ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 25 август 2012 - 19:00
ахахха номера на Сиерата ццепи мрака KOKL :Д
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 25 август 2012 - 21:45
Не знам какви са ви впечатленията за газта от Лукойл , ама сипах на бмв-то до горе , ми то все едно карам 40 коня автомобил .... а от омв-то газта е супер , както и от Шел , нещо не ме радва газта от Лукойла...
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 25 август 2012 - 22:19
Не , направих я да не бучи , смисъл ускорява си , ама не е както преди 3-4 дни със газта от еко
Преди на газ на бензин се изправяше предницата , сега мъртва работа , добре че е 28 литра бутилката , че заминаха бързо
Преди на газ на бензин се изправяше предницата , сега мъртва работа , добре че е 28 литра бутилката , че заминаха бързо
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 25 август 2012 - 22:38
Не , ес-класата е по удобна , бмв-то някак си , не мога да се нагмезда и да си върша работата Така в есовицата ми е широко
Преди да го направя тихо , бучеше страшно много и я имаше илюзията , че много върви хаха С каквато и ще газ да е , се се возя икономично , няма и 15 лева / 100 км градско , а извънградско има няма 10 лева
Преди да го направя тихо , бучеше страшно много и я имаше илюзията , че много върви хаха С каквато и ще газ да е , се се возя икономично , няма и 15 лева / 100 км градско , а извънградско има няма 10 лева
Публикувано 25 август 2012 - 23:12
Не ме разбра правилно...,имах в предвид че БМВтата много бучат и малко вървят.
Демек само реве като магаре у падина и нищо повече
Публикувано 26 август 2012 - 19:27
Къде отиде темата за предложението за събор през октомври..бях я видяла през телефона и искам да я прочета, но не я намирам.
Публикувано 26 август 2012 - 19:33
Мисля , че за тая година няма още организация
http://forums.mbclub...уб-българия-за/
Ето я миналогодишната , която я организира адаша.
Ако е време , може да мислим къде да е тази година общата среща
http://forums.mbclub...уб-българия-за/
Ето я миналогодишната , която я организира адаша.
Ако е време , може да мислим къде да е тази година общата среща
Публикувано 26 август 2012 - 19:42
Много съм изкуфяла ама...
Публикувано 26 август 2012 - 19:51
Не, не си.
Нещо моренцето ти се е отразило май...
Нещо моренцето ти се е отразило май...
Публикувано 26 август 2012 - 20:02
За пръв път отивам "на море" и не стигам дори до пясъка..а се чудех на всички морски чеда как може да живеят на море и да не ходят на плаж.
Но пък каква червена рокличка на бели точки си купих..трепач..и обувки намерих такива даже...същинска калинка съм...
Шопинга наистина действа лечебно на жените!
Но пък каква червена рокличка на бели точки си купих..трепач..и обувки намерих такива даже...същинска калинка съм...
Шопинга наистина действа лечебно на жените!
Публикувано 26 август 2012 - 20:07
Аз и този уикенд не стигнах до плажа...
Шантава работа.
Оня ден до 3 часа текили, нощно къпане в басейна, разни други екстри
Вчера пак до зори
Утре отивам да си почина в офиса, че вторник пак се очертава запой
Шантава работа.
Оня ден до 3 часа текили, нощно къпане в басейна, разни други екстри
Вчера пак до зори
Утре отивам да си почина в офиса, че вторник пак се очертава запой
Публикувано 26 август 2012 - 20:23
Абе големи купонджии тези варненци уее
Публикувано 26 август 2012 - 21:21
Да можеше цялата година да е Лято та да сте си най големите купонджий .. ама не може
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 26 август 2012 - 23:18
Случайно някой да кара/ знае/ познава един CL C140 СА1811//
Да му благодаря че изтрови всички насекоми по цариградско шосе тази вечер около 11
нема такъв дим и смрад от ауспуха ви казвам
Да му благодаря че изтрови всички насекоми по цариградско шосе тази вечер около 11
нема такъв дим и смрад от ауспуха ви казвам
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни