Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * - 24 гласа

ЧАТ-ТЕМАЗа всичко

• Please log in to reply
24115 мнения по тази тема

#12976 a_atanasov

a_atanasov

Майстор

• Потребители на форума
  • 1713 Мнения:
  • Град:114445

Публикувано 21 юни 2012 - 20:35

Що бе, има си всичко, особено памет и резолюция Ето
  • 0

#12977 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8412 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Turbo Quattro
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 21 юни 2012 - 20:40

Абе принципно не си струва да си даваш парите за боклуци.
  • 0

Audi_A4_avatar.gif

#12978 drjivago

drjivago

Майстор

• Потребители на форума
  • 1881 Мнения:
  • Автомобил:
    Вече бивш s212, e200 cdi
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 21 юни 2012 - 20:41

Еми не разбирам много от Андроид, ама все си мисля, че е ОС, която е по-добре да е пипната от по-голям производител като Самсунг например
Има кофти батерия, резолюцията не е впечатляваща, наживо предполагам е доста зле. Отделно ще имаш и мито към цената
  • 0

#12979 rado32

rado32

Майстор

• Потребители на форума
  • 1197 Мнения:
  • Автомобил:
    W203 C280 4matic 2006г. 231к.с.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 21 юни 2012 - 21:02

Някой знае ли дали още отбиват пътя на петолъчката?
В Петък вечерта ще пътувам за Сл.бряг

Този пост е редактиран от rado32: 21 юни 2012 - 21:02

• 0
Публикувано изображение

#12980 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 21 юни 2012 - 23:09

По последни данни след взривовете , петолъчката вече е Т къстовище....... :D

Този пост е редактиран от Вай Басо: 21 юни 2012 - 23:09

• 0

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#12981 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 21 юни 2012 - 23:10

Струва ли си да си взема таблет?
Гледам в Ибей някакви китайски Айнол Марс на цени от около 200 лв.

Не бих казал по-скоро не, бих казал КАТЕГОРИЧНО НЕ!
Понеже и аз като тебе си задавах същия въпрос и си поръчах един - ей така, да го тествам... ами - за абсолютно НИЩО не става. Дори форума не можах да отворя. Процесорът му е супер бавен... като заредиш страница в Интернет, ако искаш да скролнеш и се влачи като сопол, това с паметта - изобщо не вярвай колко му е много - вътре има SD карта и естествено, китайците слагат възможно най-евтините модели SD карти, за които вече няма пазар, тия карти са супер бавни и таблета работи ужасно бавно с такава карта. На всичкото отгоре - лъжат, на таблета не е инсталиран никакъв андроид, слагат Линукс Убунту, дистрибуция за таблети, със скин, с който прилича на Андроед. Разликата е, че върху тази операционна система не работят никакви applications за Андроид.

В крайна сметка го разглобихме, видяхме с какъв процесор точно е, намерихме в Интернет истински Андроид, с дистрибуция за този процесор, извадихме му SD картата (тя е поставена като сим карта на дънната платка), на един лаптоп му нашихме Андроид на друга, по-бърза SD карта и я пъхнахме обратно. Заработи доста по-добре - по-бързо и по-стабилно... Въпреки това - не ставаше за работа.

Не на последно място - грееше много. Корпусът му е алуминиев (на повечето) и се охлажда директно от корпуса си. Съответно, след над 15 мин. работа толкова се нагрява, че вече не може да се държи в ръце (което обезсмисля таблетния размер). Също така - качеството на тъчскрина е под всякаква критика - по ръбовете - никаква чувствителност... няма мултитъч и познай как се прави zoom или scroll...

Понеже реших, че за нищо не става, го пуснах за продажба и замина, като си покрих цената на устройството плюс цената на новата му SD карта. В общи линии - да не съм на загуба, но бях на загуба с известно инвестирано време.

Мислех си, че просто аз съм попаднал на кофти устройство, но малко по-късно се запознах с човек, който внася такива устройства от Китай... пробвах 4 - 5 модела от това, което внася - всичките бяха същия боклук.

Ввъъъъйййй, газта е 1.12лв.

Е заредихме - всички заредихме на далаверата :)
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#12982 Lambo_Rambo

Lambo_Rambo

Майстор

• Потребители на форума
  • 1647 Мнения:
  • Град:Варна/София
  • Автомобил:
    W201 190 '88 3.2 daily
    W201 190 '88 5.0 project car

Публикувано 22 юни 2012 - 09:39

Пичове я кажете как се отключват блокирали спирачки, че бащата се върна и дисковете са толкова ръждясали, че не иска да мръдне колата.. Мъчи се, прави опити, ама.. И от напъните може ли да се прецака автоамта нещо?.. Дайте някви акъли че не знам кво да правя
  • 0
Follow your own star...

#12983 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2833 Мнения:
  • Град:Pleven D'ge
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Публикувано 22 юни 2012 - 10:56

Защо не свалите колелото и да си поиграете със ръждата и да почистите накладки и дискове , няма смисъл да напъвате , бмв-то като беше стояло 8 месеца така направих , а 124-ката като стоя 4 месеца , пак така направих и нямаше никакви ядове :)
Поне си кадърен , няма смисъл да тормозите колата .
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.

#12984 Lambo_Rambo

Lambo_Rambo

Майстор

• Потребители на форума
  • 1647 Мнения:
  • Автомобил:
    W201 190 '88 3.2 daily

Публикувано 22 юни 2012 - 12:30

Мислех си го ама проблема е, че колата е в доста тясна клетка в подземен паркинг (абе малък е гаража, ама какво да правиш, не си избираш гаража по мярка на колата, особено когато е купен преди колата), та от едната страна колата е максимално близо до стената, от другата едвам се слиза (от едната страна може и да успея да сваля джантите, но от другата няма да мога ). Освен това е вкарана и на преден ход, тоест сега трябва да се изкара на задна, иначе можеше да си поиграя с ръчния режим на автомата нещо.. Че и е тясно разстоянието няма да може да се вкара друга кола да я издърпа извън клетката ;/ Предния път баща ми така я удари - от много даване на газ, като отключиха спирачките изведнъж..
  • 0
Follow your own star...

#12985 KPAHK

KPAHK

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3768 Мнения:
  • Град:MLADOST CITY
  • Автомобил:
    MB E 200, 2016
    MB E 320 CDI, 2007
    Mazda3 BL, 2011
    Toyota Hilux DLX, 2007
    Punto MK1, 1998
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 22 юни 2012 - 12:43

а що нея дръпнете с друга?
  • 0

#12986 Lambo_Rambo

Lambo_Rambo

Майстор

• Потребители на форума
  • 1647 Мнения:
  • Автомобил:
    W201 190 '88 3.2 daily

Публикувано 22 юни 2012 - 14:02

Да това ми е плана сега, само дето коридора между клетките е широк има няма 5 метра и не знам колко ще се получи с дърпането..
  • 0
Follow your own star...

#12987 Marty

Marty

Напреднал

• Потребители на форума
  • 604 Мнения:
  • Град:Радомир/ София
  • Автомобил:
    Vito 112CDI 2002
    C S203 2.7CDI 2002
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 22 юни 2012 - 14:22

Не бих казал по-скоро не, бих казал КАТЕГОРИЧНО НЕ!
Понеже и аз като тебе си задавах същия въпрос и си поръчах един - ей така, да го тествам... ами - за абсолютно НИЩО не става. Дори форума не можах да отворя. Процесорът му е супер бавен... като заредиш страница в Интернет, ако искаш да скролнеш и се влачи като сопол, това с паметта - изобщо не вярвай колко му е много - вътре има SD карта и естествено, китайците слагат възможно най-евтините модели SD карти, за които вече няма пазар, тия карти са супер бавни и таблета работи ужасно бавно с такава карта. На всичкото отгоре - лъжат, на таблета не е инсталиран никакъв андроид, слагат Линукс Убунту, дистрибуция за таблети, със скин, с който прилича на Андроед. Разликата е, че върху тази операционна система не работят никакви applications за Андроид.

В крайна сметка го разглобихме, видяхме с какъв процесор точно е, намерихме в Интернет истински Андроид, с дистрибуция за този процесор, извадихме му SD картата (тя е поставена като сим карта на дънната платка), на един лаптоп му нашихме Андроид на друга, по-бърза SD карта и я пъхнахме обратно. Заработи доста по-добре - по-бързо и по-стабилно... Въпреки това - не ставаше за работа.

Не на последно място - грееше много. Корпусът му е алуминиев (на повечето) и се охлажда директно от корпуса си. Съответно, след над 15 мин. работа толкова се нагрява, че вече не може да се държи в ръце (което обезсмисля таблетния размер). Също така - качеството на тъчскрина е под всякаква критика - по ръбовете - никаква чувствителност... няма мултитъч и познай как се прави zoom или scroll...

Понеже реших, че за нищо не става, го пуснах за продажба и замина, като си покрих цената на устройството плюс цената на новата му SD карта. В общи линии - да не съм на загуба, но бях на загуба с известно инвестирано време.

Мислех си, че просто аз съм попаднал на кофти устройство, но малко по-късно се запознах с човек, който внася такива устройства от Китай... пробвах 4 - 5 модела от това, което внася - всичките бяха същия боклук.

Е заредихме - всички заредихме на далаверата

Аз съм с i9220 ( китайски)
A9 cortex процесор
512 рам
Всички функции (няма амулед)
Андроид 4
2сим карти, 2 батерии по 3600милиампера
Калъф, сд карта, с доставката стъпи на 350лв от китай за 6 дни.

Работи перфектно, и тъча е невероятен( не го сравнявам с Самсунг, Епъл,htc) , не забива, работи всичко и има дизайна на галакси ноут.

Има големи ментета, но има и добри попадения. Аз случих на супер телефон за без пари.

Не прави бъгове.
Работи бързо и не се замисля.
Цената на телефона е 280 лв с доставката, а другото е ддс и разходи при взимането от митницата.

Sent from my e1809c_v75_gq1008_9p017 using Tapatalk 2

Този пост е редактиран от Marty: 22 юни 2012 - 14:27

• 0
Публикувано изображение

#12988 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4931 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Публикувано 22 юни 2012 - 15:12

http://www.ebay.co.u..._source=message

Аз позлвах ей това таблетче един месец

Клиент си го поръча ама докато го вземе го разцъквах ..

Какво да кажа .. доволно за 150 лева според мен даже е много добре :)

Не ми е правил никакви проблеми / забиване , забяване и тн /

Дали аз си бих си купил таблет ?

Ако не ми минаваха по 10на през ръцете всеки месец сигурно щях да си взема :)

Този пост е редактиран от Наско: 22 юни 2012 - 15:13

• 0
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче

#12989 Lambo_Rambo

Lambo_Rambo

Майстор

• Потребители на форума
  • 1647 Мнения:
  • Автомобил:
    W201 190 '88 3.2 daily

Публикувано 22 юни 2012 - 15:40

Насе тва изглежда много на оферта, само не виждам оперативна памет колко има..

Аз дето си играх тъчскрийн да слагам на eee pc-то направо едно такова да бях взел.. Ако отваря филми, музика, пдф и word доста ще се замисля..

Този пост е редактиран от Lambo_Rambo: 22 юни 2012 - 15:41

• 0
Follow your own star...

#12990 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4931 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Публикувано 22 юни 2012 - 17:15

Оперативната е ДДР2 512 МБ - напълно достатъчна
Отваря и Хд филмчета стига да не са фулл , че на фулл-а леко насича докато го "зареди", а мен това ме дразнеше :)
Изчакваш го малко и вс е наред ама .. не ми се занимаваше всеки път да чакам :)
Музика - няма проблеми
ФИлми - също
Ако Андроида има програма за отваряне на ПДФ , Уърд файлове значи ще отваря :)
Относно охлаждане - никакви ядове дори и в момента на горещините :)

Този пост е редактиран от Наско: 22 юни 2012 - 17:52

• 0
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче

5 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 5 гости, 0 анонимни