Ахамс, ето туктова на Ками - не знам - виждала ли си в друг форум да го правят?

Публикувано 26 септември 2010 - 22:16
Добавено е!Илийка, нали ме пита ония ден, каква екстра да добавим
![]()
предлагам да добавиш tapatalk - http://www.tapatalk.com/
Може, добавено е... НО! Редакции могат да се правят до 24 часа след пускането на тема/мнение.Илия, може ли да се добави опция да се редактират заглавието на темата и подзаглавието?
Ахамс, ето тук
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 26 септември 2010 - 22:21
Този пост е редактиран от Hooligan: 26 септември 2010 - 22:33
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 26 октомври 2010 - 20:44
Публикувано 26 октомври 2010 - 22:22
Имам едно-две предложения относно облика на форума.
"Новите мнения" да се оформят във вид на бутон, а не както са сега като тект-линк. Така по-лесно ще се откриват и набиват на очи.
Темите в които съм поствал нянакво мнение да могат да се откриват по-лесно. Може също да са във бутон за по-лесно откриване.
Май не работи :
"0 потребители са рожденици днес"
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 27 октомври 2010 - 16:10
Публикувано 27 октомври 2010 - 20:14
Е това цялото го извади на показ горе вдясно. И в ляво също може.По втория ти въпрос - за темите и мненията, в които си писал. Ако избереш в горния десен ъгъл, където ти е профила, до името има стрелкичка надолу - разгъва се падащо менюи в него има опция My Content. Ако я избереш се отваря списък на всички теми, които са стартирани от теб или си публикувал мнение по темата. Списъкът е сортиран по дата на последно публикуване в темата (последно публикуване изобщо, не от теб)...
Публикувано 16 ноември 2010 - 23:37
Публикувано 03 декември 2010 - 01:10
Публикувано 03 декември 2010 - 12:38
Публикувано 06 декември 2010 - 17:29
Публикувано 07 декември 2010 - 11:40
Публикувано 13 януари 2011 - 13:39
Публикувано 13 януари 2011 - 15:12
Публикувано 13 януари 2011 - 17:13
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни