ЧАТ-ТЕМАЗа всичко
Започната от a_atanasov, 11 авг 2009 - 20:46:13
24116 мнения по тази тема
Публикувано 24 октомври 2011 - 18:43
Уффф дайба, както нямаше гуми отникъде, ми изпаднаха едни Toyo зимни на 10к.км. за смешни пари... 205 55 16 + едни Continental 15ки 3ч. по-късно пак чисто нови.
Може да има 16ки за продан до няколко дни за 200лв.
Може да има 16ки за продан до няколко дни за 200лв.
Публикувано 24 октомври 2011 - 19:01
Tomato отдавна няма...
ddwrt, има със сигурност, щом казвам, че става "съвсем друг" рутера, дали не съм го пробвал
Колкото до wrt54gl... хубав рутер, за годината си на излизане
ма да кажеш, че е мерцедеса на рутерите
да не съм го имал - ок
то за домашно ползване, всичко е "мерцедес" ама я да го сложим някъде при клиенти, да видиш как кляка
а и вече има "n" стандарт, гледай напред
У дома, минах изцяло на "n" то по неволя де, ама всичко вече е на тоя стандарт... лаптоп, телефон, таблет, пц...
Интересен рутер за домашно ползване е dir-615 на d-link, евтин (към 50 лв.) поддържа "n"
и след намесата на ddwrt и настройки, го заключваш на тавана и изхвърляш ключът
ddwrt, има със сигурност, щом казвам, че става "съвсем друг" рутера, дали не съм го пробвал
ма да кажеш, че е мерцедеса на рутерите
да не съм го имал - ок
то за домашно ползване, всичко е "мерцедес" ама я да го сложим някъде при клиенти, да видиш как кляка
а и вече има "n" стандарт, гледай напред
У дома, минах изцяло на "n" то по неволя де, ама всичко вече е на тоя стандарт... лаптоп, телефон, таблет, пц...
Интересен рутер за домашно ползване е dir-615 на d-link, евтин (към 50 лв.) поддържа "n"
и след намесата на ddwrt и настройки, го заключваш на тавана и изхвърляш ключът
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 24 октомври 2011 - 19:02
Николайче, този твои лаптоп на няколко места го дават с N стандарт, а на други не...
Има едни цифри след модела, те оказват дали е с N стандарт и други спецификации.
Има едни цифри след модела, те оказват дали е с N стандарт и други спецификации.
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Публикувано 24 октомври 2011 - 19:07
Ти гледай картата в него, не модела
Ако е с тая карта, която казва, значи няма.
Но това не е болка, такава карта струва 20-30 лв. и се сменя за 5 мин.
Ако е с тая карта, която казва, значи няма.
Но това не е болка, такава карта струва 20-30 лв. и се сменя за 5 мин.
Публикувано 24 октомври 2011 - 19:09
Ако си мислиш, че ще постигнеш тези лабораторни скорости от 300mbps, не се лъжи.
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 24 октомври 2011 - 19:25
Брат, тамън за теб се бях присетил
Вдлъбнах си задния капак на 2 места, ма бая
Чудя се да го правим ли, или да карам така и на пролет направо цялостно
Богомиле, аз с това се занимавам... един вид, в час съм
Вдлъбнах си задния капак на 2 места, ма бая
Чудя се да го правим ли, или да карам така и на пролет направо цялостно
Богомиле, аз с това се занимавам... един вид, в час съм
Публикувано 24 октомври 2011 - 19:25
А кои е другия по-добър в този сегмент? Толкова много модификации има в нета, че аз не мога да се сетя за подобен рутер с толкова много статии написани за неговия отличен хардуер.
Говорим за рутер за домашно ползване.
Скоро не съм занимавал с рутери, не знаех че е спрян Tomato.
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 24 октомври 2011 - 19:42
Е, той излезе 2005, сега сме коя?
а от 3 години има "n" стандарт... както и различни екстри вкарвани в тях, като usb, nas и т.н.
wrt54 серията беше добра, но сега има къде къде по нов хардуер...
Както има и по нови и известни рутери...
Като цяло, всички, за които има ddwrt или друг фирм... са интересни.
а от 3 години има "n" стандарт... както и различни екстри вкарвани в тях, като usb, nas и т.н.
wrt54 серията беше добра, но сега има къде къде по нов хардуер...
Както има и по нови и известни рутери...
Като цяло, всички, за които има ddwrt или друг фирм... са интересни.
Публикувано 24 октомври 2011 - 19:43
И ние сме с такъв , а колко сменихме преди него..нямам думи.В интерес на истината след доста години тестове на разни китайски боклуци, се спрях на Apple Airport Extreme и от тогава забравих какво е рутер... седи си и просто работи
Никога не е рестартиран!
Публикувано 24 октомври 2011 - 19:47
Ама ако си зорлия,що пък да не я направим шарена.
Бе предпочитам цялата, ама сега не е време за боя...
Ще видя до кога ми е каското, и ако не изтича до на пролет, няма да го пиша даже...
Публикувано 24 октомври 2011 - 19:51
+1 Да, така е, open source винаги е бил с едни гърди напред.Като цяло, всички, за които има ddwrt или друг фирм... са интересни.
По една проста причина, работят огромно количество хора. ))
Харолд Уилсън.
Харолд Уилсън.
Публикувано 24 октомври 2011 - 19:57
Ааа, така лиии? А мен искаш набързо да ме претупаш,а?Абе карай си я така,зимата е рисков сезон, напролет става като нова и лятото си я караш с кеф.
Публикувано 24 октомври 2011 - 19:58
Ааа, така лиии? А мен искаш набързо да ме претупаш,а?
Това е защото не си за изпускане.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 24 октомври 2011 - 20:13
Ама съм трудна за хващане..Това е защото не си за изпускане.
Абе малко ме е страх от теб, като че ли..с твоите 8 бройки в колите и с моята кола дето не се заключва когато поискам..няма де да се скрия ако се наложи..Ти и претупване...,ела да пробваш...
Жените сте отговорни шофьори,някои де.
Иначе, второто ми име е отговорност.
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни