ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24116 мнения по тази тема
Публикувано 03 май 2012 - 20:32
Да, и аз се сетих за този случай.
Абсолютно по същия начин умря
и на баща ми приятеля.
Абсолютно по същия начин умря
и на баща ми приятеля.
Публикувано 03 май 2012 - 20:35
Ей тия мантинели са толкова опасни.. Точно по същия начин щеше да си замине и Робърт Кубица, докато караше на някакво рали в напълно подготвена кола с кейджове и всичко пак ей така се удари в една мантинела която мисля го поряза в рамото..
Follow your own star...
Публикувано 03 май 2012 - 20:38
Благодаря за информацията май ще си я оставя същата
Луд умора нема, само се поти
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Публикувано 03 май 2012 - 20:42
То мантинелата си има някаква пределна скорост до която върши работа, аз пък си спомням за един случай, с чисто нова 7-ца дето един влезна във яко остър завой със над 160, мина през едни дървета, дерета... оцеля човека, и обяснението му беше че искал да види дали ще сработят системите като ЕСП... явно не осъзнават че над дадена скорост вече не караш, а летиш... но съм виждал и хора оцелели след челен сблъсък с тир, колата със 120-140, тира с 60-70... колата беше 140-ка, която даже оправиха в последствие.
Публикувано 03 май 2012 - 20:42
Благодаря за информацията май ще си я оставя същата
Остави я същата, ама да не забравиш да я отвърнеш преди това, че иначе е безсмислено да я слагаш.
Публикувано 03 май 2012 - 20:43
Интересното е,че на пръв поглед не изглеждат толкова здрави
и "пронизващи"....
и "пронизващи"....
Публикувано 03 май 2012 - 20:47
Другата седмица сигурно ще идвам, може да се посъберем някъде клубно
Това го чувам за трети път поне май...
Ми хайде де..
Преториан..Ех, пролет, пролет.
не те познавам...да не си синоптик
Иначе пролетното разгонване отмина..ред е на летният загар..
Публикувано 03 май 2012 - 20:47
Е да бе... дори и великата 140ка би трябвало да стане на пихтия след челен удар с 200.....но съм виждал и хора оцелели след челен сблъсък с тир, колата със 120-140, тира с 60-70... колата беше 140-ка, която даже оправиха в последствие.
Не вярвам да е в състояние да се поправи след такава катастрофа. Или ударът не е бил баш челен...
Публикувано 03 май 2012 - 20:49
Е да бе... дори и великата 140ка би трябвало да стане на пихтия след челен удар с 200.
Не вярвам да е в състояние да се поправи след такава катастрофа. Или ударът не е бил баш челен...
За пример, преди 2 седмици А3-ка на същото място се удари с рейс и 2 момичета загинаха, а скоростта им със сигурност е била по-малка, и не беше точно челен удар, 140-ката не беше в цветущо състояние, обаче беше в движение няколко години след удара, то даже при леко страничен удар пораженията са много по трудни за оправяне... усуквания и т.н.
Публикувано 03 май 2012 - 20:53
Ако Maxi се брои за плаж, свободна ли си събота?Дадено, от мен мохитото...от тебе плажа
Не си съвсем праваИначе пролетното разгонване отмина..ред е на летният загар..
====
М/у другото някой търсеше евтино да се слага CAN аларма (без отделно дистанционно) и да се вадят допълнителни ключове.
Не съм сигурен дали е евтино, но днес намерих контакт! Ако мернете темата, кажете му на момчето да му пратя на ЛС контактите на човека.
Не го познавам, но говорих с него по телефона случайно днес. Определено знаеше за какво говори!
Спомена ми 200-300 за алармата + сходна сума за ключа, но варирало поради специфични особености на различните модели и искал да види за какво става въпрос първо.
Публикувано 03 май 2012 - 20:56
Това го чувам за трети път поне май...
Ми хайде де..
Иначе пролетното разгонване отмина..ред е на летният загар..
Този път и теб ще тормозя като дойда
Кое отминало казваш...при мен що тъй не ще...целогодишно
Публикувано 03 май 2012 - 21:00
Васе, дойде края на седмицата, гледам темата, ама нищо по нашия въпрос
Публикувано 03 май 2012 - 21:05
Макси? Ако си говорим за размери..разговорът току-що придоби още по-приятен оттенък..Ако Maxi се брои за плаж, свободна ли си събота?
Не си съвсем права
====
Ама не ме питай така пред всички пък ти...нали знаеш, че си меря приказките тук..
Публикувано 03 май 2012 - 21:09
Имам едно чувство, че само аз имам макси мнение за себе си
Обикновено варира от "нищо" до "мамул"
Но ако знаеш какво симпатично коремче си заформям напоследък...
Обикновено варира от "нищо" до "мамул"
Но ако знаеш какво симпатично коремче си заформям напоследък...
Публикувано 03 май 2012 - 21:10
Този път и теб ще тормозя като дойда
Кое отминало казваш...при мен що тъй не ще...целогодишно
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни