ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 28 януари 2012 - 20:35
Моля кажете ми програма за превод от Български-английски, испански, френски, немски ТРЯБВА МИ СПЕШНО ТАЗИ ВЕЧЕР.
Google преводача не ми върши работа.
Много благодаря.
Google преводача не ми върши работа.
Много благодаря.
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 28 януари 2012 - 21:49
Другата ми известна е Babelfish.
Babelfish.av.com, беше на AltaVista едно време, ако на някой му говори нещо...
Но не мисля, че е по-добра.
Babelfish.av.com, беше на AltaVista едно време, ако на някой му говори нещо...
Но не мисля, че е по-добра.
Публикувано 28 януари 2012 - 22:10
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 28 януари 2012 - 22:22
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 28 януари 2012 - 22:47
Колега аз имам Нисан микра но е 1.3 автоматик . По принцип е нормално да прави така ако е с трансмисия NCVT . Точно тези скорости са с верига и електрически съединител . При мен е абсолютно същото когато включа на директна колата не тръгва а трябва да и подадеш газ . Вече 100 000 нямам никакви проблеми а беше така и когато я взех . Виж дали светва червена лампа с надпис NCVT на таблото когато подадеш контакт и ако има такава значи си с такива скорости с верига и не се притеснявай - карай спокойно . Успех !
Публикувано 28 януари 2012 - 22:53
Благодаря на всички за инфото. Лягам, че утре ще и правя извънградско. А нещо за тази Dr-скорост? Чудя се дали да я брандирам с клубне стикери, че може да отиде работата на селски тунинг!
Публикувано 28 януари 2012 - 23:06
Колега аз имам Нисан микра но е 1.3 автоматик . По принцип е нормално да прави така ако е с трансмисия NCVT . Точно тези скорости са с верига и електрически съединител . При мен е абсолютно същото когато включа на директна колата не тръгва а трябва да и подадеш газ . Вече 100 000 нямам никакви проблеми а беше така и когато я взех . Виж дали светва червена лампа с надпис NCVT на таблото когато подадеш контакт и ако има такава значи си с такива скорости с верига и не се притеснявай - карай спокойно . Успех !
Не е ли с ремък,а не верига?
Публикувано 29 януари 2012 - 12:14
Предвид метеорологичната прогноза и обстановка,темата "Кого срещнах вчера" в МЕРЦЕДЕС форума отново е временно заключена.
Моля ,простете за неудобството,Бойко обеща да изчистят до края на февруари
" самозадоволяването е за удоволствие-
еването за престиж"
Публикувано 29 януари 2012 - 14:37
Предвид метеорологичната прогноза и обстановка,темата "Кого срещнах вчера" в МЕРЦЕДЕС форума отново е временно заключена.
бойку обещал а и то до края на февруари ама 2012 или не се знае когато евро му даде пари от който да открадне и ако остане да поизчисти.
само БЕНЦ само НИЕ
Публикувано 29 януари 2012 - 20:42
Кфо стаа тука колеги ?
Бате Любо доколкото разбрах имаш нов чисто нов Бенц, за което много се радвам и ти пожелавам само безаварийни километри с него
Бате Любо доколкото разбрах имаш нов чисто нов Бенц, за което много се радвам и ти пожелавам само безаварийни километри с него
By Batev
Публикувано 29 януари 2012 - 20:44
ПОД ПРИКРИТИЕЕЕЕЕ
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 29 януари 2012 - 22:58
За който не се появи днес - тирамисуто беше МНОГО хубаво!
Който хапна - извинявам се за неорганизираноста ми - мислех, че Веси знае, че аз искам да почерпя.
По този повод дадох на Илийката 20 лв(колкото ви е струвало сладкото) за децата от дома в Михалци.
Който хапна - извинявам се за неорганизираноста ми - мислех, че Веси знае, че аз искам да почерпя.
По този повод дадох на Илийката 20 лв(колкото ви е струвало сладкото) за децата от дома в Михалци.
Публикувано 30 януари 2012 - 11:59
Близко ми е Хасково(70км),за какво иде реч...Колеги,някой от Хасково или близо,за една услуга?
Само да вметна че не ми дават да патувам - наскоро ме оперираха,и съм закован вкъщи...
Вероятно няма да съм ти от полза,но кажи все пак...
Публикувано 30 януари 2012 - 12:14
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни