ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24118 мнения по тази тема
Публикувано 27 януари 2012 - 23:39
хора днес цял ден ме дялка един въпрос какво трябва да озачава прословутото БА БА ДАУУУУУ което се среща толко често у тоя форум
Публикувано 27 януари 2012 - 23:40
Не можем да ти кажем
Публикувано 28 януари 2012 - 00:03
Мисля,че е измислено от Gangsta Man следователно има историяхора днес цял ден ме дялка един въпрос какво трябва да озачава прословутото БА БА ДАУУУУУ което се среща толко често у тоя форум
1886г. - първият двигател с вътрешно горене и първият автомобил с двигател,
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
1887г. - първата кола със скоростна кутия,
1888г. - първата кола пусната в масово производство,
1901г. - първата кола с вентилатор за охлаждане на двигателя,саморегулиращ се съединител,
подредба на скоростите, която се използва и до днес, маслен радиатор,
1906г. - първата кола с 6-цилиндров състезателен двигател,
1908г. - подобрява рекорда за максимална скорост по суша,
1921г. - първата кола със спирачки на предните колела, първата туристическа кола с турбо,
1926г. - първата кола със спирачки на четирите колела,
1933г. - първата кола с многоточково окачване,
1934г. - първата "Сребърна стрела", първата аеродинамична кола пусната в масово производство,
1937г. - първата дизелова туристическа кола,
1954г. - първата туристическа кола с инжекционно впръскване на горивото, първото Гранд При Mercedes-Benz,
1957г. - първата безопасна туристическа кола,
1959г. - първата кола със зони за деформация при катастрофа,
1960г. - първата кола със "скрити" чистачки за по-добра аеродинамика,
1965г. - първият креш тест, първата кола с предпазни колани,
1968г. - първата кола с телескопична кормилна колона,
1970г. - първата дизелова кола поставила рекорд за максимална скорост
1974г. - първата кола с триточкови предпазни колани....
... 2011г. - първият камион такси - Mercedes-Benz Actros.
Публикувано 28 януари 2012 - 10:54
Да, ама не искат да казват каква ее.... ще ги подкупваме с шкембе чорба
Ох и днес времето кофти. Наистина е толкова зле, колкото казват по новините. Снощи закачам шейната, и из града с мечока мноу fun. На всяко кръгово по 1 патрулка да не пропуска по нататък, ообаче се задава мечо, вътре думти GANGSTA MAN-QKO DVIJI иии с вратите в кръговото, те нали нямат право да си напускат поста ии напрау си ядат калтармите от яд гадините. Комшията и той от голямото добрутро с рейндж роувър така се окопа пред входа и отново подобна на полицейската история ....и нема грижи мерцедеса яко движи ии полека-лека се изхлузвам покрай него тая песен много надъхва... gangsta да пуска вече новата че не се търпи тоя застой.
Публикувано 28 януари 2012 - 11:09
Публикувано 28 януари 2012 - 13:48
Колеги някой знае ли дали тази 190-ка е форумна. http://nfs.mobile.bg...9707&f1=details
Цената първо беше 1000лв и сега гледам, че я е свалил на 800лв.
Едно приятелче си търси кола до 1000лв. със газ и софийски номера и по-възможност да са и платени ГО и ГТП.
По-принцип си търси по-малка кола но тази 190-ка ако е читава ще го навия да я вземе и след това да си имаме още един колега във форума
Някой ако има предложения и за друга кола да казва.
Поздрави.
Едно приятелче си търси кола до 1000лв. със газ и софийски номера и по-възможност да са и платени ГО и ГТП.
По-принцип си търси по-малка кола но тази 190-ка ако е читава ще го навия да я вземе и след това да си имаме още един колега във форума
Поздрави.
Публикувано 28 януари 2012 - 14:00
Liloff : FACEWALL .. because facepalm is too mainstream
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 28 януари 2012 - 14:28
Продадена е още преди седмица.Колеги някой знае ли дали тази 190-ка е форумна. http://nfs.mobile.bg...9707&f1=details
Поздрави.
Луд умора нема, само се поти

Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.

Лошото е, че чукундурите се размножават. От чукундур пак става чукундур. Цвекло не може да стане
Първият белег на интелигентността е мързелът. Мързелът е клапан, който те предпазва да не правиш нещо неподготвен.
Публикувано 28 януари 2012 - 16:08
Колеги,някой от Хасково или близо,за една услуга?
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 28 януари 2012 - 18:40
Да знаете как става регистрация в ауто плюс и техния сайт, да се видят частите и цените?
Публикувано 28 януари 2012 - 19:22
Още малко СПАМ. Както знаят някои от вас вече имам 2-ра кола, която взех на жената за блъскаща количка. Колата е Нисан Микра к11 1.0 автомат и съответно имам 2 въпроса, за които с интерес бих чул вашето мнение.Та:
1. Когато включа на директна предавка колата стои все едно е но 0-ва и като подам газ малко се замисля и после тръгва. Същото го прави и като пусна газта и при подаване отново първо леко вдига оборотите и после поема. Ако някой има подобна кола се надявам да сподели как е при него и трябва ли да се притеснявам за автомата. Забравих да спомена а може да е важно, но на колата са и сменени всички консумативи още при вноса от Г-я, включително и маслото в автомата. По принчип автомата иначе не удря или рита- не че съм голям специалист по автоматиците де.
2. Има една позиция D и Dr- за сега ползвам директната, тъй като незнам какво означава 2-та, така че моля не се стеснявайте - споделете!
1. Когато включа на директна предавка колата стои все едно е но 0-ва и като подам газ малко се замисля и после тръгва. Същото го прави и като пусна газта и при подаване отново първо леко вдига оборотите и после поема. Ако някой има подобна кола се надявам да сподели как е при него и трябва ли да се притеснявам за автомата. Забравих да спомена а може да е важно, но на колата са и сменени всички консумативи още при вноса от Г-я, включително и маслото в автомата. По принчип автомата иначе не удря или рита- не че съм голям специалист по автоматиците де.
2. Има една позиция D и Dr- за сега ползвам директната, тъй като незнам какво означава 2-та, така че моля не се стеснявайте - споделете!
Публикувано 28 януари 2012 - 19:52
Колеги,някой от Хасково или близо,за една услуга?
Имаш ЛС
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 28 януари 2012 - 19:52
Това според мен не е нормално.
Няма автомат дето като му вкараш директна да не тръгва самичък без да му подаваш газ.
Имали сме една камара малки автоматични коли заради майка ми /тя не може да кара с ръчни скорости/
и никоя от тях не е правила като твоята.
Направо питай във форума на Нисан:
http://www.nissanbg.com/forum/
Няма автомат дето като му вкараш директна да не тръгва самичък без да му подаваш газ.
Имали сме една камара малки автоматични коли заради майка ми /тя не може да кара с ръчни скорости/
и никоя от тях не е правила като твоята.
Направо питай във форума на Нисан:
http://www.nissanbg.com/forum/
Публикувано 28 януари 2012 - 20:15
Има, има... точно Нисан съм карал друг, който не тръгва без да му дадеш газ. Умишлено е така.
Случвало ми се е и на други коли с малък мотор / автомат. Напр. Тойота Ярис.
Вероятно нищо й няма на колата. Ако сменя скоростите без ритник, всичко е ОК.
К11 е жестока количка.
Случвало ми се е и на други коли с малък мотор / автомат. Напр. Тойота Ярис.
Вероятно нищо й няма на колата. Ако сменя скоростите без ритник, всичко е ОК.
К11 е жестока количка.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА