Към съдържанието

•  

Снимка
* * * * - 24 гласа

ЧАТ-ТЕМАЗа всичко

• Please log in to reply
24118 мнения по тази тема

#7051 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 21 ноември 2011 - 13:32

Тц, тц, тц.............еееееее, абе какво става с тоя пазар. Имам предвид, че за тази къща само хубави неща съм чувал, което предполага, че макар на тези цени, екземплярите може и да са читави. 400 ЦДИ-та, леле, леле. Само ме карат да влизам в някакви лизингови схеми :blush Пък и МЛ-а 4х4, 2002 г. фейстлифтов, хм

http://www.car24.bg/11316100977576822

http://www.car24.bg/21320054057807577

Даже се чудя, коя от двете :dontknow :coolgrin
  • 0
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!

#7052 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8420 Мнения:
  • Автомобил:
    бял
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 21 ноември 2011 - 13:34

Много добри цени ;)
Това означава, че имам шансове да се докопам до ляво-воланно Порше на сходни пари :)
  • 0

#7053 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 21 ноември 2011 - 13:35

Ами доста под средните са, а като се има предвид това на снимката, т.е. поне видимото, направо си е "Ела и ме купи" :coolgrin

А относно Поршето: ......... http://www.car24.bg/11312799981919174

Един авер се върна скоро от щатите и такива Бокстери са точно толкова, около 10 годишни. Има и по 6-8 к. долара. Е, като го вкараш от там има още товарене, ама не са толкова скъпи.
  • 0
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!

#7054 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8420 Мнения:
  • Автомобил:
    бял
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 21 ноември 2011 - 13:44

Знам я тази, даже мисля да ходя да я видя, но искат и 20% отгоре ;)
Въпреки че мисля, че трябва да си поговоря с тях по-сериозно.

http://nfs.mobile.bg...9825&f1=details

Аз тази загледах, и карам един приятел там да отиде да я погледне.
Ако я пазаря на 10, ще е чудно!
  • 0

#7055 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 21 ноември 2011 - 13:47

Ма ти сериозно май си се олетел към Поршета :lol
  • 0

#7056 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3671 Мнения:
  • Град:5Rich-California
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz W 140 S500 L
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 21 ноември 2011 - 13:50

определено офертичките са перфе :)
  • 0
Публикувано изображение

By Batev

#7057 Pe6o666

Pe6o666

極真会館

• Потребители на форума
  • 2222 Мнения:
  • Град:Варна
  • Интереси:Apple & Mercedes
  • Автомобил:
    ML 270 CDI '02
    ML 320 CDI 4matic '05
    S 500L 4matic '06
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 21 ноември 2011 - 13:52

Тоя Поршун ли ще взимаш бре?!?
Хич не ти трябва мен ако питаш.
  • 0

#7058 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 21 ноември 2011 - 13:55

определено офертичките са перфе :)

Не Перфе, амиииииииии .............ще ги купят бързо според мен, ама все такива оферти излизат пред празниците, т.е. когато трЕбат парици за друго :closed
  • 0

#7059 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3671 Мнения:
  • Град:5Rich-California
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz W 140 S500 L
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 21 ноември 2011 - 14:09

Дидо....напрао се меткай броооо..влизай в схема и си в джаза:)
  • 0
Публикувано изображение

By Batev

#7060 Dydo

Dydo

Майстор

• Потребители на форума
  • 781 Мнения:
  • Автомобил:
    W 202 - продаден!

Публикувано 21 ноември 2011 - 14:23

Ама кое от двете :tongue Винаги съм искал S класа, а в същото време много харесвам и МЛ-ите, още повече, че няма да се притеснявам за бордюри и мога да катеря повече, че постоянно ми се налага-дори ниски, дори един път на ден, ама. То, не че при тез коли нещо ще спестяваш, ама и дизелака по-малко харчи, че моя Цедун 16 на 100 си ги перка отма :kill_myself 7-8 км. ги минавам за 40-50 мин понякога след работа, като се прибирам-ужас е. Колата ли не е наред, що ли, ама ората с осмаци 17-18 има дава. 140-ката 300 ТД е супер, ама вече за тея пари има бая читави 220-ки. То сега някой ще каже, че има причина 140-ките да са по-държащи цени, ама искам нещо с по-нова визия, както вън, така и интериора.
  • 0

#7061 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8420 Мнения:
  • Автомобил:
    бял
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 21 ноември 2011 - 14:38

Тоя Поршун ли ще взимаш бре?!?
Хич не ти трябва мен ако питаш.

Обмислям го, колицата ме кефи като душа, приемливо евтин модел е без тенденция за по-нататъшно обезценяване, понеже е малко или много екзотика. Съответно е трудно продаваема.
За кола която ще се вади веднъж седмично, съм склонен да прежаля косвените разходи по нея и фактът, че ще плащам за нещо, което ще се кара малко. Събирам се в нея, приятна ми е на вървене. Сега не е някакъв супер спортист, ясно, ама толкова са ми възможностите.
Части намерих за ремонта, ако е само това. Поинтересувах се и за останалите чаркаля за обслужването. Нищо кой знае колко екзотично, а англичанки има много на части. Т.е. дори и двигателя да ми създаде грижа, не е непоправимо и има много такива на части.

Един приятел ще ходи да я види вътре и двигателя как са. Ако са ОК, му предлагам на пича макс 10 и да си преценя :)
Аз зор нямам!

От кабриолетите няма много модели, които мога да си позволя и да са ми интересни.
Z3 и SLK не са нищо интересно. SLK върви като изрод дори във 163к.с. версията. Това 200+ коня на централен двигател без кардан, е доста по-весело. :)
  • 0

#7062 Наско

Наско

Джантата

• Потребители на форума
  • 4931 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes Benz w202 C180
    Mercedes Benz w245 B150
    Mercedes Benz w164 AMG
    All Sold
    Now W163 M113

Публикувано 21 ноември 2011 - 14:46

За части човече в Английското Ибейче има бол , ако са едрогабаритни - знай проблеми нямаш :)

Дидо : Влизаш в лизинг за колата , а после поддържането ?
и двете ми харесват ама 400 ЦДИ не бих си купил :)
  • 0
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче

#7063 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2833 Мнения:
  • Град:Pleven D'ge
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Публикувано 21 ноември 2011 - 15:25

И кой , каза , че спирачния асистент на върши работа :coolgrin :coolgrin
Мале преди малко му се накефих супер много :D
Един лед , едни чудеса и аз съм още със летните гумета , по едно нанадолнище .
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.

#7064 mimo160

mimo160

Майстор

• Потребители на форума
  • 2203 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes w221 s320 cdi
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 21 ноември 2011 - 15:27

Лилоф ,бокстера е приятна кола но тука в България много цакат с цените на частите.Имах възможността да покарам едно такова със същия двигател и си вървеше доста прилично.Приятелчето дето беше негово в какви филми влезна малко след като го купи не е за казване ,затова моето мнение е гледай хубаво преди да вземеш нещо.
Накратко:
1.за съединител му искаха някъде от порядъка на 1400лв=той си го взе от щатите (понеже там поживява от време на време) 180 долара и за да не чака много му го пуснаха по въздушна поща, та се оскъпи малко повече (това цена на дилъра в САЩ по неговите думи)
2.на свещите има некакви втулки ли оплътнения ли бяха дето заминават и те са много пара и се сменяват със свещите,при него колата като беше студена нямаше ниски обороти и трудно палеше та по сервизите кво ли не му наговориха докато един пич не му откри пороблема.А заради тях (майсторите)смени дебитомер който се оказа здрав и той излизаше неква страшна цена тук в България та и него го взе почти на половин цена от щатите ама не помя колко.
3.Ако не ме лъже паметта за да се пипа по двигателя (едва ли не за текущи леки ремонти)в повечето слуяаи се сваля от колата с все скоростите так че и това виж дали не са ни метнали навремето,поне при него така процедираха накрая.
И за капак се сещам че при обезвъздушаването на водната система имаше неква тънкост но в момента ми излезна от главата.
  • 0

#7065 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8420 Мнения:
  • Автомобил:
    бял
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 21 ноември 2011 - 15:29

Да, това за свещите не го знаех, аз гледам английски цени.
Съединителя излизаше към 400лв.
Иначе тънкостта при обезвъздушаването мисля е като на БМВ. Разширителя е на казана, да се пести място.
Малко по-особено е, но не е драма!
  • 0

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни