ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24117 мнения по тази тема
Публикувано 25 юли 2012 - 21:02
Ооооо Васооо )))) По света и у нас съм викам си дай да видя тия келеши дали не са ме баннали вече, ама те та на....оставили сте ме на линия
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 25 юли 2012 - 21:05
И аз не се заяждам, ама ти изобщо четеш ли какво пиша?!Кога съм казала, че купуването на А класа ще ми донесе отстъпка за 2 GL-a?!Не се заяждам, ама може ли да питам как купуването на А-класата ще ви даде големите отстъпки за някой GL, още повече за 2?.. Ако идеята ти е да дадеш 32к евра, за да получиш каквато и да е отстъпка за джиповете, е адски безсмислена цялата гимнастика.
Я пак? Ти си бъди сигурен, не ми пречиш ..Става въпрос за GL 350 CDI 4Matic BlueEFFICIENCY Off-Road.не знам има ли към днешна дата по-нов..честноАко ще вземате от старите GL-и, отстъпката така или иначе ще ви я дадат, гаранция ви давам от сега, от новите съм почти сигурен че каквото и да правите отстъпка няма да видите,
Става въпрос за лимитираният модел Grand Edition
Тук вече ме изгуби..то ако ставаше така всеки бял човек преди да си купи някое S/CL/SL AMG от представителството, първо щеше да си вземе някоя стокова А-класа с малък двигател и без екстри, че после да има смислена отстъпка за скъпата кола. Не знам дали си ходила в представителството и сте се договаряли нещо, но преди 2-3 години такова беше положението, за нов модел никакви отстъпки, за стар - ще ти дадат и без да хвърляш 32к евро, тъй като искат да изчистят наличните бройки от старите коли от представителствата..
И понеже от първа ръка мога да кажа че 204ката е страхотна, винаги бих я предпочел пред каквато и да е А класа..
Аз ако не бях ходила в представителството щях ли да говоря изобщо?
Ако не си разбрал..А класата е нов модел, който се пуска през септември...и за 32 к евро ще я накича с каквото си поискам..иначе базовата й цена тръгва от 20 к..
Според мен е обратното. Те ще вземат два ГЛ-а, а ще вземат много добра отстъпка за А- класата
Радвам се, че поне някой ме е разбрал какво казвам..
Малко прекалено ми дойде този ти пост, но хайде да ти отговоря..И по 10 бона да ви отстъпят от GL-ите, пак няма да е оправдано, за мен поне. И пак да си кажа - ако са старите GL-и, отстъпка така или иначе ще има, което обезсмисля закупуването на А-класата с такава цел, ако за новия GL става въпрос.. Откровено ще ми е интересно да видя как ще вземете отстъпка, каквато и да била тя.. Все пак повод за отстъпка е излизането на фейслифт, на изцяло ново поколение, или защото колата е стояла месеци в представителството.. Нещо не я виждам работата да ви докарат 2 чисто нови GL-а направо от германия или където ги произвеждат, чистак бърсак нови последен модел още топли тъкмо от завода, и на какво отгоре ще ви я дадат таз отстъпка? Пределно ми е ясно че цената е натоварена поне от 2-3 места, и дори и тия дет са товарили товарили да се съгласят да намалят малко товара, това малко никак няма да оправдава закупуването на А-класата.
Първо, не са два GL-a, а един GL и един ML...
Второ, да ще ни направят отстъпка и от третата кола, която си избирам аз..АЗ избирам да е А класата..никой не ми определя каква да е. Защо АЗ си избирам А класата си е моя работа..не знам защо всички така скочихте срещу нея, но аз не искам мнение
Така..защо да ни правят отстъпката? Ами защото им оставяме 2 туарега, които на нас вече са ни неизгодни..на единият лизинга му изтича съвсем скоро, другият е новият, който имаме ..от миналата година...Сега почна ли да ти се избистря малко...
И за трите коли няма да извадим нито лев кеш...
И сделката е изгодна, вЕрвай ми..
ML-a и А-класата ще си поръчаме с каквото си искаме, ще ни ги произведат и ще дойдат към октомври..
GL-a ще си го вземем скоро..
Аз пак не разбирам теб кое точно те дразни толкова?
Този пост е редактиран от LiL: 25 юли 2012 - 21:10
Публикувано 25 юли 2012 - 21:13
колкото ме е яд за КрейзиВуудс Разград
Този пост е редактиран от Наско: 25 юли 2012 - 23:16
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 25 юли 2012 - 21:19
Тука пак само спорите.... не е убаво така!!!
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 25 юли 2012 - 21:26
Така..защо да ни правят отстъпката? Ами защото им оставяме 2 туарега, които на нас вече са ни неизгодни..на единият лизинга му изтича съвсем скоро, другият е новият, който
Не знаех,че БС може да изкупят кола от друга марка.
А защо махате хубавия нов Туарег, който е доста по-мощен
от Gl-а?
Аз лично повече с коли на лизинг няма да се занимавам. Повдига ми се
като чуя лизинг..а като чуя Уникредит направо повръщам.
Публикувано 25 юли 2012 - 21:30
Ми аз се дразня на това, че никой не коментира това, за което моля...(освен вчера, като говорихме за бензин или дизел и колегите, които се включиха веднага..Благодаря им на всички, за което), а тръгват да скачат какво ТЕ биха си взели за тези пари..
Ама чакайте малко..
Въпроса не е да си купя ли новата А класа, която никой от нас не е виждал наживо още, а срещу която 15 човека скочиха с обиди..
Въпроса не е аз имам 32к евро..какво да си купя за тях..
Въпросите бяха кратки и ясни..и даже беше само един засега..имам и много други, ама то вече няма да смея да ги задам, баси..
Разберете, че уважавам всяко едно мнение, но толерантността ми има граници..
Не сте малки деца..разберете, че искам НОВАТА А класа..и това е...Ако ще и най-големият боклук да излезе...ще кажа след време така ли е или не..
Но при положение, че рибата е в морето още...да ми казвате, че е вмирисана...не го разбирам..и не мисля, че такива мнения са градивни..на мен със сигурност не са ми полезни..
Това някой да ми казва какви отстъпки мога и не мога да получа също е хлапашка работа..без извинение...
Пушка..вече знаеш..
Да, туарега е с 90 коня повече от Гл-а, но така е преценил мъжа ми, че иска да постъпи..
Ама чакайте малко..
Въпроса не е да си купя ли новата А класа, която никой от нас не е виждал наживо още, а срещу която 15 човека скочиха с обиди..
Въпроса не е аз имам 32к евро..какво да си купя за тях..
Въпросите бяха кратки и ясни..и даже беше само един засега..имам и много други, ама то вече няма да смея да ги задам, баси..
Разберете, че уважавам всяко едно мнение, но толерантността ми има граници..
Не сте малки деца..разберете, че искам НОВАТА А класа..и това е...Ако ще и най-големият боклук да излезе...ще кажа след време така ли е или не..
Но при положение, че рибата е в морето още...да ми казвате, че е вмирисана...не го разбирам..и не мисля, че такива мнения са градивни..на мен със сигурност не са ми полезни..
Това някой да ми казва какви отстъпки мога и не мога да получа също е хлапашка работа..без извинение...
Пушка..вече знаеш..
Да, туарега е с 90 коня повече от Гл-а, но така е преценил мъжа ми, че иска да постъпи..
Този пост е редактиран от LiL: 25 юли 2012 - 21:31
Публикувано 25 юли 2012 - 21:34
Старият Туарег беше 313кс,ама новия не беше ли 390?
Публикувано 25 юли 2012 - 21:34
Закачат се малките с кака им а тя понякога ги изкесква Мишка.
.........а те просто искат да я водят на излет.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 25 юли 2012 - 21:38
А защо махате хубавия нов Туарег, който е доста по-мощен
от Gl-а?
Нема угодия и това е! И точно този пък въпрос да се задава в МБ-форум.....
Публикувано 25 юли 2012 - 21:38
Умен човек! ))
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 25 юли 2012 - 21:42
Значи само да поясня!!! Никой да не се заяжда с Lil, оти иначе ще има турболенция... с жена у форума не се спори, особено ако е хубава и кара А classЗакачат се малките с кака им а тя понякога ги изкесква Мишка.
Публикувано 25 юли 2012 - 21:45
Е като е форум на Мерцедес,какво?Нема угодия и това е! И точно този пък въпрос да се задава в МБ-форум.....
Само да хвалим мерцедесите?
На мен новият GL ми е доста по-грозен от новия Туарег.
А и в случая GL-а е доста по-трътлест.
А ако трябва да съм честен, стария Туарег най ми харесва
от всички останали джипки в тоя клас.
Приятелката ми като имаше А клас аз все и говорех,че е
било грешка закупуването и и разни такива. После се
сърдеше с дни.
Този пост е редактиран от shotgun600: 25 юли 2012 - 21:48
Публикувано 25 юли 2012 - 21:45
Стария е 313, новият е 350Старият Туарег беше 313кс,ама новия не беше ли 390?
Хаха, бай Васо..свършиха ми плюсовете, ще почна да раздавам въздушни целувки..
Мишо, забравихме ти муцунката уе, мамин-сладък..
Публикувано 25 юли 2012 - 21:46
Мишка, аз съм и фен щото е кибрит.
Ама кво и е на А класата бре, търся си една за зимата.....може и повредена,,,,,задължително бензин....
Ама кво и е на А класата бре, търся си една за зимата.....може и повредена,,,,,задължително бензин....
Публикувано 25 юли 2012 - 22:07
Супер е А-класата, особено новата изглежда доста симпатично.
Щом Лил си я е харесала, така ще е
Щом Лил си я е харесала, така ще е
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни