Събор на клубамалко организационни въпроси и отговори
Започната от Илия Горанов, 27 авг 2009 - 14:14:03
36 мнения по тази тема
Публикувано 29 август 2009 - 09:03
Там сьм с 2-ка стая
Публикувано 31 август 2009 - 08:06
Айвънхоу също иска да се запише за двете нощувки,Крайно време е и аз да се запиша за една единична(освен ако айвънхоу не е на друго мнение) за двете нощувки
но по тел. нещо не се доразбрахме каква стая му е необходима.
Скоро,
като надуши интернет ще влезне и ще каже
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 31 август 2009 - 14:29
И за мен стая двойка . Само , че не разбрах кога са датите от 1-ви Октомври или от 2-ри Ноември?
НО СЪМ ТАМ КОГАТО И ДА Е!!
НО СЪМ ТАМ КОГАТО И ДА Е!!
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 31 август 2009 - 14:42
И за мен стая двойка . Само , че не разбрах кога са датите от 1-ви Октомври или от 2-ри Ноември?
Значи датата е 2 - 4 октомври. Ноември ще има други работи, за тях по-късно ще уточним. Съборът е началото на октомври месец.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 31 август 2009 - 17:11
аз по нататъка ще кажа защото незнам кога ще почивам пак и си изгърмях и отпуската
Публикувано 31 август 2009 - 19:38
става дума за петък, събота и неделя
именно затова казваме малко повече от месец по-рано, за да може да се планира отпуска за тогава
именно затова казваме малко повече от месец по-рано, за да може да се планира отпуска за тогава
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 31 август 2009 - 20:24
четворка с 2 нощувки
Публикувано 04 септември 2009 - 00:16
Здравейте ,
Имам няколко въпроса :
1.Кога най късно мога да кажа евентуално каква стая ще ми трябва и за колко време ?
2.За една нощувка единична стая има ли въобще смисъл да пиша в темата ?
3.Има ли някаква група която ще тръгва от София или всеки сам - кой когато може ?
4.Фирмата в която работя е семейна и могат да ме командироват и разходите да ми се признаят .. дали ще мога да получа фактура от хотела за моя престой там ?
Решил съм в най скоро време да се присъединя към клуба като един активен член
Благодаря
Имам няколко въпроса :
1.Кога най късно мога да кажа евентуално каква стая ще ми трябва и за колко време ?
2.За една нощувка единична стая има ли въобще смисъл да пиша в темата ?
3.Има ли някаква група която ще тръгва от София или всеки сам - кой когато може ?
4.Фирмата в която работя е семейна и могат да ме командироват и разходите да ми се признаят .. дали ще мога да получа фактура от хотела за моя престой там ?
Решил съм в най скоро време да се присъединя към клуба като един активен член
Благодаря
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 04 септември 2009 - 10:34
1. Кога най-късно ще знам в края на другата седмица, когато ще знам и точните цени.
2. Ще намерим всякаква стая за всякакъв брой нощувки.
3. Група от София ще тръгне най-вероятно в петъка сутринта. Поне досега винаги така е правено. Вероятно и групата от Пловдив ще се присъедини към колоната. За трябва даже имахме авто колона с пилотна кола с буркани и последна кола с буркани. Вероятно и този път ще има подобна организация.
4. Мисля, че няма да има проблеми за издаване на фактури за всеки поотделно. Тъй като всеки ще си плаща поотделно. Поне досега организацията е била такава, така че и сега ще бъде подобна.
5. Ще те очакваме в клуба. През декември ще имаме акция по набиране на нови членове за 2010 г. и вече има поне 5 - 6 човека, които чакат на опашката Така че, добре дошъл.
2. Ще намерим всякаква стая за всякакъв брой нощувки.
3. Група от София ще тръгне най-вероятно в петъка сутринта. Поне досега винаги така е правено. Вероятно и групата от Пловдив ще се присъедини към колоната. За трябва даже имахме авто колона с пилотна кола с буркани и последна кола с буркани. Вероятно и този път ще има подобна организация.
4. Мисля, че няма да има проблеми за издаване на фактури за всеки поотделно. Тъй като всеки ще си плаща поотделно. Поне досега организацията е била такава, така че и сега ще бъде подобна.
5. Ще те очакваме в клуба. През декември ще имаме акция по набиране на нови членове за 2010 г. и вече има поне 5 - 6 човека, които чакат на опашката Така че, добре дошъл.
Публикувано 05 септември 2009 - 22:33
Нещо ми се види, че сме ...мънечко
Пишете и мен(с жената де)
Стаята да е с две легла, баничка, тоалетна и ТВ.
Менюто е без значение - само ракийката да е качествена - от грозде или сливи
И най- важното ...всички да сме там!!!
Поздрави
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 05 септември 2009 - 22:56
Нещо ми се види, че сме ...мънечко
Поздрави
От Доктора имаш 500ml сливова отлежала, гарантирано че ще доиде защото аз я пълня..
Три Лъчева Звезда В Кръг -->> Мерцедес-Бенц W124
Публикувано 05 септември 2009 - 23:03
АхаОт Доктора имаш 500ml сливова отлежала, гарантирано че ще доиде защото аз я пълня..
От сега се почва значи
Така де - Аз съм ...ЗА
Поздрави
Публикувано 05 септември 2009 - 23:11
Аха
От сега се почва значи
Така де - Аз съм ...ЗА
Поздрави
Ако не вярваш попитаи mbenz за качеството на ракията на doktoras, той ще ти каже.
Три Лъчева Звезда В Кръг -->> Мерцедес-Бенц W124
Публикувано 05 септември 2009 - 23:18
Нещо mbenz зачезнаАко не вярваш попитаи mbenz за качеството на ракията на doktoras, той ще ти каже.
Звъннах му веднъж - дваж по тел.(преди месец -два де) и нещо го нема
Трябва да го задействаме и него
Поздрави
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни