Дневни светлини.хм...
Започната от a_atanasov, 18 окт 2009 - 19:53:21
33 мнения по тази тема
Публикувано 02 ноември 2009 - 08:30
И аз да се включа в темата,това нещо с автоматичното пускане на фаровете,е много хубава и удобна екстра.Това което предлага колегата Люси ме устройва напълно.Само едно питане,имам към него,предполагам не е проблем да се добави още едно реленце,което при дръпната ръчна спирачка,и работещ двигател,да гаси фаровете.Ако е така,нека колегата остави някакви координати,да се свържа с него и да монтираме едно от устройствата.

Публикувано 02 ноември 2009 - 09:34
Ако ти кажа, че сутринта докато чистех скреж от стъклата и бях оставил колата на ръчна и съм пуснал климата на макс и реотаните на задните и като пуснах и къси и мотора се изфорсира почти до 1500 об/мин и тамън същото ми хрумна - може ли като е на ръчна да ги гаси
Ама на Люси устройството е готово, няма да го променя, а и аз чакам да се кръстосаме и двамата да сме свободни, че да ходя...

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 02 ноември 2009 - 19:50
Аз мисля че може да стане номера с ръчната,ако се прекара захранването на устройството през реле което се командори от ръчната.
Нека Луско да каже...
Нека Луско да каже...
Публикувано 06 ноември 2009 - 17:37
Би могло с още едно реле да се направи, но то ще дублира ключето което слагам. Релето трябва да е обратно /нормално затворено и при ток на бобинката да прекъсва веригата/. Идеята е добра и ще я коментирам с майстора. Поръчал съм му и за плавно запалване да помисли.

0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни