ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 16 август 2012 - 23:28
Това определено отива във Facebook
Публикувано 16 август 2012 - 23:29
няма как да не му направя реклама на този образ
Публикувано 17 август 2012 - 00:05
гоУем е !
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 17 август 2012 - 00:13
момчета сбъркали сме марката след такива убедителни слова мисля че знаем към какво да се насочим - тхе повер оф дреамс
Публикувано 17 август 2012 - 10:13
В интерес на истината за пореден път се убеждавам (включително и днес от един разговор), че много от хората предлагащи подобни коли, си вярват-не говорят с цел да реализират продажба, а наистина мислят, че това което предлагат си струва. Изхождайки от това, колко паднаха цените и на нашата марка, ако трябва да сравняваме какво ти дава един автомобил, като здравина, управление, усещане, комфорт и всичко, и именно тези критерии са определящите, то подобни екземпляри като тоз Сивик, би следвало да струват в порядъка на 300-500 лв. при перфектно състояние А това пък аз наистина си го мисля и си вярвам
Явно хората просто се плашат от марката МБ, че е скъпа за поддържане и затова напоследък и по-стари автомобили от нея не се реализират много на високи цени.
Явно хората просто се плашат от марката МБ, че е скъпа за поддържане и затова напоследък и по-стари автомобили от нея не се реализират много на високи цени.
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Публикувано 17 август 2012 - 11:13
Младежи, как е пътя от Карнобат до началото на магистралата за София?
Натоварено ли е много?
Натоварено ли е много?
Публикувано 17 август 2012 - 11:43
Перфектен миналата седмица се връщах от Варна до Пловдив и нямаше ядове Може да си караш спокойно .
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 17 август 2012 - 13:41
Трифка нема ли идваш към СофиятА?
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 17 август 2012 - 14:41
ще идвам в началото на октомври , след това ще дойда , когато има някоя по голяма среща и те така , пък нали идва събор , там когато го реши управата
Че имам работа във военна болница , казаха ми , че имало много добра апаратура , че нали ви казах , че получих някаква алергия от слънцето и да видят там от какво е така
Че имам работа във военна болница , казаха ми , че имало много добра апаратура , че нали ви казах , че получих някаква алергия от слънцето и да видят там от какво е така
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 17 август 2012 - 15:22
Е чукни като идваш към София. А за събора пак съм изпуснал че ще има
А за алергията лоша работа. Ходи се лекувай дано да не е нещо сериозно.
А за алергията лоша работа. Ходи се лекувай дано да не е нещо сериозно.
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 17 август 2012 - 16:10
Офишъл - http://fakti.bg/avto...bava-v-mobilebg
Mercedes празнува 105 години двойно предаване!
Mercedes празнува 105 години двойно предаване!
Този пост е редактиран от Batev: 17 август 2012 - 16:15
1886г. - първият двигател с вътрешно горене и първият автомобил с двигател,
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
Публикувано 17 август 2012 - 16:28
Honda Civic 1.6 РЕЗАЧКА
......
http://nfs.mobile.bg...5751&f1=details
ВАЖНО-прочети . . . Нов-внос Италия. Закупена е от град Априлия(вилна зона на Рим). Няма зима няма ръжда. Редовни документи. --ДИРЕКТЕН ВНОСИТЕЛ НА АВТОМОБИЛИ ЗАКУПЕНИ САМО ОТ ЧАСТНИ ЛИЦА-Колата е в невероятно техническо състояние. Без никакви удари и пребоядисванки разни. Не е напудрена или полирвана натурално състояние. САМО ЗА ЦЕНИТЕЛИ. Всички екстри за модела. Климатроника работи както и всички системи по колата чисто нови гуми Пирели. А как върви и как вози - като Мерцедес. УНИКАТ. . . . Думи нямам да опиша изживяването с това ЦЛК. Само да разкажа една случка. Идва колата в БГ и един приятел като я вида полудя. Дай вика едно кръгче да направя моли ми се цял ден викам му ок. слагам едни номера и потегляме до едно близко село по магистралата. Както си караше нормално и взе че даде рязко газ получи се светлинен тунел ушите ми заглъхнаха поглеждам към колегата няма го хващам аз волана и гледам онзи на задната седалка викам му кво става бре искам казва да се возя като куфар в багажника без чувства ми каза той. Както и да е озаптихме звяра. Бре чувам аз някакво пиукане в багажника отварям гледам 6 пиленца излюпени. А аз като тръгнахме сложих 6 яйца от магазина че пазарувах. Сигурно от високата скорост са се излюпили. Взимам ги аз и се прибирам гледам жената с 15 години по млада. Питам я аз кво става бре а тя ми вика. . . и аз бях в мерцедеса. . . . . ЧУДЕСА ПРИЯТЕЛИ ЧУДЕСА. . После водихме колегата да му леят куршум(беше се уплашил). Гледа жената и му казва: много си млад за да си ветеран от войната мерник излиза. А не бе бабо мерцедес кара бре казвам и аз. Умолявам клиентите не карали такава кола да предупредят. Съдействие на клиента за регистрация. . . И да се знае аз не продавам цена а разкошна кола. Разрешени са всякакви тестове. We speak English and Russian. .
Публикувано 17 август 2012 - 16:31
Това го бистрихме.....
Ъммм, ти що не се обади бре
Перфектен миналата седмица се връщах от Варна до Пловдив и нямаше ядове Може да си караш спокойно .
Публикувано 17 август 2012 - 17:53
Имахме уговорен час в Света Петка - очната клиника , правиха някакви лазерни далаверки на баща ми на едното око , че човечеца нали е шофер и има няма 20 000км на месец ги блъска и очите му почват да изневеряват И доктора , каза пълен покой и никъде не сме ходили , ходихме само на вечеря в едно заведени в морската градина и това беше а на другия ден беше на преглед и след това тръгнахме да чипосваме ес-класата и общо взето беше напрегнато
Публикувано 17 август 2012 - 20:13
Мхм...приема се.
Бирата и цацата от теб другия път
Някой да има актуално инфо за Варна- Слънчев Бряг?
Затворен, отворен, пожари, можари...
Така и не разбрах може ли вече да се минава нормално
Бирата и цацата от теб другия път
Някой да има актуално инфо за Варна- Слънчев Бряг?
Затворен, отворен, пожари, можари...
Така и не разбрах може ли вече да се минава нормално
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни