Публикувано 28 декември 2009 - 23:06
Виж какво , в случая не става въпрос дали има или не. Модела е достатъчно разпространен по автоморгите , така , че при желание , и малко влагане на средства в колата много лесно може да ги има и тези неща и то захабени сходно с колата т.е. на нейната възраст. Предлагаш да не спамим темата , а в случая подтикваш към спам. Имам впредвид , че "Класик"-а не е лишен от екстри както го описваш , а си има един достатъчно добър набор от екстри , а в случая дадох пример с моя , който има и някои , които и някои "Авангард" нямат. И от тези неща , които си изброил , незнам , кое е голямата екстра , сините съкла или решетката , или пък окачването , а може би махагона , кое по точно се води екстра. На кой му пука за тези работи? Да си призная , че когато купувах , моята изобщо не съм се интересувал от това дали е "Класик" , "Елеганс" или "Авангард" или там каквито още има , а разберах в последствие , интересуваше ме да е запазена на външен и вътрешен вид и да е на възможно по малко километри за модела. Интересуваше ме така наречената от теб "чамовата дъска" да е запазена без драскотини и захабявания , салона да не е протъркан и скъсан и на външен вид да е запазена и да има екстрите , които са ми необходими , само няма мулти волан , авто пилот и автоматик от това , което ми трябва , ама кво да се прави "Класик" е. От там на татъка , джанти 16' , решетка , някакъв си хром по дръжките и лайсните , въобще на ме е интересувало дали ги има или не или пък спортното окачване , все пак това не е спортен автомобил , а пък и понеже си не съм се интересувал и ги нямам тези така прословути екстри , все пак да допълня , че колата не е без решетка , стъкла , дръжки и лайсни на вратите и без окачване.