Не съм сигурен, че разбирам дали говорите сериозно или по-скоро с някаква ирония, но толкова ли е трудно да се стане член на клуба в действителност?
Спокойно! Всичко е на т***к!
Публикувано 19 януари 2010 - 10:48
Не съм сигурен, че разбирам дали говорите сериозно или по-скоро с някаква ирония, но толкова ли е трудно да се стане член на клуба в действителност?
Публикувано 19 януари 2010 - 10:58
Спокойно! Всичко е на т***к!
Публикувано 19 януари 2010 - 11:02
Никога не съм правил разлика,между членове и "прости потребители",камо ли да виждам в някой "важен фактор"важен фактор..
Публикувано 19 януари 2010 - 11:04
И стига съм писал тук,че виж колегите запчнаха да се притесняват относно "кастинга за членство" тук
Публикувано 19 януари 2010 - 11:06
Публикувано 19 януари 2010 - 11:10
...Още от времето, когато завеждаше рубриката "Поздрави и честитки" ....
Публикувано 19 януари 2010 - 11:11
Значи според мен най-важното е да имаш желание-ако имаш желание ще имаш и време да идваш по срещи и мероприятия...Сумата според мен не би била проблем за никой.Относно заявлението-моето такова Nick Chuck и Илия ми го подписаха на масата ... Най-бързо и лесно става,а утре сме в КомититеЗа да не занимавам хората на лични ще попитам и тук - колко време отнема да ти кажат одобрен ли си, или не за член....пуснах си заявлението на 07.01. и до днес - нищо ?
Публикувано 19 януари 2010 - 11:20
Значи според мен най-важното е да имаш желание-ако имаш желание ще имаш и време да идваш по срещи и мероприятия...Сумата според мен не би била проблем за никой.Относно заявлението-моето такова Nick Chuck и Илия ми го подписаха на масата ... Най-бързо и лесно става,а утре сме в Комитите
Публикувано 19 януари 2010 - 11:24
Не е задължително лично-пиши л.с. на Илия и ще ти отговори на секундатаСумата съм я превел на 11.01., а и не прочетох, че подаването на заявлението трябва да става лично, което явно съм пропуснал. Ако знаех, нямаше да го пращам по пощата. До желание и възможности...имам, но имам и дете на 3 месеца и свободно време нямам много в момента.
Публикувано 19 януари 2010 - 11:34
Не е задължително лично-пиши л.с. на Илия и ще ти отговори на секундата
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни