Вапросче относно R129
Започната от MB_W124, 22 авг 2009 - 13:49:28
105 мнения по тази тема
Публикувано 25 август 2009 - 08:28
http://forum.mercedes-benz-clubs.com/
За да се регистрираш да пишеш, трябва да имаш клубна карта.
А иначе за да четеш не ти трябва нищо.
За да се регистрираш да пишеш, трябва да имаш клубна карта.
А иначе за да четеш не ти трябва нищо.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 25 август 2009 - 09:44
Много ти Благодаря това Френски форум ли беше или Немски.
Ще почета поне малко да науча това унова..
Ще почета поне малко да науча това унова..
Три Лъчева Звезда В Кръг -->> Мерцедес-Бенц W124

Публикувано 25 август 2009 - 20:48
Форумът е международен, пише се основно на немски и английски.
Иначе форумът е на централата на Мерцедес (официален) и се поддържа от Щутгарт.
Иначе форумът е на централата на Мерцедес (официален) и се поддържа от Щутгарт.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 25 август 2009 - 23:46
Като цяло форумат е прекрасен днес го разгледах, а нашите клубни карти въжът ли към техния форум и клуб..

Публикувано 25 август 2009 - 23:55
Да важат. Членовете на нашия клуб, които са пуснали заявка вече трябва да са си получили паролите и номерата на картите на e-mail.
А самите карти ги очаквам по пощата да пристигнат в най-близко бъдеще. Иначе картите са валидни 1 година и се издават през декември. Важат от 1 януари до 31 декември на следващата година. Тази година ги издаваме по-късно, защото ни приеха средата на годината в организацията и докато придвижим документите мина доста време. Таксата е 2 евро на карта на година, които ще се платят от членския внос на съответните хора.
Както се досещате, карти се издават само на членовете на клуба
А всеки е добре дошъл - линкчето към заявлението за членство е в горния десен ъгъл.
А самите карти ги очаквам по пощата да пристигнат в най-близко бъдеще. Иначе картите са валидни 1 година и се издават през декември. Важат от 1 януари до 31 декември на следващата година. Тази година ги издаваме по-късно, защото ни приеха средата на годината в организацията и докато придвижим документите мина доста време. Таксата е 2 евро на карта на година, които ще се платят от членския внос на съответните хора.
Както се досещате, карти се издават само на членовете на клуба
А всеки е добре дошъл - линкчето към заявлението за членство е в горния десен ъгъл.
Публикувано 26 август 2009 - 09:03
Сега вече остава да членувам и...

Публикувано 26 август 2009 - 12:16
Ами хайде де... то годината мина, но вече има няколко човека, които са се наредили за догодина (щото за 3 месеца няма смисъл да се плаща чл. внос за тази година)... Та декември ей го на.
Публикувано 03 септември 2009 - 08:27
Нали се чува че от 01.01.2010 ще отпадат акцизите, та думата ми е ако отпаднат точно R129 ще е колата. Доста гледах и най-накрая на това съм се спрял. Само дето не знам още какъв ще е мотора. Шестак или осмак-това е въпроса ????
Четох доста статистики и таблици но сякъш не става някакък един 8-ак да гори 9/100 извънградско. За 6-цилиндровия съм по-съгласен.
Мен лично ми трябва кола за извън селско ,така че градското е на заден план.
Мен лично ми трябва кола за извън селско ,така че градското е на заден план.
Публикувано 03 септември 2009 - 08:42
Нали се чува че от 01.01.2010 ще отпадат акцизите, та думата ми е ако отпаднат точно R129 ще е колата. Доста гледах и най-накрая на това съм се спрял. Само дето не знам още какъв ще е мотора. Шестак или осмак-това е въпроса ????
Четох доста статистики и таблици но сякъш не става някакък един 8-ак да гори 9/100 извънградско. За 6-цилиндровия съм по-съгласен
Значи да разбирам че като цяло, си се спрял на 6-цилиндровия а статистиките и таблиците от гугал ли ги изваде.
Как така 8-цилиндровия извън града гори 9/100

Публикувано 03 септември 2009 - 08:51
Виж сега примерно ТУК На 500 му дават 9.6/100
Доста четох и в раздел-колко горят колите ни и видях разходи на които и БТР може да завиди. Колко е реалния разход ме интересува защото в краен резултат това си е от значение. Производителите е ясно че бая послъгват
Доста четох и в раздел-колко горят колите ни и видях разходи на които и БТР може да завиди. Колко е реалния разход ме интересува защото в краен резултат това си е от значение. Производителите е ясно че бая послъгват
Публикувано 03 септември 2009 - 17:23
Ами реалния разход на Осмака немога да ти кажа точно, но много зависи как ще го караш ако е постояно на МАХ под 15/100, 16/100 няма да можеш да го свалиш.

Публикувано 03 септември 2009 - 20:11
Колегата е прав, че разхода много зависи от стила на каране. Градско няма да коменирам, щото на 8-мак ще е поне 29 л/100км кротко каране, на 6-така 23л/100км кротко софийско.Ами реалния разход на Осмака немога да ти кажа точно, но много зависи как ще го караш ако е постояно на МАХ под 15/100, 16/100 няма да можеш да го свалиш.
Аз имам опит с едно W140 S500 магистрално от София до Пловдив даде 10л/100км, кротко 120-140 км/ч на круиз контрол, климатика пуснат. Сметам че е нормално с по-лекото купе разхода при културно каарне да е по-нисък, демек 8-9л/100км.
Накой ден, малкия, като си има негова кола, сигурно аз и жената ще си веем задниците с нещо подобно през почивните дни, но за из града(по-специално София), тая кола е грехота!!! Ако човек не си знае парите и има верига бензиностанции е друг въпрос.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 03 септември 2009 - 22:26
Колегата е прав, че разхода много зависи от стила на каране. Градско няма да коменирам, щото на 8-мак ще е поне 29 л/100км кротко каране, на 6-така 23л/100км кротко софийско.
Аз имам опит с едно W140 S500 магистрално от София до Пловдив даде 10л/100км, кротко 120-140 км/ч на круиз контрол, климатика пуснат. Сметам че е нормално с по-лекото купе разхода при културно каарне да е по-нисък, демек 8-9л/100км.
Накой ден, малкия, като си има негова кола, сигурно аз и жената ще си веем задниците с нещо подобно през почивните дни, но за из града(по-специално София), тая кола е грехота!!! Ако човек не си знае парите и има верига бензиностанции е друг въпрос.
Колега немога да бъдя много сигорен, но все пак да попитам това несали много големи разходи и за Шестака и за Осмака.

Публикувано 03 септември 2009 - 22:31
Ами аз софийско, тия разходи ги докарвам с Рено Клио 1.1Колега немога да бъдя много сигорен, но все пак да попитам това несали много големи разходи и за Шестака и за Осмака.
Моторите са на възраст, когато са проектирани, последната мисъл е била за пестен на гориво. Жаднички са си, но предполагам, че с много усилия може да се спести литър-два.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА