ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24115 мнения по тази тема
Публикувано 14 януари 2012 - 19:16
mbthepower, много харабийски снимки (още повече, че си ги правил с телефона), което показва, че е по-важно доброто око на фотографа, отколкото добрия фотоапарат Сложи и други ако имаш
Публикувано 14 януари 2012 - 19:41
Трифи както казва колегата окото е важно
Я с мойто Галакси немоа си снимам колата как требе, камо ли нещо друго
Па до ся не си се пофалим, че фотографията ти харесва
Я с мойто Галакси немоа си снимам колата как требе, камо ли нещо друго
Па до ся не си се пофалим, че фотографията ти харесва
By Batev
Публикувано 14 януари 2012 - 20:00
Ти май ми отговори да слизам на дъното на форумите,аз това го знам и май съм го уточнил. Ако си ми отговорил като Илиян............значи не съм прочел.
Не ми е толкова важно, да се връщам да го проверявам, но ако ти си правия, сори.
Поста ми е закачлив и скоро започвам да те оперирам за подобрение на чувството ти за хумор.
Е-е-е-е... това за гледането долу беше първия отговор, после като поясни за кое питаш ти отговорих следното:
Е това нали го коментирахме вече - като поставиш курсора върху името на потребителя и го задържиш (без да кликаш) се отваря допълнителна информация за потребителя - е там пише, дали е на линия в момента или не.
Идеята е, че като не се зарежда тая информация на всяка страница - работи по-бързо. Но ако те интересува е достъпна без да ходиш до началната страница. И така можеш да провериш само потребителите, които те интересуват... пести се ресурс с други думи...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 14 януари 2012 - 20:03
Оооо,Пешка,драстиии.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 14 януари 2012 - 20:09
Само да си опека принцесите и ще кача много снимки Имам много хубави от Испания и България и всички са снимани със телефон или апарат , който е със скромните 7pix .Гангстерче бро , от много време обичам да снимам , но никога не мога да заделя 600-700 лева за апарат , що годе средна хубост , тази снима е снимана със nokiqta 5.0mpix.
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 14 януари 2012 - 20:11
Павка, как е саунда на черният звяр
Другия път ще ме повозиш
Другия път ще ме повозиш
Публикувано 14 януари 2012 - 20:16
Човек, ти си купи телефон за 1000лв.С него е снимано братле
Много искам да се занимавам със фотография , но нямам възможността да си закупя качествен апарат и за това си снимам с Галаксито.
Можеше да си останеш със стария и да си кпиш един як апарат.
Аз ако имах мерак да се занимавам с фотография като любител, така бих направил.
Публикувано 14 януари 2012 - 20:19
Само да си опека принцесите и ще кача много снимки Имам много хубави от Испания и България и всички са снимани със телефон или апарат , който е със скромните 7pix .Гангстерче бро , от много време обичам да снимам , но никога не мога да заделя 600-700 лева за апарат , що годе средна хубост , тази снима е снимана със nokiqta 5.0mpix.
Създай нова тема за авторски снимки. Така ще може и други хора да качват любителски фотографии,
После някой модератор може да премести снимките, които си качил в чат-темата.
Този пост е редактиран от Marty: 14 януари 2012 - 20:20
Публикувано 14 януари 2012 - 20:21
Създай нова тема за авторски снимки. Така ще може и други хора да качват любителски фотографии,
А Марти здравей броо....това е добра идея
Пешка доЛарр вечер.....как е по Варна ?
Трифка.......Пушката е прав бро....ама гъзарията си е таковало майката ......не те обвинявам.......бро
By Batev
Публикувано 14 януари 2012 - 20:24
Долар броу.
Тук бива, малко подухва и е ладно.
Аз си релаксирам, с биричка и мръвка
Тук бива, малко подухва и е ладно.
Публикувано 14 януари 2012 - 20:25
Всъщност за 1000лв нямаше да може да си купи всичко необходимо, за да се занимава с фотография,
но поне можеше да вземе повече от добър апарат, а после да си донакупи разните там видове
обективи и джиджавки,които също не са евтини..
Това с телефона е абсолютно ненужно освен, ако не ти трябва за работата.
Аз затова се отказах да давам хилядарките за такива неща.
но поне можеше да вземе повече от добър апарат, а после да си донакупи разните там видове
обективи и джиджавки,които също не са евтини..
Това с телефона е абсолютно ненужно освен, ако не ти трябва за работата.
Аз затова се отказах да давам хилядарките за такива неща.
Този пост е редактиран от shotgun600: 14 януари 2012 - 20:26
Публикувано 14 януари 2012 - 20:27
А нека ти е вкусно тогава
By Batev
Публикувано 14 януари 2012 - 20:29
Виртуално наздраве на всички
Марто, забравих да ти платя стъргалката за лед
Много е яка! Другият път няма да забравя!
Марто, забравих да ти платя стъргалката за лед
Много е яка! Другият път няма да забравя!
Публикувано 14 януари 2012 - 20:37
Дилянски, ако имаш телефон с добра камера много често ще ти е единствената камера у тебе, освен ако не искаш да мъкнеш кютюците с обективите навсякъде, така че не е съвсем ненужно. Но в крайна сметка на всекиго според нуждите и желанията
5 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 5 гости, 0 анонимни