4матик или задно и аз нямам проблеми,зимата в най големите коловози сам карал,един път не ми е поднесла,просто проблема е в задкормилното устройство повечето пъти а все колата виновна.Моите приятели като кажат задно зимата малеееее.3та кола ми е със задно проблеми съм нямал дори и там където предното остават встрани от пътя Основен принцип в живота ми е търси грешката първо в себе си,ако там я няама да ти е спокойноДа колега съгласен съм , че буксува и има дрифт с МБ с задно но пък чак да го заключа в гаража за това си е прекалено,Не те навивам но ако имаш възможност вземи един 4матик и тогава ще махнеш и двете коли итая със задно и другата с предно,Ще са излишни.
"Знаете, че сте в 124-ката, когато...?"
Започната от projektzwo, 20 ное 2009 - 11:48:38
112 мнения по тази тема
Публикувано 14 декември 2012 - 13:23
Публикувано 12 януари 2013 - 12:59
4уството когато запаля 6-така и запо4не да мърка ,4уството след 3 хиляди км каране без по4ивка все едно съм тръгнал преди 30 минути,возията,как мерника дели пътя.Има само една кола за мен MB W124
Този пост е редактиран от edoc: 12 януари 2013 - 13:00
Публикувано 12 януари 2013 - 22:40
4уството когато запаля 6-така и запо4не да мърка ,4уството след 3 хиляди км каране без по4ивка все едно съм тръгнал преди 30 минути,возията,как мерника дели пътя.Има само една кола за мен MB W124
Като се включи вискот перката звука е невероятен и неповторим. А имах и много приятна случка наскоро, отива да видя едно младо п(т)иче 18 тамън навършени, лека заигравка с нея, та отивам с друга кола, на мой приятел, просто така станаха нещата (колата е BMW 320d compact 2002 и тя черна и тя с прилични джанти), качва се вечерта куконата в нея, отваря вратата и втората приказка беше "Абееее къде ти е на тебе колата? Що караш тия бръмбари" Много се смях после като останах сам, но поне явно още вади много сериозно окото на околните, а не само на заклетите фенове.
п.п. Мисля, че е пределно ясно на всички какво се случва с тия дето им правят впечатление с Mercedes 2012 ли е взимаш или с Kadett 87. Бой, бой, бой три педи под брадичката, с третата ръчичка и ай бегом да сучеш!
Публикувано 25 август 2013 - 23:59
Когато чуя мазния звук от вакума на централното, затворя вратата все едно затварям сейф, врътна ключъ и мечока оживее, мерника се премества надясно, леко поклащане и кефа започва!!! Че всеки ме пита как с този мотор върви толкова, че хората като видят черен Мечок ти правят път и както е казано:
Мерцедеса си е МЕРЦЕДЕС!!!
Публикувано 02 октомври 2013 - 14:58
-когато се хвана, че все по-често оставям панела от аудиото вкъщи, защото просто искам да шофирам в тишината, която се получава в купето на тази кола
-когато съм оставил на паркинг светлина и чуя от някого "забравил си фаровете и единият ти е изгорял"
-когато някой абсолютен скептик ми разтегне локума за дъртите Мерджани и го сложа да покара 2-3 км и го питам после "Е КАК Е"
-когато никой не ми бипка докато паркирам успоредно дългото 4 и не знам си колко метра комби с 2 маневри на тясна уличка в центъра
-респективно когато от центъра за градска мобилност ме питат как съм го събрал в малкото останало пространство между двете други коли
-когато се прибера от дълъг път, примерно от дедото, или от наше село, си търся причина пак да шофирам вместо да си легна
Публикувано 17 октомври 2013 - 16:24
Що никой не пише бе няма нови 124каджии май...
И още нещо - когато си купувам бушони и ме питат ТИ МОСКВИЧ ЛИ КАРАШ БЕ- е това е безценно!
Публикувано 12 февруари 2014 - 21:59
Що никой не пише бе няма нови 124каджии май...
И още нещо - когато си купувам бушони и ме питат ТИ МОСКВИЧ ЛИ КАРАШ БЕ- е това е безценно!
Има има, просто съм съгласен с всичко казано до момента и няма с какво да допълня защото съм още пресен (от няколко дни я имам)
Публикувано 21 февруари 2014 - 00:48
невероятен автомобил само 124-ка
Публикувано 21 февруари 2014 - 10:48
Знаем че сме в нея, когато спрем за гориво и видиме в огледалото газаджията да се търти очуден като търси зарядното по брони, калници, но не и където му е мястото.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 19 март 2014 - 03:06
Skoro si vzex o4ilarka, 300 tubodiesel 1998 ,ako moje6e da prexvarla motora i sk.kutia na starata si 300E 24 valve..................................recaro,sportline,.....eeeeeeee .
Сково си взех очиларка, 300ТД 1998. Ако можеше да прехвърля мотора и скоростите на старата си 300Е 24v....
recaro, sportline, .... eхее...
Кирилицата е задължителна!
Този пост е редактиран от hammer^BaTe: 19 март 2014 - 09:29
Публикувано 19 март 2014 - 07:16
Когато по време на оживен разговор влязат за първи път в колата ми и замлъкнат напрягайки се да чуят двигателя.
Колегата с новото пежо,рено,фолксваген и др.те гледа и се чуди защо както си седиш в колата се надуваш и усмихваш постоянно!
Публикувано 19 март 2014 - 09:13
Когато се возиш в нея и видиш неравност по пътя (БГ снаждане на панелите по мостовете), повдигаш си Г***, присвиваш очи, изпотява ти се ръката от стискане на дръжката и чакаш големия удар........ и нищо, само усмивката на шофьора.
Публикувано 10 април 2014 - 23:46
бензин, автоматик, климатик, шибедах и касетка в радиото..))). и за капак надуване на шофьорската седалка с наместваща се ломбална опора и всичко това купено за 2200 лева ... несравнимо удоволствие от возията и управлението...при всички тези удоволствия на кой му дреме колко харчи...)))
Публикувано 19 април 2014 - 22:17
Осем години кеф... Сега е на майстор за смяна на повечето ламарини и цялостна боя и почваме нов живот...) Взех я на 150 000 (всички са на толкова по автокъщите), сега е на 400 000. Някой ден ще и сложа шестак с автомат и ще си остарея с нея...
Този който писа са шофиране зимата - с четири зимни гуми съм минавал където минават снегорините и аз след тях, безброй пъти в снежна България, както и два пъти в ледена Румъния и един път в блокирана от сняг Украйна.. Няма толкова стабилна в снега кола, ако си с правилните гуми. Хем съм минал още около 38 мои лични коли и в момента имам и джипка и кола с предно - демек - мога да сравня...
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни