ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 21 юни 2012 - 20:35
Що бе, има си всичко, особено памет и резолюция Ето
Публикувано 21 юни 2012 - 20:40
Абе принципно не си струва да си даваш парите за боклуци.
Публикувано 21 юни 2012 - 20:41
Еми не разбирам много от Андроид, ама все си мисля, че е ОС, която е по-добре да е пипната от по-голям производител като Самсунг например
Има кофти батерия, резолюцията не е впечатляваща, наживо предполагам е доста зле. Отделно ще имаш и мито към цената
Има кофти батерия, резолюцията не е впечатляваща, наживо предполагам е доста зле. Отделно ще имаш и мито към цената
Публикувано 21 юни 2012 - 23:09
По последни данни след взривовете , петолъчката вече е Т къстовище.......
Този пост е редактиран от Вай Басо: 21 юни 2012 - 23:09
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 21 юни 2012 - 23:10
Не бих казал по-скоро не, бих казал КАТЕГОРИЧНО НЕ!Струва ли си да си взема таблет?
Гледам в Ибей някакви китайски Айнол Марс на цени от около 200 лв.
Понеже и аз като тебе си задавах същия въпрос и си поръчах един - ей така, да го тествам... ами - за абсолютно НИЩО не става. Дори форума не можах да отворя. Процесорът му е супер бавен... като заредиш страница в Интернет, ако искаш да скролнеш и се влачи като сопол, това с паметта - изобщо не вярвай колко му е много - вътре има SD карта и естествено, китайците слагат възможно най-евтините модели SD карти, за които вече няма пазар, тия карти са супер бавни и таблета работи ужасно бавно с такава карта. На всичкото отгоре - лъжат, на таблета не е инсталиран никакъв андроид, слагат Линукс Убунту, дистрибуция за таблети, със скин, с който прилича на Андроед. Разликата е, че върху тази операционна система не работят никакви applications за Андроид.
В крайна сметка го разглобихме, видяхме с какъв процесор точно е, намерихме в Интернет истински Андроид, с дистрибуция за този процесор, извадихме му SD картата (тя е поставена като сим карта на дънната платка), на един лаптоп му нашихме Андроид на друга, по-бърза SD карта и я пъхнахме обратно. Заработи доста по-добре - по-бързо и по-стабилно... Въпреки това - не ставаше за работа.
Не на последно място - грееше много. Корпусът му е алуминиев (на повечето) и се охлажда директно от корпуса си. Съответно, след над 15 мин. работа толкова се нагрява, че вече не може да се държи в ръце (което обезсмисля таблетния размер). Също така - качеството на тъчскрина е под всякаква критика - по ръбовете - никаква чувствителност... няма мултитъч и познай как се прави zoom или scroll...
Понеже реших, че за нищо не става, го пуснах за продажба и замина, като си покрих цената на устройството плюс цената на новата му SD карта. В общи линии - да не съм на загуба, но бях на загуба с известно инвестирано време.
Мислех си, че просто аз съм попаднал на кофти устройство, но малко по-късно се запознах с човек, който внася такива устройства от Китай... пробвах 4 - 5 модела от това, което внася - всичките бяха същия боклук.
Е заредихме - всички заредихме на далавератаВвъъъъйййй, газта е 1.12лв.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 22 юни 2012 - 09:39
Пичове я кажете как се отключват блокирали спирачки, че бащата се върна и дисковете са толкова ръждясали, че не иска да мръдне колата.. Мъчи се, прави опити, ама.. И от напъните може ли да се прецака автоамта нещо?.. Дайте някви акъли че не знам кво да правя
Follow your own star...
Публикувано 22 юни 2012 - 10:56
Защо не свалите колелото и да си поиграете със ръждата и да почистите накладки и дискове , няма смисъл да напъвате , бмв-то като беше стояло 8 месеца така направих , а 124-ката като стоя 4 месеца , пак така направих и нямаше никакви ядове
Поне си кадърен , няма смисъл да тормозите колата .
Поне си кадърен , няма смисъл да тормозите колата .
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 22 юни 2012 - 12:30
Мислех си го ама проблема е, че колата е в доста тясна клетка в подземен паркинг (абе малък е гаража, ама какво да правиш, не си избираш гаража по мярка на колата, особено когато е купен преди колата), та от едната страна колата е максимално близо до стената, от другата едвам се слиза (от едната страна може и да успея да сваля джантите, но от другата няма да мога ). Освен това е вкарана и на преден ход, тоест сега трябва да се изкара на задна, иначе можеше да си поиграя с ръчния режим на автомата нещо.. Че и е тясно разстоянието няма да може да се вкара друга кола да я издърпа извън клетката ;/ Предния път баща ми така я удари - от много даване на газ, като отключиха спирачките изведнъж..
Follow your own star...
Публикувано 22 юни 2012 - 12:43
а що нея дръпнете с друга?
Публикувано 22 юни 2012 - 14:02
Да това ми е плана сега, само дето коридора между клетките е широк има няма 5 метра и не знам колко ще се получи с дърпането..
Follow your own star...
Публикувано 22 юни 2012 - 14:22
Не бих казал по-скоро не, бих казал КАТЕГОРИЧНО НЕ!
Понеже и аз като тебе си задавах същия въпрос и си поръчах един - ей така, да го тествам... ами - за абсолютно НИЩО не става. Дори форума не можах да отворя. Процесорът му е супер бавен... като заредиш страница в Интернет, ако искаш да скролнеш и се влачи като сопол, това с паметта - изобщо не вярвай колко му е много - вътре има SD карта и естествено, китайците слагат възможно най-евтините модели SD карти, за които вече няма пазар, тия карти са супер бавни и таблета работи ужасно бавно с такава карта. На всичкото отгоре - лъжат, на таблета не е инсталиран никакъв андроид, слагат Линукс Убунту, дистрибуция за таблети, със скин, с който прилича на Андроед. Разликата е, че върху тази операционна система не работят никакви applications за Андроид.
В крайна сметка го разглобихме, видяхме с какъв процесор точно е, намерихме в Интернет истински Андроид, с дистрибуция за този процесор, извадихме му SD картата (тя е поставена като сим карта на дънната платка), на един лаптоп му нашихме Андроид на друга, по-бърза SD карта и я пъхнахме обратно. Заработи доста по-добре - по-бързо и по-стабилно... Въпреки това - не ставаше за работа.
Не на последно място - грееше много. Корпусът му е алуминиев (на повечето) и се охлажда директно от корпуса си. Съответно, след над 15 мин. работа толкова се нагрява, че вече не може да се държи в ръце (което обезсмисля таблетния размер). Също така - качеството на тъчскрина е под всякаква критика - по ръбовете - никаква чувствителност... няма мултитъч и познай как се прави zoom или scroll...
Понеже реших, че за нищо не става, го пуснах за продажба и замина, като си покрих цената на устройството плюс цената на новата му SD карта. В общи линии - да не съм на загуба, но бях на загуба с известно инвестирано време.
Мислех си, че просто аз съм попаднал на кофти устройство, но малко по-късно се запознах с човек, който внася такива устройства от Китай... пробвах 4 - 5 модела от това, което внася - всичките бяха същия боклук.
Е заредихме - всички заредихме на далаверата
Аз съм с i9220 ( китайски)
A9 cortex процесор
512 рам
Всички функции (няма амулед)
Андроид 4
2сим карти, 2 батерии по 3600милиампера
Калъф, сд карта, с доставката стъпи на 350лв от китай за 6 дни.
Работи перфектно, и тъча е невероятен( не го сравнявам с Самсунг, Епъл,htc) , не забива, работи всичко и има дизайна на галакси ноут.
Има големи ментета, но има и добри попадения. Аз случих на супер телефон за без пари.
Не прави бъгове.
Работи бързо и не се замисля.
Цената на телефона е 280 лв с доставката, а другото е ддс и разходи при взимането от митницата.
Sent from my e1809c_v75_gq1008_9p017 using Tapatalk 2
Този пост е редактиран от Marty: 22 юни 2012 - 14:27
Публикувано 22 юни 2012 - 15:12
http://www.ebay.co.u..._source=message
Аз позлвах ей това таблетче един месец
Клиент си го поръча ама докато го вземе го разцъквах ..
Какво да кажа .. доволно за 150 лева според мен даже е много добре
Не ми е правил никакви проблеми / забиване , забяване и тн /
Дали аз си бих си купил таблет ?
Ако не ми минаваха по 10на през ръцете всеки месец сигурно щях да си взема
Аз позлвах ей това таблетче един месец
Клиент си го поръча ама докато го вземе го разцъквах ..
Какво да кажа .. доволно за 150 лева според мен даже е много добре
Не ми е правил никакви проблеми / забиване , забяване и тн /
Дали аз си бих си купил таблет ?
Ако не ми минаваха по 10на през ръцете всеки месец сигурно щях да си взема
Този пост е редактиран от Наско: 22 юни 2012 - 15:13
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 22 юни 2012 - 15:40
Насе тва изглежда много на оферта, само не виждам оперативна памет колко има..
Аз дето си играх тъчскрийн да слагам на eee pc-то направо едно такова да бях взел.. Ако отваря филми, музика, пдф и word доста ще се замисля..
Аз дето си играх тъчскрийн да слагам на eee pc-то направо едно такова да бях взел.. Ако отваря филми, музика, пдф и word доста ще се замисля..
Този пост е редактиран от Lambo_Rambo: 22 юни 2012 - 15:41
Follow your own star...
Публикувано 22 юни 2012 - 17:15
Оперативната е ДДР2 512 МБ - напълно достатъчна
Отваря и Хд филмчета стига да не са фулл , че на фулл-а леко насича докато го "зареди", а мен това ме дразнеше
Изчакваш го малко и вс е наред ама .. не ми се занимаваше всеки път да чакам
Музика - няма проблеми
ФИлми - също
Ако Андроида има програма за отваряне на ПДФ , Уърд файлове значи ще отваря
Относно охлаждане - никакви ядове дори и в момента на горещините
Отваря и Хд филмчета стига да не са фулл , че на фулл-а леко насича докато го "зареди", а мен това ме дразнеше
Изчакваш го малко и вс е наред ама .. не ми се занимаваше всеки път да чакам
Музика - няма проблеми
ФИлми - също
Ако Андроида има програма за отваряне на ПДФ , Уърд файлове значи ще отваря
Относно охлаждане - никакви ядове дори и в момента на горещините
Този пост е редактиран от Наско: 22 юни 2012 - 17:52
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
5 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 5 гости, 0 анонимни