ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 03 май 2012 - 23:32
Колеги, днес пред Ал. Невски видях тъмно сива w209 320 kompressor. Оптиката не беше пипана.
Потърсих и видях, че само Carlsson тюнват така. Знаете ли дали има наистина такава в София или просто някой си е играл на скрабъл върху багажника?
Потърсих и видях, че само Carlsson тюнват така. Знаете ли дали има наистина такава в София или просто някой си е играл на скрабъл върху багажника?
Публикувано 04 май 2012 - 01:37
В какъв смисъл да я отвърна, че не разбрахОстави я същата, ама да не забравиш да я отвърнеш преди това, че иначе е безсмислено да я слагаш.
Луд умора нема, само се поти
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Публикувано 04 май 2012 - 05:39
загар е по-мекият вариант, на загорял(а)..Дефинирай "загар", моля. Това не го прочетох между редовете.
Какъв кюхеншеф си ти като не се оправяш със загарите?
Забелязала съм, че д-р Живаго е един от най-раннобудните потребители, след него е Ники...
Добро утро и хубав ден!
Публикувано 04 май 2012 - 05:48
Добро утро и успех на всички!
Публикувано 04 май 2012 - 06:28
Добро утро
Така е рано ставам
Така е рано ставам
Публикувано 04 май 2012 - 08:14
Ооо Васе ко стаа
Опа браточек, 'сичко е шес. Ти?
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 04 май 2012 - 08:17
Добро утро момчета, ко стаа?
Движат ли бенцовете : ))
Движат ли бенцовете : ))
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 04 май 2012 - 08:48
Добро утро на всички. Хубав ден и от мен
Луд умора нема, само се поти
Публикувано 04 май 2012 - 09:58
Коментирахме тук преди време, че и начинът на монтаж на тия мантинели е важен... дали са застъпени по посока на движението или срещу движението... и болтовете с които се захващат. По принцип могат дори и ТИР или автобус да удържат на пътя, естествено, че зависи от скоростта им.То мантинелата си има някаква пределна скорост до която върши работа...
А на линка, дето е дал Рошавия за Аудито в коментарите има линк към друг случай с BMW... и там цитирам:
Да ги ева в журналята тъпа... не е опасно да влезеш в скоростната лента без предупреждение - опасно е да караш бързо....Причината за катастрофата се е оказал автомобил, навлязъл без предупреждение в най-лявата лента на платното, където в същото време се е движил със скорост от 300 км/ч най-новият модел на BMW от серията M5...
...Аутобан А81 е един от най-дългите в Германия, отличаващ се с минимални скоростни ограничения. Истината обаче е, че дори с почти съвършен автомобил като BMW M5 и платно със страхотни качества, скорост от 300 км/ч може да бъде изключително опасна.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 04 май 2012 - 12:26
Колеги може ли да ми кажете дали когато климатика/климатроника е пуснат компресора трябва да работи без да спира или спира-пуска се, спира- пуска се?
И още един въпрос имам към колегите с две ел. перки пред радиатора.
Когато включите климатроника и двете перки ли се въртят едновременно или едната се върти постоянно а другата се пуска от време на време?
Когато включите климатроника и двете перки ли се въртят едновременно или едната се върти постоянно а другата се пуска от време на време?
Публикувано 04 май 2012 - 12:29
не е опасно да влезеш в скоростната лента без предупреждение - опасно е да караш бързо.
Е как не е опасно, ако Байеришето го беше нахакало в тоя момент /всъщност, не знам финала какъв е бил/, безопасно ли щеше да е?
И двете са от опасно , по-опасно!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 04 май 2012 - 12:32
Радо , спира се и се пуска
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 04 май 2012 - 12:32
Колеги може ли да ми кажете дали когато климатика/климатроника е пуснат компресора трябва да работи без да спира или спира-пуска се, спира- пуска се?
'Спира-пуска' са оригиналните климатици......'постоянно' са някой допълнително добавяни. Добре е агрегата да почива!
Публикувано 04 май 2012 - 12:34
Инак монтажа на мантинелата е най-важен!
Публикувано 04 май 2012 - 13:03
йо хо хо и бутилка ром
5,70 на първия държавен изпит
5,70 на първия държавен изпит
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
11 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 11 гости, 0 анонимни