Да де, но при CLK 208 не важи тази логика по някаква причина, това се опитвам да ти кажа. Първо не съм виждал CLK 208 Classic (само Elegance & Avantgarde).CLK модел W208 всичките са с такава решетка, това е единствената оригинална. Ако става въпрос за окачването- може да си поръчаш и класик със спортно окачване, обаче струва пари, докато авангард си излиза от завода със спортното окачване, поне при Е (210) е така.
А на Хулигана Avantgarde-a е със обикновеното окачване, докато моята е Еlegance-a със спортно.
Аз досега съм видял 2 разлики, всичко останало са опции за поръчване.
Интериор трим-а. Махагон при Elegance, с/у Maple или (Burl Wood) или както там се водеше за лайстните. Тези на които викаме "черен махагон". Всички, които съм виждал Avantgarde са с тъмното дърво.
Другата разлика са лайстните около врати, дръжки и т.н. Моите са никелирани, докато на Avantgarde са едно потъмнено, биещо към кафяво... не мога да го определя като цвят.
Дръжките при нас също се различават леко
От там нататък за мен всичко останало, което е като настройки на колата: окачване, сгъване на огледала, подгреви, комфорт пакети, затъмнявания, щори и ала бала са поръчкови.
Имам един приятел с W202 Esprit, той е фрашкан с екстри... просто предния собствник е наливал.
Според мен не правете такива митове и легенди... ще стане като с гумите, че на 1г. вече трябва да се хвърлят.
Един чичо ме вози в Германия с 210ка, напрвена на такси. Била му лична преди това... ми тази кола определено имаше мноооого екстри. Седалки с памет, подгрев, кожи, хубавата дигитална клима, ел. настройки на волана... просто тази кола е излязла от завода като глезотия, а не като такси, на което после му сменили таблото и я продават като на чичо Ханс магазинното возило.