и в раздел "Моето съдържание" и навсякъде!
За съжаление форумът няма функция да подрежда по това дали е прочетено или не - специално търсих такава функция, но не намерих.
Проблемът е един и същи и в раздел "Най-новото" и в раздел "Моето съдържание" и навсякъде!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 14 май 2011 - 00:37
Илия, много добре стана с логото на клуба. Най-накрая го няма този гаден ipBoard img.
Публикувано 14 май 2011 - 19:39
Илия, много добре стана с логото на клуба. Най-накрая го няма този гаден ipBoard img.
1__r2_c1.png 41,36K 24 Брой сваляния
Така е много по-добре ... Браво.
Публикувано 15 май 2011 - 21:48
Надстроих се до ИЕ 9.0, обаче сега като има линк или снимка във форума, като цъкна ми се отваря нов таб с линка, но и таба с форума отива на същи линк. някой да има идея как да се оправя или ще си сърбам ИЕ9-ката?
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 15 май 2011 - 22:18
Утре ще проверя от офиса, че вкъщи нямам 9ка...
Ти със средния бутон на мишката ли го кликаш за нов таб или с левия?
Публикувано 15 май 2011 - 23:28
Немам мишка, с тъчпад съм(лаптоп), който има ляв(или тап по тъчпада) и десен бутон. Кликам с левия бутон на линка, с тап става същото. До преди 9-ката си ми се отваряха в нов прозорец или таб, без да ми се засяга форума, ама с 9-ката вече е гадно...Утре ще проверя от офиса, че вкъщи нямам 9ка...
Публикувано 16 май 2011 - 09:16
Мда, грешката е потвърдена, даже намерих къде е, но в момента нямам идея как да се поправи.
Ако имаш среден бутон - кликай линковете с него - така няма проблем... или временно използвай друг браузър за форума, докато намерим решение на проблема.
EDIT:
Оправено е, сложих по-нова версия на една библиотека.
Ако имаш среден бутон - кликай линковете с него - така няма проблем... или временно използвай друг браузър за форума, докато намерим решение на проблема.
EDIT:
Публикувано 16 май 2011 - 11:09
Благодарско,Мда, грешката е потвърдена, даже намерих къде е, но в момента нямам идея как да се поправи.
EDIT:
Като се прибера ще пробвам и ще потвърдя, че в офиса съм с 8-ца
Публикувано 04 юли 2011 - 12:46
Илия, нормално ли е да се показват външни ADs във форума? Сега ми направи впечатление!
Прикачени файлове
Публикувано 04 юли 2011 - 13:00
Това ми направи чепатление и на мен днес
By Batev
Публикувано 04 юли 2011 - 14:04
Е как я изчисли, че е външна? Външна на какво? Това е реклама от Google AdSense... вместо да седят ония червените я пуснахме, аз лично съм скептично настоен относно приходите от такава реклама, но я пуснахме пробно за месец, да видим, ако е резонна - ще я оставим.
Публикувано 04 юли 2011 - 14:19
E външна в смисъл, че не е от форумните реклами от потребители, а е точно AdSense.
Шашнах се да не си оаках служебното PC
Шашнах се да не си оаках служебното PC
Публикувано 04 юли 2011 - 15:44
Тъкмо се канех да пусна нова тема в друга секция по въпроса,Е как я изчисли, че е външна? Външна на какво? Това е реклама от Google AdSense... вместо да седят ония червените я пуснахме, аз лично съм скептично настоен относно приходите от такава реклама, но я пуснахме пробно за месец, да видим, ако е резонна - ще я оставим.
че и аз ги видях и се изненадах
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни