Малка пързалка с някои колеги от Клуба ;)
Започната от House M.D., 05 яну 2010 - 21:28:02
208 мнения по тази тема
Публикувано 13 декември 2010 - 23:35
Аз днес изметох Драган Цанков и околията. Казвайте за някое добро място след работа и да идваме да магарим. Знаете ми телефона, ако не го знаете, знаете как да го намерите
В момента на КАТ са свалени веригите и до преди малко метоха и там. Ако някой не е пил и му се кретенее, да идва на паркинга на КАТ, аз ще снимам, че се охълцах вече с таа водчица.
В момента на КАТ са свалени веригите и до преди малко метоха и там. Ако някой не е пил и му се кретенее, да идва на паркинга на КАТ, аз ще снимам, че се охълцах вече с таа водчица.
Публикувано 13 декември 2010 - 23:41
Коце - никой не ти знае телефона
Майтапа настрана.... Аз мисля да разцъкам паркинга,пред битака,че Панчарево ми е по-далеч и по-малък.
Майтапа настрана.... Аз мисля да разцъкам паркинга,пред битака,че Панчарево ми е по-далеч и по-малък.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 14 декември 2010 - 00:14
абе мишо, я дай координати на тоя паркинг. На мен ми е близо и отдавна не съм простял с булдозера. Време е да намачкаме малко ламарини... хехе-майтап, но ако има преспи--газим, газим наред
Публикувано 14 декември 2010 - 01:06
банда айде нещо събота неделя .. Историческия музей нещо или Панчарево или деа знам и аз
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 14 декември 2010 - 10:32
Пред историческия музей има полиция перманентно - не стааа...
Аз вчера харесах паркинга на Метро до нас. Те сега нали работят денонощно, късно вечер няма никой. Вчера в 0:30 имаше две BMW-та там и се сукаха сукаха - две три кръгчета и си отидоха. Там е готино, щото освен осветлението няма други колци на паркинга, няма и дупки - асфалтирано е...
Иначе на Цариградско беше също приятно, но там не бих дрифтил, щото е опасно...
Аз вчера харесах паркинга на Метро до нас. Те сега нали работят денонощно, късно вечер няма никой. Вчера в 0:30 имаше две BMW-та там и се сукаха сукаха - две три кръгчета и си отидоха. Там е готино, щото освен осветлението няма други колци на паркинга, няма и дупки - асфалтирано е...
Иначе на Цариградско беше също приятно, но там не бих дрифтил, щото е опасно...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 14 декември 2010 - 12:15
Бояне батеее.... сложен казусабе мишо, я дай координати на тоя паркинг. На мен ми е близо и отдавна не съм простял с булдозера. Време е да намачкаме малко ламарини... хехе-майтап, но ако има преспи--газим, газим наред
Пускам снимка от бгмапс...
Та улица лавандула се води-обаче те там явно са няколко "лавандули",та тази която е успоредна на Жак Дюкло - ей там е паркинга на битака....
Напиши Жак Дюкло в bgmaps,та да видиш откъде ще ти е най-удобно да стигнеш
п.с. леле колко сложно и объркано
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 16 декември 2010 - 10:00
На вънка вие вук. Айде като спре да ходиме да се попързаляме.Ша взема камера та да има и филми и да се потегля.
ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН - ПРОДАЖБА, МОНТАЖ И НАСТРОЙКА ОТ МАКС ГАЗ
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
http://maxgas-bg.com/
бул. Асен Йорданов 17
+359 878 14 14 60
Публикувано 16 декември 2010 - 16:28
И аз мисля че днес трябва да се организираме.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 16 декември 2010 - 23:54
Мен вече ме арестуваха - за този сезон ми е сефте,
но за тази вечер ми стига
но за тази вечер ми стига
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Публикувано 17 декември 2010 - 10:19
Какво сгафи бе Круме..
Аз мислех снощи да развънкам на някой.. че тая Ес-ка.. направо ми *** мамата...
Снощи както винаги.. контакт... въртя ключа.. и нищо..
Няма кой да метне едни кабели... или поне да ме напсува....
Та накрая... разкачване на един акумулатор.. слагане на ЕС-ката.. реших , че няма да запали.. , че е само 72 ампера.. а на прасето.. саааамо 110..
Ама както и да е де.. запали.
Та я кажи ти какво си направил ?
П.С ... Ако някой се сети добър електричар да казва , че отидоха над 1000 лв за оправянето на тоя проблем , а той не се оправя
Аз мислех снощи да развънкам на някой.. че тая Ес-ка.. направо ми *** мамата...
Снощи както винаги.. контакт... въртя ключа.. и нищо..
Няма кой да метне едни кабели... или поне да ме напсува....
Та накрая... разкачване на един акумулатор.. слагане на ЕС-ката.. реших , че няма да запали.. , че е само 72 ампера.. а на прасето.. саааамо 110..
Ама както и да е де.. запали.
Та я кажи ти какво си направил ?
П.С ... Ако някой се сети добър електричар да казва , че отидоха над 1000 лв за оправянето на тоя проблем , а той не се оправя
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 18 декември 2010 - 08:35
Нищо не съм сгафил - просто няколко кръгчета пред НСА след мача,
а се оказа, че ни наблюдават
п.с. обаади се за проблема, имам някой предвид
а се оказа, че ни наблюдават
п.с. обаади се за проблема, имам някой предвид
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Публикувано 05 януари 2011 - 23:48
Айде,Илийка,изчака ми се чакането.Пускай клипчетата от днес.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 06 януари 2011 - 09:41
Всички клипове, снимки не сме правили, много е тъмно!
То и за клипове е тъмно, но по движението на фаровете става ясно за какво иде реч.
Всички отвън:
То и за клипове е тъмно, но по движението на фаровете става ясно за какво иде реч.
Всички отвън:
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни