Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Дневни светлини.хм...

• Please log in to reply
33 мнения по тази тема

#31 Рифела

Рифела

Напреднал

• Потребители на форума
  • 295 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 02 ноември 2009 - 08:30

И аз да се включа в темата,това нещо с автоматичното пускане на фаровете,е много хубава и удобна екстра.Това което предлага колегата Люси ме устройва напълно.Само едно питане,имам към него,предполагам не е проблем да се добави още едно реленце,което при дръпната ръчна спирачка,и работещ двигател,да гаси фаровете.Ако е така,нека колегата остави някакви координати,да се свържа с него и да монтираме едно от устройствата. :icon_coolgrin:
  • 0
Публикувано изображение

Публикувано изображение

#32 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 02 ноември 2009 - 09:34

Ако ти кажа, че сутринта докато чистех скреж от стъклата и бях оставил колата на ръчна и съм пуснал климата на макс и реотаните на задните и като пуснах и къси и мотора се изфорсира почти до 1500 об/мин и тамън същото ми хрумна - може ли като е на ръчна да ги гаси :) Ама на Люси устройството е готово, няма да го променя, а и аз чакам да се кръстосаме и двамата да сме свободни, че да ходя...
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#33 Mien

Mien

Напреднал

• Потребители на форума
  • 647 Мнения:
  • Град:Свиленград
  • Автомобил:
    1.W202-250d-605 910-automat-1994г.
    2.HONDA Eve 50cc-3hp-1988г.

Публикувано 02 ноември 2009 - 19:50

Аз мисля че може да стане номера с ръчната,ако се прекара захранването на устройството през реле което се командори от ръчната.
Нека Луско да каже...
  • 0

#34 Lusco

Lusco

Напреднал

• Потребители на форума
  • 583 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 2.5D комби автоматик

Публикувано 06 ноември 2009 - 17:37

Би могло с още едно реле да се направи, но то ще дублира ключето което слагам. Релето трябва да е обратно /нормално затворено и при ток на бобинката да прекъсва веригата/. Идеята е добра и ще я коментирам с майстора. Поръчал съм му и за плавно запалване да помисли. :)
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни