Малка пързалка с някои колеги от Клуба ;)
Започната от House M.D., 05 яну 2010 - 21:28:02
208 мнения по тази тема
Публикувано 26 януари 2012 - 16:21
Голям кеф са пързалките.Особено като се има предвид че такъв сняг в Благоевград не е имало одавна.Летните шофьори ги няма и улиците вечер са пусти.Можеш да вземаш завоите с ,,контролиран,, дрифт.
Публикувано 26 януари 2012 - 17:22
Аз съм за... ама утре... и то след обяд. Че имам изпит.. и трябва да го взема първо
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 26 януари 2012 - 18:19
И аз съм навит за утре след работа!?
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 26 януари 2012 - 20:47
Аз днеска се пробвах с мойта и нищо не става общо взето с тоя тъп блокаж ,но все пак ще дойда ,колкото межеме толкова.
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 26 януари 2012 - 20:56
Хари откачи си стоп машинката и им покажи на какво си способен
By Batev
Публикувано 26 януари 2012 - 20:59
Хари и аз пробвах със 70 км въртях волана 15-20пъти по рязко , а на ляво а на дясно и нищо не стана , пробвах с газта до долу със включен блокаж пак не става нищо , започва леко да пързаля и спира :S
Този пост е редактиран от mbthepower: 26 януари 2012 - 21:00
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 26 януари 2012 - 21:57
Правиме ли пързалка с найлони? Я немоем да изкарам Бенцу....по нанадолнището.....днеска мина снегорин /от 17 години не е минавал, много учудени бееме с комшиите/ и го затрупа още повече. Ако ке се пръзаляте со Бенцове, я немоем.
Този пост е редактиран от бай Васил: 26 януари 2012 - 21:58
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 26 януари 2012 - 23:20
тва не е истина което ми се случва....
от 10години чакам такъв сняг за да се накефя...
от 1г си търся и си правя джип за тази така чакана бедствена ситуация....
и накрая аз съм на г*за на географията и ще си дойда чак на 11-12 февруари... тва просто не е истина
чак ме е страх да вляза в off-road форума. Кой знае как се кефят тия ненормалници....
от 10години чакам такъв сняг за да се накефя...
от 1г си търся и си правя джип за тази така чакана бедствена ситуация....
и накрая аз съм на г*за на географията и ще си дойда чак на 11-12 февруари... тва просто не е истина
чак ме е страх да вляза в off-road форума. Кой знае как се кефят тия ненормалници....
Публикувано 27 януари 2012 - 01:42
Що така с лошо за блокажчетата. Аз пък се дразня, че 202ката е с отворен диф
Луд умора нема, само се поти
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Публикувано 27 януари 2012 - 02:14
Щото ти спират кефа точно като е започнал ..
тръгваш да се пързаляш и .. НЪЦКИ
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 27 януари 2012 - 10:39
Ще се слага шпер май като гледам
Публикувано 27 януари 2012 - 11:28
Ще се слага шпер май като гледам
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 27 януари 2012 - 11:54
то 202ка със затворен диф-няма...
а и не сравнявайте ASD с изпердашените ETS. ASR, и т.н. системи които са минали покрай думата блокаж...
С ASD се правят невероятни дрифтове, тая система не ти скопява газта
Публикувано 27 януари 2012 - 15:57
Аз вече съм свободен за такива начинания.. така чееее... само да се организираме и гогогоо..
Другия вариант.. ако задържи така до неделя... да ходим клубно
Другия вариант.. ако задържи така до неделя... да ходим клубно
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 27 януари 2012 - 16:54
И аз съм free,ако решите нещо ударете по една шайба.
NO PAIN - NO GAIN!
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни