Подаръци за нови членове на МБКБПредложения и коментари
Започната от mradulov, 22 дек 2009 - 20:55:20
39 мнения по тази тема
Публикувано 08 януари 2010 - 21:14
Можеш свържи се с колегата- Hooligan-
Там ще имаш повече информация)
Поздрави и добре дошъл
Там ще имаш повече информация)
Поздрави и добре дошъл
Публикувано 08 януари 2010 - 21:19
ok
блгодаря
блгодаря
само БЕНЦ само НИЕ
Публикувано 17 януари 2010 - 23:01
Аз искам сертификат в рамка, професионално направен, на който да пише че съм член на българския клуб .
Нещо, която да си окача някой ден в гаража
Давам подкуп
Давам подкуп
Публикувано 18 януари 2010 - 15:32
ok, тия дни ще нахвърлям няколко идеи за сертификат, ако се приеме от УС обещавам да ги имате
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 18 януари 2010 - 15:44
Виж за такова нещо и аз бих подал молба за членство в клуба..Ама се страхувам,че няма да мога да намеря двама гаранти за подкрепа на кандидатурата ми..Аз искам сертификат в рамка, професионално направен, на който да пише че съм член на българския клуб .
Давам подкуп
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Публикувано 18 януари 2010 - 15:45
Аз съм първия гарантВиж за такова нещо и аз бих подал молба за членство в клуба..Ама се страхувам,че няма да мога да намеря двама гаранти за подкрепа на кандидатурата ми..
Публикувано 18 януари 2010 - 15:49
Хулиганеее... не се хаби да подготвяш сертификат, защото вече се работи в тая насока. Още от миналата година.
Просто ще стане - споко. За март месец за следващото ОС мисля да са готови...
Просто ще стане - споко. За март месец за следващото ОС мисля да са готови...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 18 януари 2010 - 17:47
Аз искам сертификат в рамка, професионално направен, на който да пише че съм член на българския клуб .
Давам подкуп
Ами приготви си 45 лв. за подкуп на Илийката и си готов
Публикувано 18 януари 2010 - 20:40
Не само с препоръка това може да стане,Виж за такова нещо и аз бих подал молба за членство в клуба..Ама се страхувам,че няма да мога да намеря двама гаранти за подкрепа на кандидатурата ми..
но като цяло опасенията ти са основателни
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 19 януари 2010 - 07:46
Така и си мислех. Защото преди като коментирахте тук гласно как ще се избират новите членове, аз попитах плахо " а изпит по физическа подготовка ще имали?". Плахо попитах защото поради физическа недостатъчност отървах казармата. Та вие ми отговорихте :"Да, ще има,защото на нас тюфлеци в клуба не ни трябват" Боже,викам,къде съм тръгнал и аз после като разбрах, че от вас са изкарали казармата като жандармеристи...ЕХ мъка,мъка...Не само с препоръка това може да стане,
но като цяло опасенията ти са основателни
Благодаря ти Сами /sam-1/ ! Благодаря ти, приятелю, че само ти единствен си готов да да ми станеш гарант. Ама казаха, че само един не е достатъчно..
Кво да се прави.Ей така ще си остарея в този форум само като прост потребител...
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Публикувано 19 януари 2010 - 08:21
Така и си мислех. Защото преди като коментирахте тук гласно как ще се избират новите членове, аз попитах плахо " а изпит по физическа подготовка ще имали?". Плахо попитах защото поради физическа недостатъчност отървах казармата. Та вие ми отговорихте :"Да, ще има,защото на нас тюфлеци в клуба не ни трябват" Боже,викам,къде съм тръгнал и аз после като разбрах, че от вас са изкарали казармата като жандармеристи...ЕХ мъка,мъка...
Благодаря ти Сами /sam-1/ ! Благодаря ти, приятелю, че само ти единствен си готов да да ми станеш гарант. Ама казаха, че само един не е достатъчно..
Кво да се прави.Ей така ще си остарея в този форум само като прост потребител...
Имаш още един в мое лице , ма ни знъм мога ли да бъда, ш трее да питаме ръководството
Публикувано 19 януари 2010 - 08:38
Ето, намерих още един приятел готов да се жертва за мене..Благодарско,ама немаше зашто.Само неприятности да си навлечеш...
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Публикувано 19 януари 2010 - 10:13
Фика-много се съмнявам,дали наистина искаш членство,но ако е така и моя скромен глас значи нещо,то той е за теб
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 19 януари 2010 - 10:24
Още едно "Благодарско"! Вече си имам трима гаранти.. "Може да са трички,ама са добрички" ли беше казала лисицата..
Благодаря ти,Мише, ама виж какво казва по-горе Крумчо. "..Като цяло опасенията ми са основателни" А на Крумчо аз му вярвам,защото той е важен фактор..Още от времето, когато завеждаше рубриката "Поздрави и честитки" ....
Благодаря ти,Мише, ама виж какво казва по-горе Крумчо. "..Като цяло опасенията ми са основателни" А на Крумчо аз му вярвам,защото той е важен фактор..Още от времето, когато завеждаше рубриката "Поздрави и честитки" ....
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Публикувано 19 януари 2010 - 10:41
Не съм сигурен, че разбирам дали говорите сериозно или по-скоро с някаква ирония, но толкова ли е трудно да се стане член на клуба в действителност?
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни