SRS - свети известно време след запалване
Започната от Silverstar, 12 дек 2009 - 22:20:53
41 мнения по тази тема
Публикувано 16 декември 2009 - 09:47
Темата навлезе в дълбоките дебри на теорията,така че любознателните и ползващи английски могат да прочетат за принципите тук
При мене SRS-а остава да си свети ако няма пътник на предната седалка.Седне ли някой - изгасва.Това ми е повредата...
При мене SRS-а остава да си свети ако няма пътник на предната седалка.Седне ли някой - изгасва.Това ми е повредата...
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Публикувано 16 декември 2009 - 10:25
Темата навлезе в дълбоките дебри на теорията,така че любознателните и ползващи английски могат да прочетат за принципите тук
А постоянно ли ти свети или за известно време? При мен около 1-2 минути горе долу, после спира.
Честно казано изобщо не съм обръщал внимание дали има разлика ако пасажерската седалка е заета или не - сякаш ако не е заета свети по-дълго...
Странното е, че ако има проблем би трябвало да свети постоянно, а не да изгасне след време - т.е. едва ли проблемът се е оправил, но сигнал вече няма...
Незнам каква точно е логиката, но всички други лампи светят докато не оправиш въпросното нещо (поне за фарове, води и тн де).
Публикувано 16 декември 2009 - 10:57
От една година е така.След запалване на колата остава да си свети постоянно.Седне ли някой - изгасва..
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Публикувано 16 декември 2009 - 12:12
Слагай бордюра коегаОт една година е така.След запалване на колата остава да си свети постоянно.Седне ли някой - изгасва..
Публикувано 16 декември 2009 - 13:25
Като тръгна сам се оглеждам за спътница...Иначе в багажника имам едно чувалче цемент за краен случай ако не си намеря подходяща другарка...Слагай бордюра коега
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Публикувано 16 декември 2009 - 14:25
Съвсем объркано стана положението
В крайна сметка какво би трябвало да показва по-продължителното светене на тази лампа - проблем с датчици, кабели, еърбегове и др. и ако е така защо в крайна сметка след след известно време изгасва, или "информира", че на съседното място няма човек
Последното ми се струва абсурдно някак си...
В крайна сметка какво би трябвало да показва по-продължителното светене на тази лампа - проблем с датчици, кабели, еърбегове и др. и ако е така защо в крайна сметка след след известно време изгасва, или "информира", че на съседното място няма човек
Последното ми се струва абсурдно някак си...
Публикувано 16 декември 2009 - 14:44
Иди да ти прочетат какви грешки имаш записани...
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Публикувано 22 декември 2009 - 12:12
Тези дни и при мен посвети известно време да речем 60 секунди, предполагам че е от зверския студ, колата беше навън и като я запалих датчика показа -13.5
Да не говорим че стрелките на таблото ( оборотомер и температура ) тръгнаха след около 10 минути.
Да не говорим че стрелките на таблото ( оборотомер и температура ) тръгнаха след около 10 минути.
Публикувано 22 декември 2009 - 12:53
Да така ще е най-добре......а автоджамбазите много лесно решават твоя проблем....махат крушката.Иди да ти прочетат какви грешки имаш записани...
Публикувано 22 декември 2009 - 13:06
...Тази червената от таблото и жълтата/диода/ на копчето до скоростния лост на централната конзола../Говорим за W210... /Да така ще е най-добре......а автоджамбазите много лесно решават твоя проблем....махат крушката.
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Публикувано 22 декември 2009 - 13:11
...Тази червената от таблото и жълтата/диода/ на копчето до скоростния лост на централната конзола..
А кое е това копче с жълт диод и къде по-точно се намира?
Публикувано 22 декември 2009 - 18:22
Фиката говори за 210А кое е това копче с жълт диод и къде по-точно се намира?
Публикувано 22 декември 2009 - 23:08
Фиката говори за 210
Мерси, това обяснява нещата! Реших, че някое копче ми липсва нещо
И все пак какво е, ако може да се обясни с две думи, че ми стана интересно?
Публикувано 23 декември 2009 - 09:01
Обяснявам. Говорим за W210. Този индикатор /жълта лампа до скоростния лост на централната конзола/ е за изключен еърбег.При контактен ключ в положение 1 или 2 тази лампа светва за около 6 сек.Около 2 сек. по дълго от червения индикатор на таблото SRS. Ако на предната седалка е монтирано детско столче лампата остава да свети непрекъснато и индикира,че еърбега срещу предната седалка е изключен.Мерси, това обяснява нещата! Реших, че някое копче ми липсва нещо
И все пак какво е, ако може да се обясни с две думи, че ми стана интересно?
Благодаря за вниманието!
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Публикувано 23 декември 2009 - 09:17
Благодаря за информацията! Винаги е хубаво да се научи нещо ново
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни