Mercedes drift?кой е най-добрия модел за дрифт
Започната от B-R-A-B-U-S, 19 яну 2010 - 23:16:24
58 мнения по тази тема
Публикувано 19 януари 2010 - 23:16
кой е най-добрия модел за дрифт ? :? модел и качества
Мерцедес Бенц
Публикувано 20 януари 2010 - 10:01
w201 190 2.5 16V - по- лека задница от повечето Бенцове, мощен мотор, без излишни системи за допълнителен контрол , малко по-малка (по удобна за дрифт) също добре балансирана.
Това е лично мнение.
Това е лично мнение.
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 21 януари 2010 - 18:54
Мерцедес Бенц
Публикувано 21 януари 2010 - 20:13
пари имаш ли , време имаш ли , добри маистори имаш ли , какво разбираш под дрифт , в каква насока си се насочил . какво искаш от колата , какво искаш да направиш по нея , ентусиалист ли си , добре дошъл в форума , 190 безнин , гледаи по запазения двигател и има колеги праят чудеса и с 100 магарета.Има 5-6 човека тука с много добри 190-ки турбинирани направени като за музеи.Трябва ти хубав издражлив двигател , мерцедесите са добри за дрифтове , какво да разбираме от дрифт , ако е на Българско ниво 5-6 хиляди лева ти стигат за една горе долу направена кола , в България няма дрифтове всичко е имитация защото няма такива добри подходящи терени незнам колко си навътре в нещата.Не очаквай много от българския "дрифтинг" , напиши всичко за което сам те питал и ще оточниме двигателя и самото купе на 190.Другите модели на бенза са тежки и големи , стават ама не на професионално ниво.2.5 2.6 ако се добараш и до 3.0 двигатели е добре.Лично мое мнение 2.5 16в е добър не капризен мотор.Пиши редовно и ще ти помогнем с каквото можем.Обарни се към колегата dicksun i vlado190 joreto , lorinzer има и други колеги с проекти , виж темата тунинг и така .Поздрави
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 21 януари 2010 - 20:46
пари имаш ли , време имаш ли , добри маистори имаш ли , какво разбираш под дрифт , в каква насока си се насочил . какво искаш от колата , какво искаш да направиш по нея , ентусиалист ли си , добре дошъл в форума , 190 безнин , гледаи по запазения двигател и има колеги праят чудеса и с 100 магарета.Има 5-6 човека тука с много добри 190-ки турбинирани направени като за музеи.Трябва ти хубав издражлив двигател , мерцедесите са добри за дрифтове , какво да разбираме от дрифт , ако е на Българско ниво 5-6 хиляди лева ти стигат за една горе долу направена кола , в България няма дрифтове всичко е имитация защото няма такива добри подходящи терени незнам колко си навътре в нещата.Не очаквай много от българския "дрифтинг" , напиши всичко за което сам те питал и ще оточниме двигателя и самото купе на 190.Другите модели на бенза са тежки и големи , стават ама не на професионално ниво.2.5 2.6 ако се добараш и до 3.0 двигатели е добре.Лично мое мнение 2.5 16в е добър не капризен мотор.Пиши редовно и ще ти помогнем с каквото можем.Обарни се към колегата dicksun i vlado190 joreto , lorinzer има и други колеги с проекти , виж темата тунинг и така .Поздрави
за пари нямам проблем ( дядо ) много ми харесва дрифта много е красво от страни като цяло .Предстои ми бал още нямям книжка. Бащата има цетка есприт карам си я но само на полигона .Клипове информация правила двигатели си чета в различни форуми .На ЛФС си играя когато имам време Писти от шампионата съм си сложил .Тъся 1-ва кола с добри възможности за ъпдейт мисля че ще имам време за каране и работа по колата защото ще уча више задчно за да работя за да несъм в тежест на семйството и доста от приятелитеми ги запалих по дрифта и избщо моторния спорт
Мерцедес Бенц
Публикувано 22 януари 2010 - 02:11
Качвай се на 190-ка щом имаш желание за дрифтове.Само имам едно желание без много "селски тунинг" по нея.Щом имаш желание и ще се учиш не олекотявай сега колата , 100 % сам сигорен че няма да е само за дрифтове.Прави "дрифтове" само и единствено на БЕЗОПАСНО МЯСТО , писти , полигони , паркинг . Пиши когато си купуваш мерцедеса и се допитаи до мозъците на форума. ЛФС е забавна игра но няма нищо общо с реалноста , научи се да свикнеш с колата и тя да свикне с теб , да реагирваш в по екстремни ситуаций защото карането на полигона не е нищо , пред градските условия и извънградските.Научисе да контролираш и да държиш колата в прави път след това всичко идва от само себе си.Запомни , когато правиш първи стъпки в дрифта отпускаи газта , не винаги подаването на пълна газ е в полза за тебе.Поздрави
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 22 януари 2010 - 10:53
мерси много относно селския тунинг никога няма да си направя колата като сергия или пък някой гаден цвят .Уча за дизайнер ,самата професия не ми го позволява
Прикачени файлове
Мерцедес Бенц
Публикувано 22 януари 2010 - 18:39
W201 т.е. 190, с по мощен бензинов двигател.
1991 190E SportLine turbo 0.6bar
Публикувано 24 януари 2010 - 19:21
а някой да сподели мнение как е w124 в тази област ?
Get Rich or Die Tryin'
Публикувано 24 януари 2010 - 19:25
Пак така тя е малко по тежичка попринцип , но като се направи си е същата работа. Като сложиш едно турбо като я надуеш малко повече и всичко е ок..
Три Лъчева Звезда В Кръг -->> Мерцедес-Бенц W124
Публикувано 24 януари 2010 - 19:52
няма смисъл , трябва да е бая мощен двигател да дърпа 1700 кола.Хората се стремят да олекотяват вие па ще слагате турбини на 124-ки.Сложи на 190-ка и виж ралзиката между 2те коли
Публикувано 24 януари 2010 - 20:04
да попитам ако си сменя двигателя с по мощен акциза данака ще ми се увеличи и може ли някак да се намали или поне да несе промени (проверяват ли номерата на двигателя може ли да се променят примерно няки мерцедес двигател с 200 коне кото може лесно или без мно промени ПРИМЕРНО )
Мерцедес Бенц
Публикувано 24 януари 2010 - 20:56
просто няма две мнения всеки който има мерцедес знае че 190то е най потхудящия за дрифт мерц.w201 190 2.5 16V - по- лека задница от повечето Бенцове, мощен мотор, без излишни системи за допълнителен контрол , малко по-малка (по удобна за дрифт) също добре балансирана.
Това е лично мнение.
Прикачени файлове
няма власт над главата , която си я сложила главата в торбата.....
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни