ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 12 май 2012 - 16:45
Бистрица беше добре
Единственото за което ме е яд , че успях да взема само брошурки ...
Другия път ще съм по подготвен
Единственото за което ме е яд , че успях да взема само брошурки ...
Другия път ще съм по подготвен
Този пост е редактиран от Наско: 12 май 2012 - 17:04
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 12 май 2012 - 20:17
Да като изключим това ,че изгоряхме като репи ,всичко друго беше ОК. Наско и Боян показаха две уникални купета и направиха сериозно впечатление на всички. Браво!
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 12 май 2012 - 20:19
E дайте снимки.
Публикувано 12 май 2012 - 21:46
E дайте снимки.
Ела утре и ще видиш купето на живо
Ще съм там някъде от 12 до 3 като свърши награждаването
Публикувано 12 май 2012 - 22:13
Бистрица , Резиденцията
Има тунинг събор
Ам .. аз снимки нямам щото няма с какво да снимам , но
Днес ме заснеха с няколко камери и чакам клипчетата ...
Има тунинг събор
Ам .. аз снимки нямам щото няма с какво да снимам , но
Днес ме заснеха с няколко камери и чакам клипчетата ...
Публикувано 13 май 2012 - 01:11
Десен завой на червено е разрешен само, ако има отделна секция, в която има една голяма зелена стрелка, която светва, когато свети червеното за направо и за наляво. Въпросната зелена стрелка обаче не дава предимство.Всяко едно друго преминаване на червено се санкционира.Понеже в една друга тема стана на въпрос дали е позволено завиването на дясно на червен светофар.
На това кръстовище минавам на ден м/у 10 и 20 пъти.
Та на червената кола сега позволено ли и е да завие надясно след като изчака пешеходците?
http://start97.com/svetofar.htm - чл.32
Този пост е редактиран от Yumerov: 13 май 2012 - 01:19
Луд умора нема, само се поти
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Публикувано 13 май 2012 - 01:16
E в закона пише друго...
(но все още не съм спрял при полицаи да ги питам те какво мислят...)
(но все още не съм спрял при полицаи да ги питам те какво мислят...)
Публикувано 13 май 2012 - 01:34
Аз, докато карах курсовете (преди 4 години и малко ) инструктора това ми обясни. Десен завой на червен сигнал, единствено при зелена стрелка(ако има такава), като изчакам движещите се по пътя с предимство, т.е. тези на които им свети зелено. Не съм чувал и чел за нищо друго. В САЩ до колкото знам също е така, в Русия бях чел статия, че Путин иска да въведе същия режим на движение с цел да се облекчат задръстванията.
Този пост е редактиран от Yumerov: 13 май 2012 - 01:36
Луд умора нема, само се поти
Публикувано 13 май 2012 - 04:44
Аз, докато карах курсовете (преди 4 години и малко ) инструктора това ми обясни. Десен завой на червен сигнал, единствено при зелена стрелка(ако има такава), като изчакам движещите се по пътя с предимство, т.е. тези на които им свети зелено. Не съм чувал и чел за нищо друго. В САЩ до колкото знам също е така, в Русия бях чел статия, че Путин иска да въведе същия режим на движение с цел да се облекчат задръстванията.
Да, то ония ден като стана мохабет във въпросната тема за този завои на дясно при червено и аз си го мислих, че може да е така с допълнителна стрелка за на дясно която да дава допълнително указание, като например както има например такава допълнителна стрелка в бяло за ляв завои. Иначе каква е тая логика свети ми червено, а като е свободно и съм за на дясно минавам. Нещо не ми се връзва.
Този пост е редактиран от Ванюша: 13 май 2012 - 04:46
Публикувано 13 май 2012 - 13:42
Понеже в една друга тема стана на въпрос дали е позволено завиването на дясно на червен светофар.
Та на червената кола сега позволено ли и е да завие надясно след като изчака пешеходците?
За пръв път виждам такова нещо. Не мога да измисля никакво смислено приложение на тази конфигурация, освен може би облекчаване на пешеходците.. Щом тези направо са пуснати, не виждам защо тези на дясно ще са спрени..
Follow your own star...
Публикувано 13 май 2012 - 14:07
Понеже в една друга тема стана на въпрос дали е позволено завиването на дясно на червен светофар.
Според мен на червено не е позволено
Като й светне зелено - тогава да си завива , но да премине след като изчака пешеходците
Това е на Дондуков и Раковска нали ?
Публикувано 13 май 2012 - 14:30
Само заради пешеходците свети червено, но и аз незнам защо при положение, че може да си свети зелено и като минат пешеходците да си завиеш.За пръв път виждам такова нещо. Не мога да измисля никакво смислено приложение на тази конфигурация, освен може би облекчаване на пешеходците.. Щом тези направо са пуснати, не виждам защо тези на дясно ще са спрени..
Доста хора си правят десен завой на червено точно на това кръстовище. Аз не смея защото има камери.
Това е на бул.Дондуков и Г. С. Раковски.
То когато светне зелено на пешеходците им е червено.Според мен на червено не е позволено
Като й светне зелено - тогава да си завива , но да премине след като изчака пешеходците
Това е на Дондуков и Раковска нали ?
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни