P.S.Рових се но не ,можах да открия подобна тема.
разликата между КЛАСИК ЕЛЕГНС И АВАНГАРДP.S.Рових се но не ,можах да открия подобна тема.
Започната от kmmk, 11 фев 2010 - 00:56:16
48 мнения по тази тема
Публикувано 11 февруари 2010 - 00:56
Колеги извинявам се за тъпия въпрос но може ли да ми кажете какжа е разликата между КЛАСИК ЕЛЕГНС И АВАНГАРД благодаря предварително ........
Публикувано 11 февруари 2010 - 00:58
Добро по добро , най добро
Публикувано 11 февруари 2010 - 01:37
Добре де ама в какво защото примерно гледам КЛАСИЦИ които имат екстри като на АВАНГАРД кожа парктроници ала балаДобро по добро , най добро
Публикувано 11 февруари 2010 - 09:20
Към всеки базов пакет може да се доплати за определена екстра или пакет от екстри - затова можеш да срещнеш например оборудване класик с кожа. Има дори екстра - да си избереш надписа на задния капак различен от реалния двигател. Господин Новков от Балкан Стар каза, че е доста поръчвана опция.Добре де ама в какво защото примерно гледам КЛАСИЦИ които имат екстри като на АВАНГАРД кожа парктроници ала бала
![]()
А още по-прозаично е когато собственикът отива в магазин за части втора употреба и си поръчва екстри от по-високия клас на изпълнение - кожа, махагон, джанти...
Публикувано 11 февруари 2010 - 09:28
Мхм-хората сменят колите,а ние седалките-мноо запазени тип "кат' нови"...К'во да се прави-сиромашия,нали и моргите трЕбе да бачкат..А още по-прозаично е когато собственикът отива в магазин за части втора употреба и си поръчва екстри от по-високия клас на изпълнение - кожа, махагон, джанти...

Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 11 февруари 2010 - 11:26
Колеги и все пак никои не ми каза в какво се основава разликата тогава в окачването ли в какво?!?!?!?!
Публикувано 11 февруари 2010 - 11:50
При Авангард окачването е по-твърдо и по ниско /с усилени спирачни апарати/ спрямо Елеганс..
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка

Мерседес Йелинек
На тази сладурана е кръстена нашата марка

Мерседес Йелинек
Публикувано 11 февруари 2010 - 12:04
Освен със скапаната си возия авангарда се отличава с повечко никел във външния вид...
Авангард се води баш върха на акото,аз карам такова....но твърдата возия ме дразни адски-други въпроси?
Авангард се води баш върха на акото,аз карам такова....но твърдата возия ме дразни адски-други въпроси?

Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 11 февруари 2010 - 13:29
И малко по-скъпо е окачването на авнгарда,в срванение с другите.
Публикувано 11 февруари 2010 - 14:12
A добре де значи само по окачването се различават и по повечето никелови елементи а по нещо друго (разликата между класик и елеганс ?!?!?)
Публикувано 11 февруари 2010 - 14:23
Колега,кое му е по-скъпото,че нещо не ми е ясно?И малко по-скъпо е окачването на авнгарда,в срванение с другите.
Публикувано 11 февруари 2010 - 15:19
Освен със скапаната си возия авангарда.........Авангард се води баш върха на акото,аз карам такова
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 11 февруари 2010 - 16:31
Ми да кажем,пружини,амортесьори,накладки....това е по-скъпото.
Публикувано 11 февруари 2010 - 16:47
Много ми е скапано, като влизам с 120-130км в завой и колата не помръдва, да знаеш.Освен със скапаната си возия авангарда се отличава с повечко никел във външния вид...
Повече ме дразнят огромните по размери и брой дупки по софийските улици, но според мен е еднакво гадно да ги газиш било то и с класик или елеганс.
Иначе други разлики между авангард и останалите изпълнения, освен изброените досега твърдо окачване и хромираните елементи по екстериора, са : сините прозорци, черните апликации по интериора, серийните 16' алуминиеви джанти.... сигурно има още, сега не мога да се сетя.
Публикувано 11 февруари 2010 - 17:08
А авангард на практика спорт ли значи, доколкото може да се съди от цитираните основни разлики (окачване, спирачки и т.н.) на модификацията спрямо елеганс? И в този ред на мисли - в 202-ра серия май няма авангард, но пък има класик, есприт, спорт и елеганс (поправете ме, ако това не е точният ред, в който трябва да ги изброявам), т.е. спортът е еволюирал до авангард ли?
Между другото, макар че моята е елеганс и не е 210, споделям казаното от колегата Bastunchik за пътното поведение. Може би има и значение, че съм с 225/45-17 гуми, а не модификацията в случая, незнам.
Между другото, макар че моята е елеганс и не е 210, споделям казаното от колегата Bastunchik за пътното поведение. Може би има и значение, че съм с 225/45-17 гуми, а не модификацията в случая, незнам.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА