Ахамс, ето туктова на Ками - не знам - виждала ли си в друг форум да го правят?
Новости и проблеми по форумаконтакти във форума
Започната от Илия Горанов, 08 авг 2010 - 12:01:09
207 мнения по тази тема
Публикувано 26 септември 2010 - 20:13
Публикувано 26 септември 2010 - 22:16
Добавено е!Илийка, нали ме пита ония ден, каква екстра да добавим
предлагам да добавиш tapatalk - http://www.tapatalk.com/
Може, добавено е... НО! Редакции могат да се правят до 24 часа след пускането на тема/мнение.Илия, може ли да се добави опция да се редактират заглавието на темата и подзаглавието?
След този срок - потребителят няма да може сам да редактира темата си.
Тази опция я търсех още в старата версия, в новата са я добавили и я активирах, защото вече имаше няколко случая на хора, които пускат теми, след ден се правят на обидени, минават и си изтриват техните мнения (заменят ги с "...") и осират цялата тема. А както неведнъж съм казвал: Казана дума - хвърлен камък.
Ако грешката е толкова проблемна - винаги можеш да пишеш на модератор да я поправи! Но пък в рамките на този срок ще може да си редактираш заглавието и подзаглавието Трябва да ползваш т.нар. "пълнофункционален редактор".
Ахамс, ето тук
Подозирам, че това не е добавка, а просто е стандартна функция в новата версия на софтуера.
Т.е. вече е достъпно, тъй като съм обновил версията до последната!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 26 септември 2010 - 22:21
Супер! Мерси, Илийка
Edit: само един проблем не виждам клубните раздели, тия за членове линка седи, но като цъкна и дава ерър някъв я виж, всичко по сетъпа ок ли е
Sent from my Milestone using Tapatalk.
Edit: само един проблем не виждам клубните раздели, тия за членове линка седи, но като цъкна и дава ерър някъв я виж, всичко по сетъпа ок ли е
Sent from my Milestone using Tapatalk.
Този пост е редактиран от Hooligan: 26 септември 2010 - 22:33
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 26 октомври 2010 - 20:44
Имам едно-две предложения относно облика на форума.
"Новите мнения" да се оформят във вид на бутон, а не както са сега като тект-линк. Така по-лесно ще се откриват и набиват на очи.
Темите в които съм поствал нянакво мнение да могат да се откриват по-лесно. Може също да са във бутон за по-лесно откриване.
"Новите мнения" да се оформят във вид на бутон, а не както са сега като тект-линк. Така по-лесно ще се откриват и набиват на очи.
Темите в които съм поствал нянакво мнение да могат да се откриват по-лесно. Може също да са във бутон за по-лесно откриване.
Публикувано 26 октомври 2010 - 22:22
Имам едно-две предложения относно облика на форума.
Мерси за подсещането. Ти ми беше казал, но беше на маса и естествено - забравих.
За бутона - в момента има текстов линк в горния десен ъгъл, който гласи: "Вижте най-новите теми и мнения", точно под снимката от профела на човека.
Този линк отвежда към страница, където има подредени по час на публикуване темите и мненията от последното ви логване досега.
Освен това, на началната страница има един панел (когато си логнат), в който има снимката от вашия аватар - т.нар. BOARD PANEL, където долу вляво има два текстови линка: "Вижте най-новите теми и мнения", който е същия като горния и "Какво ново за последните 24 часа", който отвежда към списък на темите и мненията сортирани по час на последното публикуване, където има всички теми от последните 24 часа.
Кое от всичките да го направя на бутон и най-вече - къде да го поставя този бутон?
По принцип, производителите на форума не са го направили на бутон, а на текстов линк, защото се следва логиката, че бутонът има функция - примерно изпраща мнението или изпълнява функцията LOG IN или нещо такова... докато линкът препраща към друг адрес... например на адреса на списъка с нови теми и мнения. Както и да е, това не означава, че не може да се направи такъв бутон.
По втория ти въпрос - за темите и мненията, в които си писал. Ако избереш в горния десен ъгъл, където ти е профила, до името има стрелкичка надолу - разгъва се падащо менюи в него има опция My Content. Ако я избереш се отваря списък на всички теми, които са стартирани от теб или си публикувал мнение по темата. Списъкът е сортиран по дата на последно публикуване в темата (последно публикуване изобщо, не от теб)... Извинявам се, че функцията е на английски, но я добавиха в новата версия на софтуера, а още ползваме превода от старата версия. Календарът също е на английски. Трябва да го пооправя малко превода, ама не знам кога ще имам достатъчно време.
mycontent.jpg 25,97K 19 Брой сваляния
Май не работи :
"0 потребители са рожденици днес"
Да, мерси за забележката, не бях обърнал внимание, че не работи. Беше изключен календарът и незнайно защо, но докато е изключен не работят рожденните дни на потребителите, но това не е документирано никъде в системата Вече трябва да работи правилно!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 27 октомври 2010 - 16:10
Аз да попитам защо при пускане на отговор в прозореца за имотикони няма хоризонтален скролбар??
Втората колона емотикони не не вижда и е почти недостъпна. Пробвано с IE и Chrome
Много е досадно
Втората колона емотикони не не вижда и е почти недостъпна. Пробвано с IE и Chrome
Много е досадно
Прикачени файлове
Публикувано 27 октомври 2010 - 20:14
Е това цялото го извади на показ горе вдясно. И в ляво също може.По втория ти въпрос - за темите и мненията, в които си писал. Ако избереш в горния десен ъгъл, където ти е профила, до името има стрелкичка надолу - разгъва се падащо менюи в него има опция My Content. Ако я избереш се отваря списък на всички теми, които са стартирани от теб или си публикувал мнение по темата. Списъкът е сортиран по дата на последно публикуване в темата (последно публикуване изобщо, не от теб)...
Публикувано 16 ноември 2010 - 23:37
Ами добавени са нещата горе вдясно...
ОК ли е така или по друг начин да излизат?
Някои иска ли линкове към други работи там?
Горното меню се вижда само когато си логнат с име и парола!
Това, дето КРАНК го дава за емотиконите - мъчих го, ама не можах да го оправя... сори.
ОК ли е така или по друг начин да излизат?
Някои иска ли линкове към други работи там?
Горното меню се вижда само когато си логнат с име и парола!
Това, дето КРАНК го дава за емотиконите - мъчих го, ама не можах да го оправя... сори.
Публикувано 03 декември 2010 - 01:10
Илия, можеш ли да промениш настройката на flood protection-a при търсене на 10 сек. или на 6 сек. примерно. Полудявам като трябва да чакам, ако не ми е извадило резултати, щото съм натиснал по-бързо ентера или нещо такова...
Публикувано 03 декември 2010 - 12:38
Не намирам настройка за Flood на търсачката, има само настройка за Flood при писане на мнение/тема... намалил съм го на 6 сек. Ако пак има проблем - пиши тук.
Аз лично предпочитам да ползвам google, като добавя накрая на търсеното site:forums.mbclub.bg и резултатите са само от форума
Аз лично предпочитам да ползвам google, като добавя накрая на търсеното site:forums.mbclub.bg и резултатите са само от форума
Публикувано 06 декември 2010 - 17:29
Има опция в acp> members > manage User Groups > global, ама по подразбиране е 0 мисля...
Публикувано 07 декември 2010 - 11:40
Мерси, наистина беше там настройката... Поправено е вече...
Публикувано 13 януари 2011 - 13:39
Публикувано 13 януари 2011 - 15:12
Ами, на стария форум бяха малко грозни тия картинки... а няма кой да нарисува нови картинки - затова така.
Тя не е само една - има член на клуба, модератор, член на УС, администратор, потребител на клуба, новорегистриран потребител и замразено членство...
Ако има мераклии да ги нарисуват тия картинки - ще ги монтирам на нужното място! Най-добре в PNG формат.
Тя не е само една - има член на клуба, модератор, член на УС, администратор, потребител на клуба, новорегистриран потребител и замразено членство...
Ако има мераклии да ги нарисуват тия картинки - ще ги монтирам на нужното място! Най-добре в PNG формат.
Публикувано 13 януари 2011 - 17:13
А бе тури старите нищо че са грозни - с тоя червен Х да не е по-добре
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни