![:)](http://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/smile.gif)
5 пръста сняг, пръдльовци с мерцедеси и на Цветелина винетките
Публикувано 08 януари 2010 - 16:48
Публикувано 08 януари 2010 - 16:53
Публикувано 08 януари 2010 - 17:30
Публикувано 08 януари 2010 - 18:33
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 08 януари 2010 - 18:58
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 08 януари 2010 - 19:05
Публикувано 08 януари 2010 - 19:20
Публикувано 08 януари 2010 - 22:52
Публикувано 08 януари 2010 - 23:25
Публикувано 09 януари 2010 - 06:58
ААА, колега тука вече сме двама ако някой ще пърди на друг в устата искам и аз да участвам че съм хапнал БОБЕЦИванееее, Бакалов, ти явно Мерцедес не си виждал, какво остава и да си се возил. ако искаш, на следващия сняг заповядай в моя, да те повозя малко.
После, понеже съм пръдльо с Мерцедес - ще ти пръдна в устата! Мога и още нещо да ти кажа, ама хайде, че съм обещал да не говоря глупости във форума.
Заповядай на следващия сняг.
Публикувано 09 януари 2010 - 09:47
Публикувано 09 януари 2010 - 13:34
Публикувано 09 януари 2010 - 13:55
Това,което се е случило с баща ти е защото не е член на МБКБ. С членовете такива неща не се случват.Както и катастрофи. И онази вечер ако тримата мангали с червения английски бенц бяха членове на Клуба нямаше да измлятат десетина паркирали коли. Нищо, че никой от тях нямал книжка..Друго си е с членска карта..С риск да ме оплюете и охулите сега всички ще кажа че има известна доза истина в това,че Мецедесите верно са малко пръдливи на сняг и заледено.Веднага давам и пример-онзи ден дадох 190-ката на баща ми(20и отгоре години шофьор) да се прибере до родното ми градче.На другия ден като се видяхме ми се оплака че колата е преспала на паркинга на почивната станция под нас,щото не е могъл да излезне до горе(къщата ни е накрая на града на баир).Колата е със зимни гуми с поне 5-6мм грайфер и в багажника има 10-тина кашончета плочки за баня(точно заради тях баща ми се прибра,за да ги вземе и да оправи банята в апартамента на сестра ми).В същото време аз със Сеата(и с книжка от 1,5 години) втора зима нямам проблем с прибирането до нас.
Публикувано 09 януари 2010 - 14:19
Хехех, много храна сипа в тоя постТова,което се е случило с баща ти е защото не е член на МБКБ. С членовете такива неща не се случват.Както и катастрофи. И онази вечер ако тримата мангали с червения английски бенц бяха членове на Клуба нямаше да измлятат десетина паркирали коли. Нищо, че никой от тях нямал книжка..Друго си е с членска карта..
Публикувано 09 януари 2010 - 14:27
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни