So much win!
ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24117 мнения по тази тема
Публикувано 25 юли 2012 - 08:59
Публикувано 25 юли 2012 - 09:00
http://vbox7.com/play:12a9bf8967
За Сваляне :
http://dox.bg/files/dw?a=8e8844dc8b
http://www.heminei.c...ic.php?id=47006
http://hip-hop.5foru...1595-topic#1672
http://www.4shared.c..._Babadauuu.html
А гледа ли по НОВА в Здравей България в края на предаването ,клипа на Ganstaman ft. рапъра Хон Конг от Петрич .....
Публикувано 25 юли 2012 - 09:06
.......
Като дойда, живот и здраве, с А класата на някоя среща, ще я видите, покарате, тествате, ако желаете..а и нямам притеснения да кажа след време.."Аз сбърках.."
Ако се вслушвах винаги в мнението на другите нямаше да съм тук и да пиша днес..
http://www.mercedes-...ntta5f#bill_tag
Примерно...
ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
Публикувано 25 юли 2012 - 09:14
LiL само не им се връзвай на търговците на приказките , че ако не ти хареса ще ти я сменят с друг модел. Такова чудо няма, още по-малко в БС. След година ще искат да ти я изкупят за макс 60-70% от цената и да си платиш новата. Което за мен си е голямо набутване.
Иначе на тема Бензин - Дизел - съдейки по-това че най-вероятно ще я караш предимно из града, а из прованса ще ползвате ГЛ-а (предполагам че са такива 2-та джипа) Бензина е за-предпочитане. Ако ще се позва за "семейна" кола (колко ли може да е семейна една А класа ) добрият избор е Дизел.
Айде успех и дано случите на читави автомобили.
Иначе на тема Бензин - Дизел - съдейки по-това че най-вероятно ще я караш предимно из града, а из прованса ще ползвате ГЛ-а (предполагам че са такива 2-та джипа) Бензина е за-предпочитане. Ако ще се позва за "семейна" кола (колко ли може да е семейна една А класа ) добрият избор е Дизел.
Айде успех и дано случите на читави автомобили.
Публикувано 25 юли 2012 - 11:18
Аз на майтап седнах да си конфигурирам едно Ц-купе с малко моторче и любимите ми екстри.
Без да изпадам в крайности като телевизори, айподи и темподобни, прехвърлих 50х.евро със засилка.
Евентуално могат да се спестят към 1500, макс 2000 Евро... и си мисля колко хубава кола си имам и как ще изчакам с удоволствие 3-4 години да поостарее 204ката
Без да изпадам в крайности като телевизори, айподи и темподобни, прехвърлих 50х.евро със засилка.
Евентуално могат да се спестят към 1500, макс 2000 Евро... и си мисля колко хубава кола си имам и как ще изчакам с удоволствие 3-4 години да поостарее 204ката
Прикачени файлове
Публикувано 25 юли 2012 - 11:42
Я удри един линкА гледа ли по НОВА в Здравей България в края на предаването ,клипа на Ganstaman ft. рапъра Хон Конг от Петрич .....
1886г. - първият двигател с вътрешно горене и първият автомобил с двигател,
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
Публикувано 25 юли 2012 - 15:31
По принцип на нова кола ще е трагедия да се сложи директно ГИ. Най-малкото заради гаранцията.
На новите Мерцедеси ще си е направо риск, понеже последното им поколение мотори (М27х) не могат да се газират безопасно/безпроблемно.
То има някой моделчета си излизат с метанче даже
Относно изкупуването .. на мене след 2 години до 3тата ми дават 70 процента от парите които съм им дал като за нова
Напълно нормално си е , ако ме питате , а това , че е набутвация - факт
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 25 юли 2012 - 18:38
Не се заяждам, ама може ли да питам как купуването на А-класата ще ви даде големите отстъпки за някой GL, още повече за 2?.. Ако идеята ти е да дадеш 32к евра, за да получиш каквато и да е отстъпка за джиповете, е адски безсмислена цялата гимнастика. Баща ми като си купуваше цедката преди няколко години за 211 (212 тъкмо щеше да излиза) му направиха 5-6-7 (не помня точната цифра) бона отстъпка за E320, но той в крайна взе C320 204ка, за която не му направиха нито един лев отстъпка, тъй като беше модел излязъл преди броени месеци.
Ако ще вземате от старите GL-и, отстъпката така или иначе ще ви я дадат, гаранция ви давам от сега, от новите съм почти сигурен че каквото и да правите отстъпка няма да видите, то ако ставаше така всеки бял човек преди да си купи някое S/CL/SL AMG от представителството, първо щеше да си вземе някоя стокова А-класа с малък двигател и без екстри, че после да има смислена отстъпка за скъпата кола. Не знам дали си ходила в представителството и сте се договаряли нещо, но преди 2-3 години такова беше положението, за нов модел никакви отстъпки, за стар - ще ти дадат и без да хвърляш 32к евро, тъй като искат да изчистят наличните бройки от старите коли от представителствата..
И понеже от първа ръка мога да кажа че 204ката е страхотна, винаги бих я предпочел пред каквато и да е А класа.. Пишеш че не харесваш масови коли - вземаш си някоя цедка втора ръка, караш я в Overdrive и Vilner, такава кола ще ти спретнат, че на пътя няма да има друга като теб, и съм убеден че ще си по-доволна, да не говорим че даже няма и да ги наближиш тия 32к евро като сметка като теглиш чертата.
Ако ще вземате от старите GL-и, отстъпката така или иначе ще ви я дадат, гаранция ви давам от сега, от новите съм почти сигурен че каквото и да правите отстъпка няма да видите, то ако ставаше така всеки бял човек преди да си купи някое S/CL/SL AMG от представителството, първо щеше да си вземе някоя стокова А-класа с малък двигател и без екстри, че после да има смислена отстъпка за скъпата кола. Не знам дали си ходила в представителството и сте се договаряли нещо, но преди 2-3 години такова беше положението, за нов модел никакви отстъпки, за стар - ще ти дадат и без да хвърляш 32к евро, тъй като искат да изчистят наличните бройки от старите коли от представителствата..
И понеже от първа ръка мога да кажа че 204ката е страхотна, винаги бих я предпочел пред каквато и да е А класа.. Пишеш че не харесваш масови коли - вземаш си някоя цедка втора ръка, караш я в Overdrive и Vilner, такава кола ще ти спретнат, че на пътя няма да има друга като теб, и съм убеден че ще си по-доволна, да не говорим че даже няма и да ги наближиш тия 32к евро като сметка като теглиш чертата.
Follow your own star...
Публикувано 25 юли 2012 - 18:52
Отстъпки се дават, ама не на всеки. Напълно възможно е да става дума за новия GL и
да им дадат отстъпка.ама за мен пак не си струва да се дадат 32000е за този чайник.
Все си мисля,че направо трябва да го подарят при положение,че се взимат цели 2 GL-ла.
Едно време така подаряваха Митсубиши Колт, ако си купиш Pajero.
да им дадат отстъпка.ама за мен пак не си струва да се дадат 32000е за този чайник.
Все си мисля,че направо трябва да го подарят при положение,че се взимат цели 2 GL-ла.
Едно време така подаряваха Митсубиши Колт, ако си купиш Pajero.
Публикувано 25 юли 2012 - 19:46
Според мен е обратното. Те ще вземат два ГЛ-а, а ще вземат много добра отстъпка за А- класата
Публикувано 25 юли 2012 - 19:58
Два въпроса имам:
1. От кога е задължително каране на фарове ?
2. Някой да има повреден SE W302 ?
1. От кога е задължително каране на фарове ?
2. Някой да има повреден SE W302 ?
Публикувано 25 юли 2012 - 20:02
Аз останах с впечатлението, че обратното се цели. За това и дадох примера с AMG-тата, ако беше така да си купиш евтин модел и да ти дадат смислена отстъпка за скъпата кола после, достатъчно смислена че да оправдае закупуването на евтиния модел, то направо като подарък идва малката кола, което според мен няма как да стане.. И по 10 бона да ви отстъпят от GL-ите, пак няма да е оправдано, за мен поне. И пак да си кажа - ако са старите GL-и, отстъпка така или иначе ще има, което обезсмисля закупуването на А-класата с такава цел, ако за новия GL става въпрос.. Откровено ще ми е интересно да видя как ще вземете отстъпка, каквато и да била тя.. Все пак повод за отстъпка е излизането на фейслифт, на изцяло ново поколение, или защото колата е стояла месеци в представителството.. Нещо не я виждам работата да ви докарат 2 чисто нови GL-а направо от германия или където ги произвеждат, чистак бърсак нови последен модел още топли тъкмо от завода, и на какво отгоре ще ви я дадат таз отстъпка? Пределно ми е ясно че цената е натоварена поне от 2-3 места, и дори и тия дет са товарили товарили да се съгласят да намалят малко товара, това малко никак няма да оправдава закупуването на А-класата.
Follow your own star...
Публикувано 25 юли 2012 - 20:30
Я удри един линк
http://play.novatv.bg/play/277602/
Изявата в клипа е точно на 2:17:49 часа от началото на предаването и трае 4сек. ,но и те са достатъчно впечатляващи!
Разбира се, почитателите на Gang' очaкваме и се надяваме на още много клипове....
Публикувано 25 юли 2012 - 20:53
Дека сте бе тигри?
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 25 юли 2012 - 20:58
Дек си бре Мишка?
Този пост е редактиран от Вай Басо: 25 юли 2012 - 20:58
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни